Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet largohet Janullatos?

Votues
279. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

236 84.59%
  • JO

43 15.41%
Faqja 60 prej 102 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 1014
    -
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    A jo a i vrare, se nuk thartohem une nga fjalet qe thua, sepse nuk jane te tuat po jane importuar nga lindja e mesme (pjesa eksttremiste).
    Po pse me thua "shoku"? E me thua mua plak. Pleqeria duket nga mendimet se ti me flet si ne kohen e regjimit ateisto-komunist. Nese je i ri je ndikuar nga komunizmi e ri, nese ke nje fare moshe mund te kesh nostalgji per ate kohe (sepse e permend shpesh fjalen "shok", prandaj).

Te jesh "nacionalist apo patriot", nuk eshte ndonje nder i madh, pasi "patriotizmi njihet si streha e fundit e maskarenjeve" (nuk me kujtohet kush e ka thene. Une jo).
    Prandaj nen masken e ketij "patriotizmi" ti sulmon +Anastasin, kot me kot dhe pa asnje fakt, sepse nuk ke guximin ti sulmosh drejtperdrejt te gjithe orthodhokset shqiptare qe e kane Kryepiskopin e tyre gati nje Shenjt.

Forme e rendomte sulmi ky. Nuk e hane shqiptaret.
    Hhahahhahah sa i madh qe je o shen Ilia? Po ma ke thene me kohe qe jam komunisto-islamik. E kam mohuar ndonjehere une?
    Nuk e kam problem une se ku me klasifikon ti. Ku te duash me klasifiko, plak/i ri, taleban/pagan a ku di une. Ke "carta bianca" nga une.

Po ne fillim me akuzon se kam share popujt ortodokse dhe ortodokset kudo qe ndodhen. Kurse tani me thua qe "nuk kam guxim t`i sulmoj drejtperdrejt ortodokset"?
    Shpejt ke filluar te firosh o i uruar.
    Po pse i shmangesh Nolit si djalli temjanit?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 18-03-2009 mė 11:08
    -

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    E po c`te bej une, ketu nga fjalet gjykohet njeriu. Une s`te thashe pse permend fjale turke, por pse fyen Kryepiskopin +Anastas, te cilin nuk e njeh. (duke ndare rrokjet kuptohet), po....meqe ra fjala si do te te vinte ty sikur te shanin nje person per te cilin ti ... ke respekt, p.sh. Selim Muēen (qe eshte burre shume i nderuar)
    E ndava ne rrokje per ate qe ajo fjale me tinglloi gabim, a eshte e drejt a jo?Kjo me interesoi!Mendoja qe duhet shkrua KRYEPESHKOPI!Une vetem skjarim kerkova asgje tjeter!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Shen Ilia kur do ia kthej kembet diellit ryepeshkopi -Anastas?
    Hajde trim hajde! Rri...rri e prit. Prit gomar te mbije bar.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    O Ilia, nuk e mar vesh pse mundohesh kot ? Keta "patriotat" vetem llaka llaka bejne, se ne realitet Anastasi eshte atje ku eshte dhe ka per te ndenjur deri ne fund.
    Na lodhet, keni 2 dekada qe kakarisni dhe asgje s'beni ahahha.
    Po se mos une postoj per keta! Se mos nuk e di une c`perfaqesojne keta!
    Po them do te kete ne kete forum ndonje burre te vertete qe te gjykoje se cili nga ne ka te drejte, prandaj dhe shkruaj.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga EDLIN Lexo Postimin
    Beqir Meta tek "SHQIPERIA DHE GREQIA - Paqja e veshtire" ne kapitullin e VII, jep fakte interesante per ballafaqimin shqiptaro - grek ne diaspore, per tu vleresuar eshte perpjekja e komunitetit ortodoks shqiptar ne Turqi per krijimin e kishes shqiptare. Ju keshilloj ta lexoni.
    Cfare backgroundi ka ky person qe na ben kete propozim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 18-03-2009 mė 11:20

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    I dashur armik.

Je bere i padurueshem ne kete teme, tmerresisht i padurueshem. Ne rradhe te pare ti denigron shqipen, pastaj veten tende (duke pare graden e debilizmit qe ke arritur) dhe ne fund fare fene qe ti perfaqson.
    Dashuria juaj ndaj ryepeshkopit -Anastas (qe se shpejti do i kthej kembet diellit) spaska te sosur por dyshoj se eshte dashuri e sinqerte, do kete se sben ane monetare ne kete mes.

Keshtu qe te dalim aty ku duhet te dalim, merr plackat dhe dil nga kjo teme sepse nuk eshte prone e jotja, dhe ska nevoje te perserisesh veten me mijera here.

Le ti urojme sa me shpejt boten tjeter ryepeshkopit -Anastas, dhe nqs e ke dashurine e sinqerte, shko edhe ti me te.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 18-03-2009 mė 11:30

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Nuk e di ēfare backgroundi ka, por po te interson mund te te skanoj burimet e referencave te tija.

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Po se mos une postoj per keta! Se mos nuk e di une c`perfaqesojne keta!
    Po them do te kete ne kete forum ndonje burre te vertete qe te gjykoje se cili nga ne ka te drejte, prandaj dhe shkruaj.
    Ka sa te duash o Ilia, thjesht nuk u a "mban" te thone se na mbyten anti-orthodhoksat, fillojne e i quajne grek e serb, armik e tradhtar etj si keto. Personalisht s'me kercet fare se cthone, se vetem goja eshte per ta... ne praktike dhi.ten te gjith ne breke.

Ilia, Inferioriteti keto gjera ka, nuk ka brire
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    I dashur armik.

Je bere i padurueshem ne kete teme, tmerresisht i padurueshem. Ne rradhe te pare ti denigron shqipen, pastaj veten tende (duke pare graden e debilizmit qe ke arritur) dhe ne fund fare fene qe ti perfaqson.
    Dashuria juaj ndaj ryepeshkopit -Anastas (qe se shpejti do i kthej kembet diellit) spaska te sosur por dyshoj se eshte dashuri e sinqerte, do kete se sben ane monetare ne kete mes.

Keshtu qe te dalim aty ku duhet te dalim, merr plackat dhe dil nga kjo teme sepse nuk eshte prone e jotja, dhe ska nevoje te perserisesh veten me mijera here.

Le ti urojme sa me shpejt boten tjeter ryepeshkopit -Anastas, dhe nqs e ke dashurine e sinqerte, shko edhe ti me te.
    Forumi eshte i hapur per te gjithe. Kam frike se je nervozuar pak, sepse po arrin edhe te na tregosh s c`duhet te bejme ne qe s`te pelqejme ty. Keshtu nuk shkon, sepse ne shyqyr qe e fituam te drejten per te cfaqur lirisht seicili mendimet e veta.
    Mua, te them te drejten s`me ka shkuar ndonjehere nder mend se ti mund te ishe per mua armik.
    Se kuptoj pse shan kot pa aresye, pasi mendimet e mia te deritanishme kane qene plotesisht te aresyeshme. Ku e shikon ti debilizmin tim?(po te kesh te drejte une te falenderoj).
    Une nuk kam denigruar shqipen, sepse ne forum kam shkruar vetem me gjuhen zyrtare sipas Kongresit te Drejtshkrimit te vitit 1972, te aprovuar per hapesiren mbareshqiptare.
    Veten time s`me duket se e kam denigruar, kurse fene time jo se jo!
    Dashuria ime ndaj Kryepiskopit eshte dashuria qe cdo orthodhoks duhet te kete ndaj cdo orhodhoksi ne rradhe te pare, dhe ndaj te gjithe shiptareve e njerezve ne pergjithesi.
    Ketu s`ka pune interesi monetar (mos i barazo te gjithe me veten tende).
    Une kam perseritur vertet mbrojtjen time ndaj Kryepiskopit aq here sa ju e keni sulmuar ate (je nervozuar dhe po ja mbyt roma per toma, sepse cili je ti qe me nxirrke mua nga tema bashke me plackat e mia).
    Une i uroj jete te gjate Kryepiskopit +Anastas, por jam i lumtur te bie therror duke e mbrojtur ate nga ndonje sulm qe mund t`i behet (sigurisht jo nga ti sepse ty s`ta mban, por nga ca te tjere qe i paguajne per kete pune).

E shoh qe je i acaruar. Te sugjerosh t`ja marresh me gjume ose te pish ndonje valium per t`u qetesuar. Largohu nga forumi ndonja 2 dite, (per t`u clodhur ti e them kete).

Pershendetje!

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    E ndava ne rrokje per ate qe ajo fjale me tinglloi gabim, a eshte e drejt a jo?Kjo me interesoi!Mendoja qe duhet shkrua KRYEPESHKOPI!Une vetem skjarim kerkova asgje tjeter!
    E......e.........., c`na the. Thuaj s`me pelqen dhe s`rri do pa e share, pasi ato qe thua nuk mund te besohen dot. Ti i kupton mire fjalet qe perbejne rrokjet e ndara.

Faqja 60 prej 102 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Lajme nga Bota Orthodhokse
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •