Un ju gezova aq shum shkarkimit te Pandos , po edhe me shum ju gezova qe nga ky mesuan edhe ministrat tjere qe mendojn te abuzojn ne vendin e punes ku ata jan shembull aty.
Nje minister te bej nje gje te till ne Shqiperi eshte gjynah pika e pare per hater te Kryeministrit Shqiptar Sali Berisha qe punon/vepron me gjith zemer/shpirt per nje Shqiperi te lire/demokratike , kur nje gomar/budall ben nje gabim te till ku po dihet boterisht se Edi Rama & Co i ka ne dor 99.9% te Mediave Shqiptare!
Un them se shkarkimi i tij eshte shum me drejt dhe veprim me vend i Kryeministrit i cili nuk e la ta hap fare gojen se ka qen Montazh apo pa Montazhe . Gabimi duhet paguhet dhe ti jepet mesim edhe ministrave tjere se Edvini ka rrenjet e thella , duhet pas kujdes te madh se per ndryshe i vie rradha edhe tjerve qe mundohen te perfitojn nga statusi si minister qe ju dha besimi nga Kryeministri!
Edhe njeher them duhet patur kujdes te gjith te tjeret se Edi po punon , po punon cdo dite e me shum vetem me arrit fitoren per 4 vjetet e ardheshme ne keto zgjedhje.
Uroj qe zoti Berisha te vazhdoj ne kete menyr te veproj/punoj me vend dhe te marr vendime me te shpesha ndaj Ministrave qe nuk bejn punen si duhet!!
Gjith te mirat!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Tani sa mora nje mesazh nga dikush, i cili tha qe Tuuku ka pasur te njeten problem ne Elbasan. Nuk e kuptoj c'fare lloj zgjedhjesh japin zyrtaret tane!
ahh i mjeri ai vend ka rene ne duart e kafsheve me fytyre!
Te gjitha vendet e tjera mundohen si tua fusin te tjereve, ne vendin tone ndodh e kunderta, qeveritaret tane, mundohen si t'ja fusin vendit te tyre te perfitojne ndonje kacidhe, se helbete do ti marrin me vete.
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
kete temen e kam hap une me perpara por skam pasur sukses me behet cefi ce ti ke nje menyre me te mire se un ne shfacjen e temave dhe spo te cuaj hajdut dhe bravo edhe kryeministrit berisha ce per 4 sekonda e ka shkarkuar.......
per turp ne jeten time nuk kam bere asgje por ato qe thua mbaji per vete ti qe nuk njeh etike por vjell vrer qe kete forum sikur cfryhesh nga qe nuk te degjon njeri me dukesh shume i lodhur nga jeta o Brar dhe gjyshi im 90 vjecar nuk i ka keto mend qe ke ti por eshte shume here me i qyteteruar se ty mua sme dukesh normal fare nga trute e kokes ti plak 70-vjecar
Nuk kam lidhje fare me ato foto por me behet qejfi qe me ne fund ja corren ate fytyre pervese qe kishte pastaj ku merr vesh ti nga jeta studentore apo je nga ata pleqte qe rrine te lulishtet e qytetit studenti dhe jargaviten .
TE me falni te gjithe forumistet nuk eshte gjuha e perdorur nga une kjo me besoni nuk e prisja nje reagim te tille nga ky personi me siper
P.s i lane duart shoket i tu o Brar me kete qe bene se u kane dale horlliqet sheshit hajde dhe mbushja mendjen njerezve tani kushedi sesa postime dhe propagande do te te duhet te besh tani ti deri ne fushate . Shihemi ne 29 Qershor ketu ne forum
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ardita04 : 05-03-2009 mė 16:38
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Xhuxhumaku mos na ofendo te lutem, kam status pedagogu dhe vete. Po ne degen qe jap une vetem meshkuje ka, dhe ato femra qe ishin kane ikur se nuk e mernin dot shkollen. Keshtu eshte kur jep ne fakultetin e shkencave hyrje ne informatik. Vetem meshkuje do kesh nuk gjen ndojne femer te hajrit.![]()
Po vecoj kete postim nga gjithe kjo teme. Me duket se ishte te pakten edhe nje i ngjashem, por kete lexova te parin keshtu qe kete po vecoj.
"Intelektuale" si ata te Fiksit e te tjere punojne ne menyre sistematike per degjenirimin e rinise shqiptare, por ama bejne moralistet e medhenj kur vjen puna per nje skandal te tille. Me ta shpif!
Po te lexosh me vemendje dhe keto 10 faqet e kesaj teme, mund te shohesh se me shume se gjysma e postimeve jane po aq seksiste dhe skandaloze sa c'po akuzohet ministri per skandalozitete ne detyre.
Te pakten shkarkimi i ministrit u be menjehere. Puna eshte si te shkarkohen gjithe ata skandalozet e mediave e gjithe skandalozet e forumit e gjithe skandalozet e tjere te shoqerise shqiptare nga sulmet seksiste ne jete te perditshme, ne te shkruar e ne te argumentuar.
Krijoni Kontakt