Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve 2008/09 :

Votues
136. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester United

21 15.44%
  • FC Barcelona

38 27.94%
  • FC Liverpool

14 10.29%
  • CF Real Madrid

7 5.15%
  • FC Juventus

15 11.03%
  • FC Chelsea

5 3.68%
  • FC Arsenal

5 3.68%
  • FC Inter

13 9.56%
  • AS Roma

2 1.47%
  • Bayern Munich

16 11.76%
  • Një tjetër

0 0%
Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 228
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    o i zgjuari i shekullit ai zoteria qe vuri ate foton siper tha se me keta trimat e Manchester do fitojn Champions league kete vit dhe un thash se asnjeri prej tyre nuk luan tani per tani(vetem Gigsi qe i shihet pjesa e pasme e kaptines ...tani megjith zgjuarsin per futbollin qe ke ma gjej Scholes ne ate foton qe ka ven ai zoteria dhe 1 lojtar prej tyre qe luan tani per tani ...lojtaret e demtuar nuk fitojn Champions League o pyga ...
    jo o ekspert i futbollit ...un nuk e thash se me keta trimat do te fitoj , un thash qe ky ekip do te fitoj ...ok pra ...

ja ky epkip do te fitoj , ekipi me i miri ne bot...

i/e regjistruar Maska e toni 89
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    COLE CITY
    Postime
    68
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    jo o ekspert i futbollit ...un nuk e thash se me keta trimat do te fitoj , un thash qe ky ekip do te fitoj ...ok pra ...

ja ky epkip do te fitoj , ekipi me i miri ne bot...

me gjith respektin qe kam per man.united mendoj se liverpuli eshte i pathyeshem.dhe do ta fitoj.mendimi im ky.

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Bayern-i i wish

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    o i zgjuari i shekullit ai zoteria qe vuri ate foton siper tha se me keta trimat e Manchester do fitojn Champions league kete vit dhe un thash se asnjeri prej tyre nuk luan tani per tani(vetem Gigsi qe i shihet pjesa e pasme e kaptines ...tani megjith zgjuarsin per futbollin qe ke ma gjej Scholes ne ate foton qe ka ven ai zoteria dhe 1 lojtar prej tyre qe luan tani per tani ...lojtaret e demtuar nuk fitojn Champions League o pyga ...
    Mos u mundo te dalesh prej budalliqeve qe thu duke shtuar me shume budalliqe bir. Lojtaret e demtutm nuk rrine te demtut gjithe jeten. Brown dhe Neville do rikthehen brenda dy javeve. Giggs eshte rinuar kurse Scholes si gjithmone perfekt ne rolin qe luan.

Fiu.

Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Uroj te bier dhe te perfundoje keshtu shorti:

Barcelona : Chelsea - Kalon Barca
    Manchester UTD : Villareal - Kalon Manchester UTD
    Arsenal : Lpool - Kalon Lpool
    Bayern : Porto - Kalon Bayern

Pastaj:

Barca : Man UTD - Hakmerret Barca
    Lpool : Bayern - Kalon Bayern

Finalja:

Bayern : Barca - Fiton Barca , Ribery e shikon qe Barca eshte shume e forte dhe vendos ti bashkohet ne merkaton e veres
    Iluzonist te medhenj paskeni qene ju te Barces. Une du te na bjeri Barca tani se jeni fry shume. Ju duhet nji shpim...

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Tani njerezit ose jane realiste...dhe behen me Mancesterin, ose jane enderrimtare dhe behen me Barcen, ose jane te deshperum dhe behen me Interin. Per keta te fundit te vjen keq, se nuk kane ku mbahen. Mire qe numerojne ndonje shtylle thuaj. Kur luan Mancesteri me Interin une them qe Interit t`i quhet gol po hyri topi ne zone te Mancesterit se vetem ashtu behet loja konkurente.
    -

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Un nuk merem me ate se kush do i bjer Manchesterit! sepse kush do i bjer do te eliminohet nga gara

Forza Manchester
    Sui generis

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Tani njerezit ose jane realiste...dhe behen me Mancesterin, ose jane enderrimtare dhe behen me Barcen, ose jane te deshperum dhe behen me Interin. Per keta te fundit te vjen keq, se nuk kane ku mbahen. Mire qe numerojne ndonje shtylle thuaj. Kur luan Mancesteri me Interin une them qe Interit t`i quhet gol po hyri topi ne zone te Mancesterit se vetem ashtu behet loja konkurente.
    Enderrimtaret behen me Barcen? Shikoje njehere ecurine e Barcelones ne champions vitet e fundit dhe vleresoje si pozitive apo si negative.
    Shpresoj te mos kesh filluar te ndjekesh futboll vjet ne maj.

MUAHHH , thash ti binte me barcen ne gjys-finale se po te eliminoheni qe tani do keni kohe te fokusoheni ne kampionat. Po te veni ne gjys-finale do lini dhe ca pike rruges ne kampionat.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ne e kemi sigurar kampionatin po shif juve mos te deshtoni ne fund sepse keni realin aty afer
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Enderrimtaret behen me Barcen? Shikoje njehere ecurine e Barcelones ne champions vitet e fundit dhe vleresoje si pozitive apo si negative.

MUAHHH , thash ti binte me barcen ne gjys-finale se po te eliminoheni qe tani do keni kohe te fokusoheni ne kampionat. Po te veni ne gjys-finale do lini dhe ca pike rruges ne kampionat.
    Ne kemi 2 ekipe nese se ke vene re Gjithesesi dua te na bjeri qe tani qe te fokusoheni tek Copa del Rey plotesisht se dhe kampionatit pak nga pak do ja lini shendene... Per ju e kam me shume, qe te fitoni ndonje kupe kete vit qe te kete shonse Messi me u konsideru si fitues i Topit te arte. Nese i fiton te pesta kupat Manchesteri fitues do jete Vidic ama

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081

Ne or mik jemi ne fuqi akoma. Keshtuqe s`kam pse shoh c`behet ne kategorite e dyta.
    -

Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. NBA Sezoni 2008/09
    Nga NBAlbania në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 15-02-2010, 13:12
  2. Kampionati Spanjoll, Sezoni 2008/09 fitohet nga Barcelona!
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 179
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 18:32
  3. Kampionati Gjerman, Sezoni 2008/09
    Nga Altin1 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 315
    Postimi i Fundit: 27-05-2009, 13:09
  4. UEFA Champions League - Sezoni 2008/09
    Nga Ribery në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 25-02-2009, 09:22
  5. Shorti eliminator i Liges se Kampioneve dhe Kupes UEFA,per ekipet shqiptare
    Nga armando2001 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-08-2002, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •