Bëra përpjekje tek Pyetje dhe Përgjigje por s'mu lejua qasja andaj po e hap dhe po e bëjë këtë pyetje këtu:
pasi që hapa një Temë diskutimi për Ibrahim Rugovën, në të cilën u kyqen edhe disa moderator me arsyetmin " që t'i s'mund të na e ndryshosh ne mendimin për këtë figurë" çka nuk ishte qëllimi im ngaqë mund të diskutonim, pa një pa dy, u largua tema ndersa më parë më larguan mua personalishtë, pa asnjë të vetmin arsyetim!
Kjo jep për t'kuptuar që kur i mbeshtet për Muri me fakte dhe argumente " diktatoret" gjithmon si kiundërpërgjigje zgjedhin " linqimin"!
Ata që e bënë këtë gjë e linqun veten etyre duke mos e ditur këtë gjë!
Pyetja ime është: Përse nuk ma lejuat qasjen për një muaj rreshtë ?
pyetja e dytë është kjo.
Unë serish do ta hap të njejten Temë me të njejtat arsyetime ndërsa Ju po deshet lereni diskutimet, po deshet mos i lexoni fare dhe pastaj bëne atë që e bëni më së ulti dhe turpshëm: largimin apo linqimin kurrë s'keni " prapanic" me argumentue apo me llogjikue shendoshë dhe me arsyetime njerzore!
Pra më largoni sepse mu rrotullue bota kurrë se lë pa e hapur serish temën edhe sikur kurrë mos ta shofë ballinen e ketij forumi!
Pikë!
me t'mira nga Prengë Sherri me gomARIN etij afër pojatës që e ndertojë Kolë Jakova me shumë mundim!
Krijoni Kontakt