Unë Valla me cilin do mashkull mundem të garoj për ngasjen e makinës, besoj dhe jamë shumë e bindur se do të triumfoj dhe si hobi e kam.....
Unë Valla me cilin do mashkull mundem të garoj për ngasjen e makinës, besoj dhe jamë shumë e bindur se do të triumfoj dhe si hobi e kam.....
Ne femrat e forumit kam pershtypjen, se e ngasim shume mire makinen. Mund te konkurojme dhe me djemte e forumit.
Por me kusht qe ne konkurs te hyjne vetem ata qe s'kane marre ndonje gjob. E imagjinon sa pak cuna ngelen ne konkurim? Jo per gje po djemte i kane fiksim ato te shkreta gjoba. Ai imi p.sh e mori dhe nje tjeter sot qe ne mengjes.![]()
Feelings change - memories don't.
Po femrat janë të bukura, Zoti i ka krijuar në këtë mënyrë e çka i kemi ne faj meshkujve që duke na shiquar neve se si e ngasim makinën, dalin nga rruga kryesore dhe bëjn aksidente të ndyshme.
Dy raste kanë ndodhur me mua ashtu, dy quna ishin ne nje Golf 4 edhe unë isha në kerin tim me një kolege timen edhe na thanë diçka që nuk e mbaj në mend hahaha çka i gjeti se di veq kur i kam pa që bën aksident me një kerr tjetër.
E ti thua që 80% ne bëjm aksidente, unë asnjëherë skam bërë !
1 Ju femrat keni nje gje se ikni si pune breshkes dhe breshka iken me shpejt se ju
2 Se mbani koken jasht xhamit te shikoni ndo nje djal nga dritarja ndo nje djal
3 Nuk e mbani kasetofonin hapur si ne djemt qe jemi kail te thyejm dhe xhamat vetem te degjohet muzika
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
ja pra kuptohet qarte......sado te kujdeseshme te jene femrat nuk do arrijne besoj te jene aq te zonjat sa meshkujt....(nuk i fus te gjitha femrat ne nje thes eee...flas per ato frikacaket)....por ne shumicen e rasteve tregohet se eshte mashkulli ati shoferi i vertete.....
vete femer jam po ne kete rast nuk i mbeshtes dot femrat...edhe vete kur ta mesoj makinen nuk besoj se do arrij te them se di me mire sesa mashkulli(kuptohet se dhe meshkujt jo te gjithe ia vlejne ne timon eee...se ka nga ata deshtaket qe o zot...te vjen turp te jesh me ta)....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Krijoni Kontakt