Close
Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 330
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Do dergoj perseri kerkesen per moderator ne nenforumin e tolerances fetare .

Jam 20 vjeqar.

Kam 2 vite qe jam i rregullte ne kete forum.

Besoj se kam mjaft aftesi per te udhehequr kete nenforum.

Jam i familjarizuar me rregullat .

Jam serioz dhe i respektoj rregullat e forumit.

Besoj qe kam respektin e te tjerve them nga reputacionet qe marr .

Jam i afte te punoj edhe ne grup me te tjeret per te miren e forumit .

Dergoj perseri kete kerkes duke marr parasysh qka eshte duke ndodh ne kete nenforum dhe nga mungesa e nje moderatori aty eshte duke u bere "lufte" ndermjet shqiptarve .

Me respekt Kushtrimi nga Gjilani

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Eshte marr parasysh kerkesa ime , e them sepse skam marr as pergjigje pozitive e as negative ?

Xhamia nuk ka nevoje te shkruash 100 here per te njejten gje. Nese do jete e nevojshme dhe kandidatura jote do konsiderohet e vlefshme atehere do kontaktohesh direkt nga stafi. Duke shkruar per te njejten gje pa nderprerje nuk te ben moderator. Mos u shqeteso se kerkesat e antareve lexohen te gjitha me vemendje.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Xhamia nuk ka nevoje te shkruash 100 here per te njejten gje. Nese do jete e nevojshme dhe kandidatura jote do konsiderohet e vlefshme atehere do kontaktohesh direkt nga stafi. Duke shkruar per te njejten gje pa nderprerje nuk te ben moderator. Mos u shqeteso se kerkesat e antareve lexohen te gjitha me vemendje.
    Nuk ke qellimi im qe me 100 her te behem mod. por thjesht e shkrujta se dyti her sepse nuk kam marr asnje pergjigje e mendova ndoshta ka kalu pa u vene re kerkesa ime .

Kalofsh nje nate te bukur.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    jam oliinter dhe bej kerkese per moderator tek forumi i futbollit.

kam kohe te lir dhe mund te merrem shume gjate me forumin.

kuptohet nese deshirojn bosat nese jo nuk ka problem se ate temen e interit e mbaj gjall vetem
    vari leshte

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Nuk ke qellimi im qe me 100 her te behem mod. por thjesht e shkrujta se dyti her sepse nuk kam marr asnje pergjigje e mendova ndoshta ka kalu pa u vene re kerkesa ime .

Kalofsh nje nate te bukur.
    Nuk eshte e thene te marresh pergjigje.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nuk eshte e thene te marresh pergjigje.
    Nuk do ishte mire Darius tu kthehej pergjigje poz. apo neg. qofte secilit anetar qe ben aplikim? Nuk e di. E shikoj si rruge me te mire si anetare te te njejtit forum qe jemi.
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk do ishte mire Darius tu kthehej pergjigje poz. apo neg. qofte secilit anetar qe ben aplikim? Nuk e di. E shikoj si rruge me te mire si anetare te te njejtit forum qe jemi.
    Dea se vendos une ate gje. Ashtu ka qene prej kohesh dhe asaj i bindem dhe une.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Une dua të bëhem moderator i ruajtjes së drejtshrimit dhe pastrimit të injorantëve.

Bashkangjitur do të gjeni CV time dhe Cover Letter (fatkeqsisht në gjuhën Angleze).
    Skedarët e Bashkëngjitur Skedarët e Bashkëngjitur

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Aplikimet lexohen nga stafi i forumit dhe të gjitha aplikimet merren në konsideratë nga stafi administrativ. Ndonjëherë ndodh që stafi të kontrollojë anëtarët nga momenti që ato aplikojnë sepse nuk mund të kontrollojmë të gjithë anëtarët e forumit dhe sapo ai/ajo të bëjë kërkesë të marrë përgjigje pozitive/negative.

Ka plot raste aplikimi ku anëtarët marrin menjëherë përgjigje negative. Psh. aplikimi që ka bërë oliinter, ai merr direkt përgjigje negative sepse para disa kohësh është përjashtuar nga forumi për përdorimin e fjalorit banal. Ka ofenduar anëtarët/stafin e forumit.

Të gjitha kërkesat shqyrtohen, mos u bëni merak...
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjuha shqipe po vritet pa mëshirshëm! A po shkojmë drejt humbjes së gjuhës?
    Nga projekti21_dk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 28-05-2009, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •