Close
Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 175
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    ketu asht problemi,, ata nuk i luten direkt ALLAHUT por me ndermjetsues , bojn shirk, ALLAHU kan don e fal , pos atyre qe bajn shirk.
    INJEJTI i kam degjuar keto arsyetime!!! Nuk kane baza ne Kuran keto arsyetime! LExo Kuranin dhe do te shikojsh se per ceshtje fetare GJYKIMI I TAKON VETEM ALLAHUT!
    A beson ti ne menyre te drejte ose jo, une nuk mund te te gjyjoj. Dhe e njejta vlen per shijat, ne nuk mund ti gjykojne se si besojne ato. Rendesi ka qe besojne ne te njejtin liber, ne te njijtin profet dhe keto duhet te jene pikat qe na lidhin se bashku e jo qe na percajne!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga century Lexo Postimin
    a bani shejtani, po ti je shia cpune ke ketu? boll mundohesh ti besh propagand rapsodit, sepse ja kane pire lengun. e njofim se ky eshte vetem nje mjeran i paditur. kete ta theme me fakte kur kemi biskutuar me te
    ik qe ketej, forumi jot eshte tek beshtashianet, ti je i njejti antare dhe me nickun faruk, apo jo??
    Vetem ti ma ke pire lengun mua! Per kuriozitet. si tu duk i trashe apo i holle?
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga Acid_Burn Lexo Postimin
    Ja t'i pergjigejm une Rapsodit ne njeren prej pyetjeve te pakten

Pyetje: Cili eshte senedi i Albanit?

Pergjigje : Albani nuk ka sened, nuk ka trashigimi mesuesush prej te cileve te kete trasheguar diturine. Ai ka qene autodidakt.
    Acid bro. Albani jo vetem qe nuk ka sened e as mesues, por Albani eshte bere i shquar ne "xherh we ta'dijl", qe faktikisht ka gabuar rende ne 500 hadithe ku diku thote Sahih dhe diku Daif apo Hasen. Kjo ndodh per mospasjen e nje mesuesi sepse kjo nuk mesohet dot prej leximit pa konsultim, sepse lidhet me "Ilm Er-Rixhal" per te cilen nuk ka perseri mesues. Me pak fjale, Albani eshte thjesht memorizues i haditheve.

Ketu ne forum, po ua preke Albanin shpejt e shpejt ta bejne gjyqin dhe te japin vendimin per Kafir, Mushrik, i Devijuar, Bidatxhi,....e kane bere Albanin evlija "Ma'sum" me ashper se shi'ah per imamet e tyre!
    Selam!
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga gt2xf Lexo Postimin
    Ky kali Rapsodi e paska pi keq helmin e sirise hahahhhahahaah, ene thote se kam studiu 10 vjet a ku ta di un per Islam e kesi perrallash, por kjo nuk eshte argument qe ti i njeh gjanat mor kastravec i gjore, allah yahdiik
    Une kali dhe kastraveci meqe nuk i di gjanat po pyes per Senedin e Albanit, po pyes per mesuesit e Albanit dhe po pyes per ixhazetet e Albanit, cfare ka ketu per t'u shqetesuar? Albani nese eshte ai dijetar qe pretendohet, duhet t'i kete keto treja.
    Nese ti, 7aywan an-nati2, ia njeh Albanit keto, silli dhe ky muhabet mbaron!
    Allah yia5rab baytak!

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    nuk e eka per pytje ky por e ka per perqamje. ose deshiron te tregoj se qka asht islami, ne at drejtimin e vet. hajr inshalla
    Sa i zgjuar qe je! Pergjigju pyetjes dhe flasim pas pergjigjes!

ps/ Ore, une po ju kerkoj tre gjera themelore,
    1- Sendi i AlbaniT
    2- Mesuesit e Albanit
    3- Ixhazetet e Albanit

Ēfare ka ketu per t'u shqetesuar? Qe po e dridhni sa andej kendej! Po kerkoni ne Google? Te kerkosh ne Google per keto te treja i thone: "Kerko Tare kerko"!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E cfar ka lidhje se cfar eshte ai Shia ose Suni ?!!! Mos valle kjo tregon nivelin e perkushtimit tuaj ndaj Zotit a ?!!
    Nqs se mendon se nje fjale tregon perkushtim te drejte ndaj Zotit, me vjen keq te te them se je shuuuum gabim!

Si shia si suni , perderisa ju te gjithe i luteni ne Allahu, te gjithe i besoni nje libri dhe te gjithe i besoni nje Profeti dhe te gjithe shkoni ne haxh ne te njejtin vend JUVE JENI VELLEZER E JO ARMIQ!!!

GV_USA
    a mjer per ne

po pse more i humbur po mushriket ne mek kujt ju lutnin ?

ata ishin te perkushtuar me shum se un e ti ne lutje drejtr Allahut teala.o i mjer a i njeh ti shijat apo flet si gjithmon nga koka jote?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga rapsod Lexo Postimin
    Acid bro. Albani jo vetem qe nuk ka sened e as mesues, por Albani eshte bere i shquar ne "xherh we ta'dijl", qe faktikisht ka gabuar rende ne 500 hadithe ku diku thote Sahih dhe diku Daif apo Hasen. Kjo ndodh per mospasjen e nje mesuesi sepse kjo nuk mesohet dot prej leximit pa konsultim, sepse lidhet me "Ilm Er-Rixhal" per te cilen nuk ka perseri mesues. Me pak fjale, Albani eshte thjesht memorizues i haditheve.

Ketu ne forum, po ua preke Albanin shpejt e shpejt ta bejne gjyqin dhe te japin vendimin per Kafir, Mushrik, i Devijuar, Bidatxhi,....e kane bere Albanin evlija "Ma'sum" me ashper se shi'ah per imamet e tyre!
    Selam!

o varrezaxhi !!kush ti mesoj keto shejkhu jot dexhalli ? apo eulijau jot qe ka vdek para 200 vitesh ?

po nuk ka ngel mor varrezaxhi te japesh ti ghykime per luanet e hadithit dhe aq me teper ata sheheleret e juaj qe bejne tauafe neper varreza.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    INJEJTI i kam degjuar keto arsyetime!!! Nuk kane baza ne Kuran keto arsyetime! LExo Kuranin dhe do te shikojsh se per ceshtje fetare GJYKIMI I TAKON VETEM ALLAHUT!
    A beson ti ne menyre te drejte ose jo, une nuk mund te te gjyjoj. Dhe e njejta vlen per shijat, ne nuk mund ti gjykojne se si besojne ato. Rendesi ka qe besojne ne te njejtin liber, ne te njijtin profet dhe keto duhet te jene pikat qe na lidhin se bashku e jo qe na percajne!

GV_USA
    A e din o vlla musliman qe te shijat , Abu Bakrin r.a enjohi si qafir, Omerin r.a. gjith ashtu e shum tjer ,mos te flasim per nanen e muslimanve Ajshen, se qka flasin, kur te gjith keta jan te pergezum me xhenet, qysh mundet me kon vlla musliman kur e shajn nanen e muslimanve e bajn te pa moralshme, nese ti i jap te drejt nuk e di se qka te tham.

Kojshit e par i kom shija , keta edhe per kuran thojn se asht i manipuluar , dote vije kurani i vertet , keshtu mendojn keta, normal gjdo musliman duhet ta dije ket nese jo e mer vehs ma von dikur.

Vlla muslim , kushtet e shahadetit duhet mi dit gjdo musliman , nand vite pejkamberi s.a.v.s. vetem per shahadet ka luftu, nuk asht vetem me fjal por edhe me veper. eketa bin shahadet por nuk e praktikojn e kundershtojn bojn shirk te hapet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 30-03-2009 mė 17:08

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga rapsod Lexo Postimin
    Sa i zgjuar qe je! Pergjigju pyetjes dhe flasim pas pergjigjes!

ps/ Ore, une po ju kerkoj tre gjera themelore,
    1- Sendi i AlbaniT
    2- Mesuesit e Albanit
    3- Ixhazetet e Albanit

Ēfare ka ketu per t'u shqetesuar? Qe po e dridhni sa andej kendej! Po kerkoni ne Google? Te kerkosh ne Google per keto te treja i thone: "Kerko Tare kerko"!!!
    vetem nje pytje nese je i drejt , a i perkulesh varrit ti ? po mendoj tyrbeve. ose evliave.

Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    vetem nje pytje nese je i drejt , a i perkulesh varrit ti ? po mendoj tyrbeve. ose evliave.
    Me kete rast po te pergjigjem ty edhe Paridi26 qe ta kuptoni mire fare!

Une me nickname Rapsodi, i perkulem vetem Allahut xh.sh. dhe s'jam varrezaxhi sic me drejtohet Paridi26. Une nuk i falem varreve. As tyrbeve nuk u perulem e as evlijave. Shejhet e mi nuk bejne tavaf varreve, ne i bejme tavaf vetem Qabes se Shenjte.

Pergjigjuni pyetjeve, mos u merrni me akuza. Subhanallah, nuk jam ketu te beje deklarata teuhidi per surratin e nje Paridi qe nuk ma njeh as majen e flokut.
    Pergjigjuni Pyetjeve!!!!!!

Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajme Nga Bota Islame !
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 367
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 15:12
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Sqarim i Dyshimeve nė Lidhje me Jetėn e Shejhul-Islam Muhamed Ibn Abdul-Uehab
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 10:43
  4. Protesta e botės islame ndaj karikaturave tė profetit
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 19:41
  5. Profeti Muhamed a.s. nė Hinduizėm
    Nga AIR_MJ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •