hahahahahahahahhaa
pse e keni me bilet ketu nese jam futur klandestin te me falesh
po nje mendim dhash
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
O cerci ti ke ardh te luajsh me ndenjat e tifozeve te Juventus apo vertet mendon se po bene ndonje shkrim real per ndeshjen, po Pate prekje me dore ne ate minut kur Drogba gjuajti???
Nga ki cast ndeshja u prish nga ana e arbitrit, paramendo bene penalti pse ka luajtur me dore ndersa nuk jep karton???
Cech luajne jasht 16-es me dore dhe i fale vetem te verdh, te lutem mos ja nxjer fundin, neve e dime se njera duhet e eliminohet, por referi se e teproi PO, po cka me be tash.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Per vete nuk munda ta shohe mire rastin e Drogbas, por aty pati nje gabim nga referi, nuk pate prekje me dore nga Tiago, dhe momenti te goli nuk ishte i paster, dhe referi u mbajte mos te gaboj 2here radhaz, Chielin meritoi te kuqe, por edhe Cech edhe Belleti poashtu, po te shohem ekto del se Juve u shkel nga ana e arbitrit.
Po futbolli i ka keto une pranoj Jvue beri shume pune por fati ishte keshtu.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Sa keqqqq............. sa keqqqqqqqqqqqqqqqqqq ska gje po he se jeni akoma ne SERIA B keni shpresa per C.L praphahahahhahahahhaa
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Po ai legen albitri i myti fare juven dhe goditdjen e denimit qe su qujt goli kot edha.
gjithsesi ngushellime kisha qef te dilte juvja.
beni tifozllik per interin neser se vec ata kane shans se nryshe pushtuan boten skuadrat angleze.
Realisht me dukeshe e pamundur qe Juvja te kualifikohej...megjithese shpresoja si tifoz, por ja qe fitoi realiteti. Juvja ska fuqi kete vit, deri ketu mire, per me tej as qe behej fjale se do bente ndonje ndeshje te mire...pervecse eshte dobet si organike lojtaresh, por ka dhe shume te demtuar....
Ske ci bo ky eshte futbolli. Neser bej tifoz per Interin michi dhe ta keni parasysh se tifozat qe din pak futboll asnjehre sduhen quajtur pseudotifoza.
SHnet e pare.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt