Close

Rezultati i Sondazhit: step dhe ajo do lidhen perseri apo jo?

Votues
0. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

0 0%
  • jo

0 0%
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 103
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga step Lexo Postimin
    Nuk E Pashe Fare Sot.

.
    Ajo po te shmanget.Jepi kohe te reflektoje qarte.Duke te pasur ty rrotull ajo do mendoje si te te shmanget dhe asgje tjeter.
    Merre shtruar se te rinj jeni.Dil me shoqerine tende.Humbit mendjen,se mbase kupton qe nuk eshte vetem ajo ne kete bote.Ti po semur veten keshtu sic e ke zene.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Mendimi im: Me sa lexova, me dukesh shume i alarmuar...duhet te qetesohesh pak per mendimin tim se ndryshe do ta largosh ate perfundimisht, jepi pak kohe asaj dhe vetes gjithashtu.
    Nese ajo te do vertet , do vij tek ti.

Sic thote edhe ajo shprehja (qe dikush ketu ne ket teme e ka perdorur gjithashtu): Nese e don dike, lere te lire. Nese vjen tek ti prape do te thote qe te do, nese jo atehere is never meant to be....

Pastaj ti je shume i ri...them se do te venitet pak e nga pak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 27-02-2009 mė 12:29
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    me thene te drejten ajo mi ka ndare ca gjera me ka thene qe nuk te dua por un nuk arrij ti besoj. sepse nuk e kuptoj se si dy njerz te ndahen per se gjalli pasi kaluan kaq kohe bashke. dje ne kafe un i kerkova qe ajo te shikonte cd sepse ajo cd eshte me te vertet mallengjyese dhe te ben te kuptosh shume gjera por ajo me tha qe ka mundesi eshte thyer dhe i thash qe do ta jap nje tjeter une por ajo hezitoj dhe me tha qe ndoshta pas nji jave a me teper takohemi qe te ma japesh.

ju si thoni qe cd ajo duhet ta shikoj vetem apo te jem dhe une aty kur ajo ta shikoje?

i bera dis pyetje heren e fundit qe pim kafe dje i thashe qe:
    a ja vlejti qe ndejtem bashke dmth a ruan kujtim te bukur per lidhjen tone? ajo me tha po.
    nuk je penduar qe me ke njohur? ajo tha jo
    a je ndjere mire me mua ? me tha po jam ndjere shume here mire.
    e pyeta a ndjen gje per njeri tjeter? me tha qe jo.

pasi e pim kafe dje i kerkova qe ta shoqeroja per ne shtepi me makine ajo nuk pranoi.aty u preka dhe fillova te qaja ne mes te rruges para njerzve. E putha per her te fundit ne faqe dhe ne balle dhe i kerkova qe dhe ajo te me puthte ajo me puthi ne faqe.
    si mendoni cduhet te bej tani.
    aha tani qe e lexova ket , mund te te them qe ajo vertet po mundohet te te shmang dhe te te largoj...se kupton as vet?

p.sh justifikimi i CD per ty eshte shume e rendesishme qe ajo ta degjoj, kurse ajo nxjerr justifikim sikur eshte thyer

thjesht mos iu lut me, me pahir s'behet gje...s'mund ta mbash te lidhur pas teje
    ti e ke bere ate tenden.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    ajo pasi kish exuar letren kishte filluar te qaje dhe kishte tentuar ta thyente cd por nuk e kish lene e ema e saj kjo eshte e vertetuar nga ajo vete dhe nga shoqa e saj e ngushte.

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    megjithate jeta vazhdon , jepi kurajo vetes. per mua tradhetia eshte ne qafe e larte dhe nuk eshte nevoja te behesh xheloz, sepse nuk e kontrollon dot,

i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    te shikojme neser cdo behet.se fillon shkolla!!!!!!!!padyshim qe do shikohemi
    te shohim cdo ndodhe!!!!!!!!!!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Se kuptoj pse ti do qe ta shofesh ate ?
    Ti duhet te besh kurse ajo ste intereson fare, te preferoj te jesh me shoqeri femra.
    Edhe nese te shef ajo ateher eshte mire po jo ti te shkosh verdall qe ajo tet shofi.
    Sui generis

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

mos u be me fiksime se nuk ekziston vetem ajo ne kete bote

sa me shume te kerkosh ti afrohesh ,aq me shume do e largoshe ate.

po te doje goca vjen vet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anėtarėsuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    U Lidha Me Kte Vajze Rastesisht Ajo Ishte 16vjec Kurse Une 17vjec Ishim Ne Te Njejten Shkolle Tani Un Vazhdoj Fakultetin Ndersa Ajo Eshte Ne Gjmnaz Akoma.pasi Kaluan Ca Kohe Kohe Ne Te Dy U Dashuruam Me Njeri Tjetrin E Donim Njeri Tjetrin Pa Fund Dilnim Perdite Bashke.bera Shume Per Ate Vajze Dhe Asnjehre Nuk Kam Rreshtur Se Dashuri Mirpo Si I Thone Dashuria E Te Ben Budalla Behesha Shume Xheloz Per Te Fillova Ti Kerkoja Shume Llogari I Kalova Disa Caqe Ajo Me Paralajmeronte Por Un Sndryshoja Pas 1 Viti E Gjysem Plot Dashuri Ajo U Ftoh Dhe Nuk Me Ndjente Me Si Me Pare Me Tha Te Ndahemi Por Un Nuk Rrija Dot Pa Te.
    U Ndame Per Nja 3 Jave Dhe Un I Kerkova Te Lidheshim Perseri Ajo Pranoi Por Me Hezitim Ndejtem Perseri Bashke Per 2 Muaj Un Te Them Te Drejten Ndryshova Shume Por Asaj Per Gjene Me Te Vogel Qe E Pyesja I Dukesh Sikur Po I Kerkoja Shume Llogari Ne Te Vertet Ajo Nuk Me Donte Me.me Kerkoje Qe Te Ndahesh Perseri Nga Une Skish Ca Te Beja Kemi 1 Muaj Qe Jemi Ndare . E Kam Takuar Disa Here Rastesisht,dy Here Jemi Ulur Ne Kafe Por E Shikoj Qe Nuk Me Do Me.jemi Sqaruar Per Te Gjthe Gjera Dhe Nuk Ka Pasur Asnje Arsye Tjeter Qe Jemi Ndare Pervec Ftohjes Se Ndjenjave
    Ajo Nuk Eshte Qe Ka Filluar Te Ndjeje Dicka Per Dike Tjeter.
    Per Shen Valentin I Dergova Nje Tufe Me Lule ,nje Leter,dhe Nje Cd Ku Kisha Montuar Ca Foto Tonat Me Nje Kenge Tonen Me Anen E Nje Shokut Tim Sepse Po Te Shkoja Ta Takoja Vete Ajo Nuk Do I Pranonte.
    Ajo Letren E Kishte Lexuar Dhe Ishte Prekur Kurse Cd Nuk E Ka Pare Sepse Nuk Ja Bente Zemra Dhe Kishte Tentuar Ta Thyente .kur E Takova Per Here Te Fundit Dhe U Ula Ne Kafe U Turbullova Shume Sepse Me Qartesoj Per Shume Gjera Dhe Mu Shtua Akoma Dhe Me Shume Bindja Qe Ajo Ishte Ajo Qe Vjen Vetem Nje Here Ne Jete.jam Shume I Lenduar Spo Gjej Me Arsye Te Jetoj E Dua Shume.
    Un Po Te Dua E Takoj Dhe Me Tha Qe Mund Te Pime Kafe Pas Nja Nje Jave.
    Do Beja Gjthcka Per Ta Kthyer Perseri Te Une, Ta Bej Qe Te Me Doje Perseri Por Nuk Di Cte Bej Ju Lutem Te Me Shkruani Se Cfare Mund Ti Bej Por Nuk Dua Te Me Thoni Qe Ka Mare Fund Gjthcka. Me Thoni Cdo Gje Cdo Sygjerim Cdo Me Menyre Ndonje "magji" Qe Ta Bej Te Me Doje Perseri. Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur
    nuk e di por ndoshta e mere parasysh kete gje qe do te them une dili para kesaj goces qe ti vertet dashuron para se ti vesh mer me vete 1 tull dhe ulju ne gjunje dhe i thuaj nqs me dashuron ajd te vazhdojme aty ku e lame nqs ajo te thote jo i thuaj na kete tullen e biem ne koke nqs eshte e vertet aty do te shohesh me te vertet cfare ndien ajo per ty kjo gje ka funksionuar me mua
    ``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une se konceptoj dot te ha ndonje tulle nga njeriu qe dua,dhe te ndihem e lumtur.Nejse me behet qejfi te degjoj qe te pranoi njeriu qe deshe.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Shėn Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  3. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Balli Kombėtar nė kėrkim tė identitetit tė humbur
    Nga DARDAN PEJA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 22:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •