Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve 2008/09 :

Votues
136. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester United

21 15.44%
  • FC Barcelona

38 27.94%
  • FC Liverpool

14 10.29%
  • CF Real Madrid

7 5.15%
  • FC Juventus

15 11.03%
  • FC Chelsea

5 3.68%
  • FC Arsenal

5 3.68%
  • FC Inter

13 9.56%
  • AS Roma

2 1.47%
  • Bayern Munich

16 11.76%
  • Një tjetër

0 0%
Faqja 19 prej 23 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 228
    i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Une kam shprese se kete vite e merre ARSENALI
    PO ta shikoshe keshtu anglezeve u ben zbore arsenali bile Machesterin ka 3 viet si e rrahe parabuke edhe mase buke
    Po ti shikoshe te tjerat skuadra europjane me perjashtim te barces arsenali i eliminon me lehtesi
    Kurse me barcen ja lem fushes se nuk e di se si mund te dahen
    Se rradhen e funit si jan takue bashke Arsenali ka luejt me 10 lojtar

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga toni 89 Lexo Postimin
    me gjith respektin qe kam per man.united mendoj se liverpuli eshte i pathyeshem.dhe do ta fitoj.mendimi im ky.
    Duhet te kuptosh dicka toni...
    Liverpool eshte e vertete qe transformohet totalisht kur vjen puna tek kupat, gje te cilen nuk e pasqyron shume ne kampionat, pamvaresisht se kete vit ka perparuar dukshem edhe aty. Ama, ka goxha ndryshim nje ndeshje mes dy ekipesh angleze me nje ndeshje ku anglezet perballen me italianet apo spanjollet. Per shembull, po te vije re ndeshjet e Manchesterit me Interin (te cilen shume veta kishin pohuar qe do e merrte Interi gjasme lol) ...bie ne sy dukshem loja e piset qe bejne italianet. Dmth, nderkohe qe anglezet luajne nje loje zakonisht teper eksplozive, impulsive dhe fizike...italianet mundohen ta ngadalesojne ne maksimum dhe mezi presin nje kundrasulm per te vjedhur rezultatin. Ndeshja e fundit e tyre ishte si nje ndeshje stervitore qe edhe pse MANU fitoi, mu veshtiros ajo pasdite qe shpenzova duke e pare ndeshjen.

Nderkohe qe une uroj qe te perballen ekipet angleze me njera-tjetren ne Cerek-Finale sepse aty shikon spektakel dhe aty do shohesh ti qe Liverpool (packa se e admiroj per lojen qe ben ne kupa - ku dallohet qe eshte prioriteti i tyre, sepse japin maksimumin) nuk do ta kete aq te lehte te perparoje...sidomos nese luan me MANU.

Per kete vit, vota ime i takon Barcelones...mgjs jam tifoz i MANU.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Me ke dy ekipe ti more ? Flecher apo me Brown dhe me Nevile pensionistin... Apo Nani kecin ! S'e keni kope m keca ne ekip ju.

Ore une dua t'ju palloj qe ne çerekfinale ju !

Ore Messi ka fituar c'do trofe te mundshem te 2009... Keshtu qe topin e arte e ka ne xhep .

BARCELONA FITUESE E CHAMPIONS - LEAGUE 2009.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Un do doja ta fitonte Bayern ket Champions, por po te jemi realiste finalja me e bukur do ishte Barca-ManUTD. Jane dy ekipet me te forta per momentin.

ps: mundohuni ta fitoni ket vit se vitin tjeter kthehet Milan dhe mbaron festa....

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ore Milani te siguroj te marri nje here vendin e tret apo te katert ne Itali.... Pastaj flisni per championsin. Milani shoku ka mbaruar si ekip. Kaq e pati epoken Milani.. Cdo gje e ka nje fund.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ore Milani te siguroj te marri nje here vendin e tret apo te katert ne Itali.... Pastaj flisni per championsin. Milani shoku ka mbaruar si ekip. Kaq e pati epoken Milani.. Cdo gje e ka nje fund.
    ket fundin e milanit e degjoj nga 2002 e ktej. nderkohe ka lujt 3 finale champions duke fitu 2, ka fitu 2 superkupa e nje botror. mbaron nje cikel e fillon nje tjeter, po klubi eshte po ai

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Bayern normale perseritet Viti 2001
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga AGREPI_25 Lexo Postimin
    Une kam shprese se kete vite e merre ARSENALI
    PO ta shikoshe keshtu anglezeve u ben zbore arsenali bile Machesterin ka 3 viet si e rrahe parabuke edhe mase buke
    Po ti shikoshe te tjerat skuadra europjane me perjashtim te barces arsenali i eliminon me lehtesi
    Kurse me barcen ja lem fushes se nuk e di se si mund te dahen
    Se rradhen e funit si jan takue bashke Arsenali ka luejt me 10 lojtar

2006 Arsenal 0-0 Manchester United - Manchester United 2-0 Arsenal
    2007 Manchester United 1-0 Arsenal - Arsenal 2-1 Manchester United
    2008 Arsenal 2-2 Manchester United - Manchester United 4-0 Arsenal - Manchester United 2-1 Arsenal
    2009 Arsenal 2-1 Manchester United

2 fitore ne 8 ndeshje. Duke mos harruar vjet ne shtepi qe barazun ne minuten e fundit dhe festuan sikur fituan kampionatin

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Me ke dy ekipe ti more ? Flecher apo me Brown dhe me Nevile pensionistin... Apo Nani kecin ! S'e keni kope m keca ne ekip ju.

Ore une dua t'ju palloj qe ne çerekfinale ju !

Ore Messi ka fituar c'do trofe te mundshem te 2009... Keshtu qe topin e arte e ka ne xhep .

BARCELONA FITUESE E CHAMPIONS - LEAGUE 2009.
    Fletcher ka qene nga mesfushoret me te mire per Manchesterin kete vit ndersa Brown ka qene tulle vjet ne krahun e djathte Pensionist ke dhe Giggs edhe Scholes po i shikon se cfare lojtaresh jane

Tevez, Anderson, Foster, Evans, Rafael, Fabio, Possebon, Welbeck, Nani, Tosic, Gibson etj jane pjese e rezervave qe fituan Carling Cup e qe kane luajtur dhe fituar shume ndeshje te rendesishme kete sezon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 13-03-2009 më 14:51

i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin

2006 Arsenal 0-0 Manchester United - Manchester United 2-0 Arsenal
    2007 Manchester United 1-0 Arsenal - Arsenal 2-1 Manchester United
    2008 Arsenal 2-2 Manchester United - Manchester United 4-0 Arsenal - Manchester United 2-1 Arsenal
    2009 Arsenal 2-1 Manchester United

2 fitore ne 8 ndeshje. Duke mos harruar vjet ne shtepi qe barazun ne minuten e fundit dhe festuan sikur fituan kampionatin

po ike man me keto santashe ku i more se me duket se ne 2007 u rrahi arsenali ju 1 me 0 se jo ju arsenali
    po duke se ki fillie shume vone me pa futboll

APO vetem ate carling cup man mend ti

Se po ta kujtoj une nje fije tye ndeshen mase te kujtohet humbi panadhtin gilberto silva ne pjesen e pare
    EDHE ne pjesen e dyte ishte fabrigas ai si ja mori ronaldos topin ne mese te fushes edhe pasoj te adibajor edhe shenoj gol

Se henry idhte i vram
    kure te biedh sontazhe me ketu menoju mire se une jame ne gjendje te tregoj te gjithe gole shemuesit

prandaj ti shko edhe lexo me teper se per ti ato neshe nuk i ke pa jame i sigurte

Se nuk po ta ti ze ato vitet si shkueme 49 pa humje
    edhe finalen e kupes te anglise ne kadif
    Ndryshuar për herë të fundit nga AGREPI_25 : 13-03-2009 më 15:04

Faqja 19 prej 23 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. NBA Sezoni 2008/09
    Nga NBAlbania në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 15-02-2010, 13:12
  2. Kampionati Spanjoll, Sezoni 2008/09 fitohet nga Barcelona!
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 179
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 18:32
  3. Kampionati Gjerman, Sezoni 2008/09
    Nga Altin1 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 315
    Postimi i Fundit: 27-05-2009, 13:09
  4. UEFA Champions League - Sezoni 2008/09
    Nga Ribery në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 25-02-2009, 09:22
  5. Shorti eliminator i Liges se Kampioneve dhe Kupes UEFA,per ekipet shqiptare
    Nga armando2001 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-08-2002, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •