nuk mund te jem optimist kur gjeja kryesore qe eshte puna shkon drejt zero .pa pune nuk ka te ardhme pa pune nuk mund ti krijosh kushtet nje familje eshume te tjera ky vit do jete shume i veshtire te kemi shnetin te tjerat ti a lejme kohes
Shumë optimist
Optimist
Pesimist
Shumë pesimist
Në vend numëro
nuk mund te jem optimist kur gjeja kryesore qe eshte puna shkon drejt zero .pa pune nuk ka te ardhme pa pune nuk mund ti krijosh kushtet nje familje eshume te tjera ky vit do jete shume i veshtire te kemi shnetin te tjerat ti a lejme kohes
Nuk mund te them me saktesi si do jete viti 2009 per mua .
Jam optimiste per vete dhe familjen time duke pare mundesite dhe aftesite qe ka cdo pjesetar i familjes.
Do ta perjetojme krizen qe ka prekur ne te gjithe vendin,dhe mbare boten .
Nuk besoj se ne shoqerine tone do te ndihet shume kjo krize,duke pasur parasysh qe vendi yne gjithmone ne krize ka qene .
Kjo teme ka egzistuar ne vitin 2008![]()
optimist valla
skam pike optimizmit jam pa pune deri ne fund te mujit
JO SEKS PARA MARTESE
optimist....se dhe 2008 ka qene nje vit i mbarre per mua
+PARA NJE MUAJI U BERA BABA DHE MENDOJ SE SI FILLIM S ESHTE KEQ KY VIT
Data 04 PRILL 2009, ora 12. Pamjet e përfaqësuesve të Aleancës së NATO-së në televizion, ngacmuan sytë dhe veshtë e mijë. Ato ngacmime përmes sistemit nervor, pikërisht përmes neuroneve, ngacmuan sensorët e qendrës nervore për të urdhëruar qe të aktivizohet adrenalina. Pikërisht në orën 12 adrenalina shpejton qarkullimin e gjakut, Zemra fillon të rrahë në pikën maksimale të saj, fytyra me kuqet. Hapa PC-në time. Gishti im tregues në dorën e djathtë nga lartë shtypë butonin e parë të shkronjës (N) në tastaturën e shkronjave, ndërsa nga dy sytë e mijë rrjedhin dy pika lot për të freskuar zjarrin e trupit tim që ma kaploi kjo vepër e madhe dhe shumë madhështore për popullin shqiptar në tërësi!!! JU UROI
Ne shqiptarët jemi mësuar me pak! "Gur-gur bëhet murë" Falënderoi të gjithë qe ma në fund na shtuan optimizmin, edhe ashtu kem qenë populli më optimit në botë.
Un Mendoj Se Dit Me Te Mira Do Kemi,dhe Jam Shum Optimist Per Kete,dit Te Keqe Pret Vetem Ai Qe Rri Duar Kryq,
Krijoni Kontakt