Close
Faqja 12 prej 73 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 727
    -
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Edhe une jam tifoz i Man Utd nqs s`e ke vene re ti komerdare e shpuar. Dhe ta thashe njehere, nuk i kercet njeriu se shqetesohesh ti kur gezojme ne.
    Hajde shko jepi mendimet e tua te vyera tek tema "Thoni problemet tuaja psiqike".
    -

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga dritek7 Lexo Postimin
    well sa te pasionuar jeni pas atyne kupave ju te Man Utd sikur do ti keni ato kupat ke dhoma juaj e gjumit e sikur do te fitonit ndonje £££££ per vete ...ju prap tek llaqi do shkoni te nesermen prandaj shkoni e flini gjum se do qohi heret per pun...
    Mos kujton ti se punon ti ne llaē e punojne gjithe te tjeret? Sjane gjithe Shqiptaret injorante si ti qe mund te bejne vetem pune me force krahu. Une gezoj ne cdo fitore dhe cdo kupe te fituar sepse jam tifoz. Nese ti je i hidheruar se skuadrat e tua nuk fitojne kupa atehere nuk eshte problemi im. Ske pse te vish e te na cash ****** neve me hidherimin tend.

o shoku i love football.. nuk po konteston kush futbollin dhe tifozllekun ..futbolli esht magjik dhe un luaj dhe shoh me shum se kushdo tjeter por une e kisha fjalen per ate entuziazmin tuaj kur Man Utd merr 1 kup a 2 ..un dashuroj lojen e futbollit dhe kam pasur rastin te shoh the best in the world nga afer(Zidane,Raul,Figo,Buffon,Del Piero,Tevez,Zola,Shearer, etj etj) dhe i bej tifozllek 1 ekipi te huaj fatkeqesisht se ekipi im nuk luan dot ne Champions League dhe nuk me plas nese ekipet e tjera fitojn kupa a milona a miliarda ...po te kisha Korabin tim te luante ne Champions League do jepja dhe jeten te isha ne stadiume...the rest i don't give a shit if they win cups or whatever....
    Ti jo qe se kupton ca eshte futbolli e ca eshte tifozlleku po asigjo tjeter ne kete bote. Je aq i trashe sa vertet sja vlen me u mor.

o tollumbac nuk po te thot kush pse ben tifo,,un po them pse gezohen ata kur fiton Man Utd 1 kup sikur ti fitonin vet ato kupa .. ps edhe nuk kishte pun kush me ty ..mos i fut hundet aty ku nuk duhet ..
    Une jam pjese e skuadres time dhe pjese e suksesit dhe e deshtimit e fitores dhe e humbjes. E kam ndjekur si ne TV si ne stadiume si brenda dhe jashte vendit. Kur te kuptosh futbollin dhe tifozllikun do e kuptosh cka po te them une. Pasioni emocionet atmosfera jane gjera qe ti jo vetem is ke perjetuar ndonjehere por dhe se besoj do i perjetosh per sa kohe do te vazhdosh te ecesh perpara me injorance.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    avash ore se po na tregon tifozllekun..kur shkoja une ne stadiume ti akoma kullosje lopet ne Albania malesi....sikur ta dinin futbollistet e Man Utd se surrati yt esht tifoz i tyre do ti hidhnin kepucet ne hale...shif mos te kapin ne shqelma noj dit ata Anglezet e te nxjerrin prej stadiumit (po qe se shkon se ve bast se ti nuk e din ku esht old tratford) sic ja ben 1 Shqiptari prej ktu kur bertiste per chelsea...fu.ck off back to your country..chelsea is english team..piss head
    heu nuk po gjej 1 tifos normal te Man Utd ...tifozlleku i Shqiptareve ...kush rrin ne Itali tifoz me Milan se fiton gjithmon kush erdhi ne Angli ne vitet 98- 2002 me Man Utd se fitonte gjithmon pastaj me Arsenal se fitoj 1a 2 premier league ,kush erdhi 3 a 4 vjetet e fundit me Chelsea se i perdhunoi ekipet Angleze kur ishte Mourinho ktu ...hipokrizi futbolli.. tifoz me ekipet qe fitojn gjithmon ...
    lol
    Hera fundit qe te kthej pergjigje sepse ti kujtoke se jane te gjithe maloke te trashe si puna jote. E para punes ihere sjom nga malesia. Kur ta msosh ku i bi Tirona hec e fol.

Mos me trego ti kur kam qene une tifoz e kur kom shku une neper stadiume. Sa here kam pa une futboll neper stadiume ti si ke pa ne televizor o i shkrete.

Qe ta dish ti ne 1992, kur kam shkel une ne Angli kampion ka dal Leeds United e jo Manchester United. E kam akoma bluzen e pare qe kam blere kur akoma sponsorizoheshim nga Sharp e Adidas.

Nuk ben gje tjeter vecse nxjerr injorancen tate ne pah me idiotlliqet qe shkruan.

Ignored.

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Manchester united-Porto

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Manchester e hengret keq nga Fulham

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    e kan hunden perpjet keta te mancesterit prandaj po humbasin,,,,

kampionati eshte i liverpulit me sa duket se edhe celsi po humbet.
    vari leshte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2008
    Postime
    1
    machester united is the father for football

i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Te rrafin ARSENALI edhe Liverpooli eshte nder
    Po te rrafin Fulhami eshte TURP hahahaha

Keshtu do i merrni 5 trufet kete vit hahahaha
    Comme on ARSENAL

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Kush qesh i fundit qesh me bukur.
    Sui generis

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Kush qesh i fundit qesh me bukur.
    Hahahahahahahahahaha
    Hahahahahahahahahaha
    Hahahahahahahahahaha

Fulham 2 - 0 Manchester U.

Ua dogji magjit Liverpooli si duket u mori lumi .
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Faqja 12 prej 73 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Inter
    Nga MICHI nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 503
    Postimi i Fundit: 26-05-2021, 08:27
  2. FC Barcelona
    Nga DoLpHiN nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 501
    Postimi i Fundit: 15-09-2009, 21:14
  3. Grupi F - Kualifikohet MANCHESTER (1) dhe CELLTIK (2) !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 06-12-2006, 19:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •