Edhe une jam tifoz i Man Utd nqs s`e ke vene re ti komerdare e shpuar. Dhe ta thashe njehere, nuk i kercet njeriu se shqetesohesh ti kur gezojme ne.
Hajde shko jepi mendimet e tua te vyera tek tema "Thoni problemet tuaja psiqike".
Edhe une jam tifoz i Man Utd nqs s`e ke vene re ti komerdare e shpuar. Dhe ta thashe njehere, nuk i kercet njeriu se shqetesohesh ti kur gezojme ne.
Hajde shko jepi mendimet e tua te vyera tek tema "Thoni problemet tuaja psiqike".
-
Mos kujton ti se punon ti ne llaē e punojne gjithe te tjeret? Sjane gjithe Shqiptaret injorante si ti qe mund te bejne vetem pune me force krahu. Une gezoj ne cdo fitore dhe cdo kupe te fituar sepse jam tifoz. Nese ti je i hidheruar se skuadrat e tua nuk fitojne kupa atehere nuk eshte problemi im. Ske pse te vish e te na cash ****** neve me hidherimin tend.
Ti jo qe se kupton ca eshte futbolli e ca eshte tifozlleku po asigjo tjeter ne kete bote. Je aq i trashe sa vertet sja vlen me u mor.
Une jam pjese e skuadres time dhe pjese e suksesit dhe e deshtimit e fitores dhe e humbjes. E kam ndjekur si ne TV si ne stadiume si brenda dhe jashte vendit. Kur te kuptosh futbollin dhe tifozllikun do e kuptosh cka po te them une. Pasioni emocionet atmosfera jane gjera qe ti jo vetem is ke perjetuar ndonjehere por dhe se besoj do i perjetosh per sa kohe do te vazhdosh te ecesh perpara me injorance.
Hera fundit qe te kthej pergjigje sepse ti kujtoke se jane te gjithe maloke te trashe si puna jote. E para punes ihere sjom nga malesia. Kur ta msosh ku i bi Tirona hec e fol.
Mos me trego ti kur kam qene une tifoz e kur kom shku une neper stadiume. Sa here kam pa une futboll neper stadiume ti si ke pa ne televizor o i shkrete.
Qe ta dish ti ne 1992, kur kam shkel une ne Angli kampion ka dal Leeds United e jo Manchester United. E kam akoma bluzen e pare qe kam blere kur akoma sponsorizoheshim nga Sharp e Adidas.
Nuk ben gje tjeter vecse nxjerr injorancen tate ne pah me idiotlliqet qe shkruan.
Ignored.
Manchester united-Porto
e kan hunden perpjet keta te mancesterit prandaj po humbasin,,,,
kampionati eshte i liverpulit me sa duket se edhe celsi po humbet.
vari leshte
machester united is the father for football
Te rrafin ARSENALI edhe Liverpooli eshte nder
Po te rrafin Fulhami eshte TURP hahahaha
Keshtu do i merrni 5 trufet kete vit hahahaha
Comme on ARSENAL
Kush qesh i fundit qesh me bukur.
Sui generis
Krijoni Kontakt