S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ne cluft per titull te futen ata te shkretet me...se kampionati eshte i marre nga man utd 80 % dhe liverpool 20 % tjerat jan jasht loje.
Sa per ndeshjen e kthimit ne Torino, ky rezultati 1-0 me eshte shume trembes si rezultat. Me mire te kishte fituar 3-1.
Gjithsesi kam besim te plote tek pinturichio, trezegol dhe arusha qe do arrin nje kualifikim bindes ashtu sic arriten kunder r. madridit ne 2003.
FORCA JUVE!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
zor te kualifikohet juve por cdo gje asht e hapur
une them x ne ndeshjen e kthimit
JO SEKS PARA MARTESE
Duhet te bejme nje ndeshje vertet perfekte si ato me Realin per te kaluar turnin.
Dhe nuk eshte e lehte se disa nga lojtaret jane ne nje faze uljeje me paraqitjet e fundit te tyre!!por karakteri nuk nga mungon si skuader ,sidomos qe na ndimon edhe fakti qe ndeshja luhet ne Torino...
pjesa e pare 1-1 nuk kam asnje koment pasi nuk po e shoh dot ndeshjen por i uroj rivaleve nje dy golesh me shume se celsi pjesen e dyte.
forca ITALIA
vari leshte
juvja e hengri,
ska fuqi me bo 2 gola.
bufoni ka fillu me fjet
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
2 Me 2 Pothuajse Gjitcka Mori Fund
ngushellime juventina nuk e pashe ndeshjen por besoj se nxjerrja me te kuqe e kielinit i prishi lojen juves.
vari lesht se edhe me liverpulin arbitri beri punen e vet. mesa duket anglezet po i nidhmojn ca si shume keta plerat arbitra!
vari leshte
arbiter me shke.rdhate se ky i sotmi nuk kam pare. chiellini e ha te kuqin edhe pse loja ishte ne avantazh e siper , plus nuk ishte nderhyrje per karton(ama edhe ai drogba motherf.... i kishte ato hedhjet per ic gje) . ndersa kur balleti kap topin me dore me qellim ne zone , ai smerr karton te kuq sipas rregullores se fifas. ec e sheno pastaj 1 gol me 10 lojtare. sigurisht qe do detyrohet ekipi te lere nje hapesire shume te madhe ne mbrojtje te pambrojt , duke mos lene pa permend qe mbrojtesi ballor u nxorr me te kuqe. po keta arbitrat spanjolle kane kunje te vjeter me ekipet italiane , piece of sh.its .
nejse se edhe keto away gols e bejne lojen shume te predikueshme.
Krijoni Kontakt