Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274

Përse më larguat për një muaj nga Forumi?

Bëra përpjekje tek Pyetje dhe Përgjigje por s'mu lejua qasja andaj po e hap dhe po e bëjë këtë pyetje këtu:

pasi që hapa një Temë diskutimi për Ibrahim Rugovën, në të cilën u kyqen edhe disa moderator me arsyetmin " që t'i s'mund të na e ndryshosh ne mendimin për këtë figurë" çka nuk ishte qëllimi im ngaqë mund të diskutonim, pa një pa dy, u largua tema ndersa më parë më larguan mua personalishtë, pa asnjë të vetmin arsyetim!

Kjo jep për t'kuptuar që kur i mbeshtet për Muri me fakte dhe argumente " diktatoret" gjithmon si kiundërpërgjigje zgjedhin " linqimin"!
    Ata që e bënë këtë gjë e linqun veten etyre duke mos e ditur këtë gjë!
    Pyetja ime është: Përse nuk ma lejuat qasjen për një muaj rreshtë ?

pyetja e dytë është kjo.
    Unë serish do ta hap të njejten Temë me të njejtat arsyetime ndërsa Ju po deshet lereni diskutimet, po deshet mos i lexoni fare dhe pastaj bëne atë që e bëni më së ulti dhe turpshëm: largimin apo linqimin kurrë s'keni " prapanic" me argumentue apo me llogjikue shendoshë dhe me arsyetime njerzore!
    Pra më largoni sepse mu rrotullue bota kurrë se lë pa e hapur serish temën edhe sikur kurrë mos ta shofë ballinen e ketij forumi!
    Pikë!
    me t'mira nga Prengë Sherri me gomARIN etij afër pojatës që e ndertojë Kolë Jakova me shumë mundim!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ca ka per te ndryshuar mendimin per Ibrahim Rugoven? Te gjithe e dijne po bejne sikur nuk e dine qe nga ish agjent "lindor" (mos i ve emer sherbimit sekret) u kthye agjent i CIA-s.
    Ta paskan mbyll kot temen.

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ca ka per te ndryshuar mendimin per Ibrahim Rugoven? Te gjithe e dijne po bejne sikur nuk e dine qe nga ish agjent "lindor" (mos i ve emer sherbimit sekret) u kthye agjent i CIA-s.
    Ta paskan mbyll kot temen.
    nUK ËSHTË QË E KANË MBYLLUR POR kanë shkuar edhe më largë me arsyetimin ( së paku kështu më delte në monitor) keni thyer rregullat e forumit?
    E mos qeshë me mendime të tilla, pastaj!
    Ky është forum "demokrat" barabar me gomarin tim që rri te pojata e veshtron!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Preng Sherri
    mire se erdhe se me te vertet u ndie mungesa e juaj
    u ndie se i kan mungue keti forumi njerzit guximtar e dijetar e njerz qe e doin fjalen e lire e qe marrin guxim e e ta thon si ju pa marr parasysh se qfar do te psosh ti je ai qe e ke guximin dhe e thua hapur pa lajka
    keta te denoin po per fat te mire nuk kan mundesi me teper sepse po te kan ate mundesi do te fshin ty dhe mua edhe nga faqja e dheut por kaq i kan mundesit kaq veproin

ty te larguan per nji muaj per nji tem per rugoven
    mua me larguan po ashtu nji muaj per nji postim per enver hoxhen

por siq po e shef denimi kryhet e ne jemi gjall sepse nuk jemi ne doren e tyre se as gjall sdo te ishum veq ne jemi mesua me denime si nga pushteti serb si ketu ne ket faqe me plot cenzur diktatur e padrejtesi
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    e mo per nji gje te vogel te perjashtojn as une vet nuk i kuptoj ca kan moderatoret..dhe esht forum ky ku mundesh te japesh mendim te kerkosh ndim dhe bejn keshtu gjerash...
    mire bere qe hape temen dhe ju Moderatoret na jipni pergjigje ju lutem se deri tani as nji veprim nga ju???

pres dhe une nji pergjigje....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Preng Sherri
    mire se erdhe se me te vertet u ndie mungesa e juaj
    u ndie se i kan mungue keti forumi njerzit guximtar e dijetar e njerz qe e doin fjalen e lire e qe marrin guxim e e ta thon si ju pa marr parasysh se qfar do te psosh ti je ai qe e ke guximin dhe e thua hapur pa lajka
    keta te denoin po per fat te mire nuk kan mundesi me teper sepse po te kan ate mundesi do te fshin ty dhe mua edhe nga faqja e dheut por kaq i kan mundesit kaq veproin

ty te larguan per nji muaj per nji tem per rugoven
    mua me larguan po ashtu nji muaj per nji postim per enver hoxhen

por siq po e shef denimi kryhet e ne jemi gjall sepse nuk jemi ne doren e tyre se as gjall sdo te ishum veq ne jemi mesua me denime si nga pushteti serb si ketu ne ket faqe me plot cenzur diktatur e padrejtesi
    Mirë se të gjejë vëlla i dashur!
    le t'më përjashtojnë me mijera herë sepse po aqë herë do të kthehem! Por guximin që ta themë mendimin s'do ta humbi asnjëherë!
    Në Temën që kisha hapur kishim diskutuar dhe me asgjë nuk e kisha fyer njeri ngaqë nuk është në natyren time së paku jo këta që diskutojnë drejtpërsedrejti por më kishte bërë përshtypje një " moderator" që kishte hyrë në debat, pastaj thotë se " askujt s'do t'ja mbushesh mendjen dhe pastaj në mbrëmje të largojnë!
    Nëse mendon i nderuari Llapi se po të kishin mundesi do t'na bënin dëme edhe më të mëdhaja kot sepse jemi si puna e promotheut!
    Nëse të përjashtojnë at'herë duhet me t'thanë për këtë arsye sepse në këtë " PASUS apo hajt ta quajmë Paragrafë" s'ke qenë në gjendje që pohimin tëndë ta mbeshtetesh me një deshmi relevante!
    Tashti, nëse duan keta të shkruhet vetem sipas ndjenjave të tyre dhe simpative personale të tyre at'herë le të shkruajnë për veten e tyre dhe për " pordhat neper tiriq që marrin rrugë për të dalë e mbeten aty për ku janë nisur2!
    Por me perjashtime ndoshta kanë arritë të " disiplinojnë " dikendë por s'më disiplinonin në KPD " zabela " në Pozharevc e po më disiplinojnë në FSH!

Por ato gjera që po i bëjnë janë shumë shumë të Turpshme!
    E, tash le t'me perjashtojnë sepse çokja s'më ha për këtë punë!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nuk e kuptoj pse te gjithe ata qe perjashtohen premtojne dhe vazhdojne te kthehen

Nuk keni pa stime per veten?

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Mire e ka ky Fi. ..
    kur do vini prap?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    e mo per nji gje te vogel te perjashtojn as une vet nuk i kuptoj ca kan moderatoret..dhe esht forum ky ku mundesh te japesh mendim te kerkosh ndim dhe bejn keshtu gjerash...
    mire bere qe hape temen dhe ju Moderatoret na jipni pergjigje ju lutem se deri tani as nji veprim nga ju???

pres dhe une nji pergjigje....
    Përjashtime mund të bëjnë vetëm Super Moderatorët dhe Administratorët. Moderatorët nuk mund t'ju përjashtojnë.

Ju Tironcja_BLN, jeni përjashtuar ndonjëherë nga Forumi Shqiptar?

Preng Sherri arsyen e përjashtimit e keni mësuar, nuk e kuptoj se çfarë kërkoni të mësoni më shumë?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin

Preng Sherri arsyen e përjashtimit e keni mësuar, nuk e kuptoj se çfarë kërkoni të mësoni më shumë?
    Jo arsyen fare se kam kuptuar!
    çfarë kërkojë të mësoj më shumë? Kur do përjashtoni veten tuaj?
    besoj që Ju apo supermoderatoret do të mësojnë më shumë! çfarë arritet me këtë gjë?
    asgjë! trashtë e sules!
    Bile as gomarit tim që ma kishte blerë Kolë jakova s'ja ndjeu për këtë punë ngaqë tha " qenkan bërë si me qenë sozia ime"!

vetëm se mua ky perjashtimi m'i përkujtojë ato ngjarjet e femijeve të lagjes të cilët, sa herë që s'mundeshin të perballeshin me të tjerët apo edhe sa herë hanin rrahje kur largoheshin ca dhjetra metra largë ta shkeputnin një të shame"!

Këta kur shkruaja tek " Elita kombëtare" për Rugoven më thanë:
    " Këtu nuk lejojmë të flitet negativishtë për të"!
    O.K.!
    E hapa tek një Rubrikë tjetër dhe tani u zunë ngushtë!
    S'paten zuzë të përballen dhe duke dashtë të mbulojnë të vertetat me " vrasje dhe linqime" bënë atë që bënë!

Kur të tjerët s'kanë Prapanic me u përballë me Argumente apo edhe në DEBAT më mirë le të rrijnë aty ku pordhë gomari im e të mos merren me punë të pista!
    Unë personalsihtë jam në gjendje që çdo fjalë timen ta argumentoj me deshmi përcjellëse!
    Edhe ti " clay more" mos u lajmero më sepse s'më ke bërë moderator tek Nënforumi i muslimanëve!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Preng Sherri : 03-03-2009 më 18:36

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Forumi Shqiptar numëron 60.000 anëtarë të regjistruar
    Nga RaPSouL në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 15-05-2018, 13:32
  2. Forumi Musliman sulmon shkrimtarin Ismail Kadare
    Nga Davius në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-06-2006, 08:44
  3. Forumi social botëror në krizë
    Nga Darius në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2006, 11:07
  4. Ndihme per disa test cases...
    Nga BeracakjaKeqe në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-02-2004, 01:07
  5. Përse unë jam përjashtuar nga forumi?
    Nga Albo në forumin Pyetje - përgjigje
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-02-2004, 00:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •