Close
Faqja 15 prej 33 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 326
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Jo por kur shkruan ndonje gje interesante te fshihet ,ose kur flet me ndonje shok ose shoqe qe te pelqen ,ben njeēik gallate ,se ketu edhe per kete gje futemi ne forum ,jemi larg Shqiperise dhe na merr malli ,nuk jemi ne shkolle qe te thyejne noten ne sjellje,lene 100 idiotizma te shkruajtura dhe fshin gjera qe nuk i prishin pune njeriut .
    Dua te di kush eshte ai qe vendos per vlerat ? Jo per ndonje gje po sot festuam dhe renien e bustit ,akoma me ēensura ?,ve re se kur flasin vete nuk i fshijne .
    Nejse e zgjata shume ,kush do te kuptoj kupton ,atehere kur te vij ne tirane po lej nje takim me ty ,te me rrefehesh hahaha se jam kurioze ,po ta shkruaj ketu ,se njesoj eshte dhe po ta shkruaja ne mp...flm
    Kaq hapur sa ke shkruar ti eshte krim mos ta kuptosh, une jam i ri ketu ne forum dhe se caj shum koken dhe ne rast se me fshihen postimet, pasi jam mesuar ne nje forum te huaje qe shkruan cfare te duash dhe si te duash, nuk do ndryshoje menyren e te shkruarit per deshiren e disave, them ate qe mendoje dhe qe ndjeje per te thene kush te doje ti fshi, te pakten ndjehem i plotesuar me ate qe nisa per te shkruar. Po ketu me te vertet qenka bere sikur te jete byroja politike vetem disa krere vendosin populli i thjesht vuan pasojat

Sa per punen e Shqiperis, you are welcome.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Kaq hapur sa ke shkruar ti eshte krim mos ta kuptosh, une jam i ri ketu ne forum dhe se caj shum koken dhe ne rast se me fshihen postimet, pasi jam mesuar ne nje forum te huaje qe shkruan cfare te duash dhe si te duash, nuk do ndryshoje menyren e te shkruarit per deshiren e disave, them ate qe mendoje dhe qe ndjeje per te thene kush te doje ti fshi, te pakten ndjehem i plotesuar me ate qe nisa per te shkruar. Po ketu me te vertet qenka bere sikur te jete byroja politike vetem disa krere vendosin populli i thjesht vuan pasojat

Sa per punen e Shqiperis, you are welcome.
    Imagjino mua qe kam 10 vjet qe jetoj ketej dhe kur kam qene aty se kam ēare shume koken per modelet e shoqerise shqiptare ,ndihem keq nga trajtimi ,si une dhe shum te tjere , provova te shkruaj nje teme asnje nuk shkruajti ,edhe kur shkruajne te tjeret asnje nuk guxon te dali hapur ,se e perjashtojne ,kur regjistrohemi na thone mireserdhet ne forumin shqiptar po duhet te shkruani dhe ndjeni si ju themi ne, ky absurditet nuk me pelqen

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Ja te them une shum per Adin. Jeton ne Tirane tek rruga Muhamet Gjollesha, eshte nje nga te paret qe ka qene konsumatore i rregullt i Heroines, ka kaluar shum here ne overdoze po fal vellezerve dhe vullnetit te tij mbas 12 vjetesh hoqi dore. Beri nje shkoll Menaxhim Biznesi, ku pati dhe fatin qe ishte nje cik periudh rremuje dhe e mori lehte. Punon si menaxher per arsye publicitare nuk po e them emrin Ka dy niper dhe nje mbese, doni dhe emrat (Ani, Olsi dhe Ina).
    Ke harruar Olen !

E meqe kaluam tek pjestaret e familjes mos harrojme dhe Perlen (qenin e Adit), qe eshte bere prej vitesh si pjestar i familjes...

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga ani-d Lexo Postimin
    Ke harruar Olen !

E meqe kaluam tek pjestaret e familjes mos harrojme dhe Perlen (qenin e Adit), qe eshte bere prej vitesh si pjestar i familjes...
    Hajt mo se po boheni familje vipash.

boni tifozllik per Adin

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin

boni tifozllik per Adin
    Uuu avash ti, pse Adi po na ben vip ne ee ?!

Kemi nje jete qe jemi te tille

Apropo tifozllik...nuk e kam idene, nese ka ndonje link ku mund te votojme ne qe jetojme jashte ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ani-d : 21-02-2009 mė 05:04

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin

boni tifozllik per Adin
    e shikoni ca do me thon VIP,...

te morrin n'vesh ne forum edhe emrin e qenit :P

bohesh familje e nritur...

ene saura e zbulo MISTERIN, kush o ai qe ja fshin postimet,...lol

saure,

mesa shof po e ngushtonke lakun, Myslym Shyri, Krietari i bashkise,....

sot gazetat kishin shkrujt per Adin, kishin postu ene ca fotografi shokesh "pabuksa",

Ishalla vjen Tea dhe poston fotot si ajo e Pirros...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    e shikoni ca do me thon VIP,...

te morrin n'vesh ne forum edhe emrin e qenit :P

bohesh familje e nritur...

ene saura e zbulo MISTERIN, kush o ai qe ja fshin postimet,...lol

saure,

mesa shof po e ngushtonke lakun, Myslym Shyri, Krietari i bashkise,....

sot gazetat kishin shkrujt per Adin, kishin postu ene ca fotografi shokesh "pabuksa",

Ishalla vjen Tea dhe poston fotot si ajo e Pirros...
    po pra lol dhe une e lexova shkrimin ishte tek panorama plus e sotmja ,
    po gjynof te gjith kane te drejte per t'ia filluar nga e para ,shyqyr qe ja paska dale ,me behet qejfi ,te gjith miqte fjalet me te mira ,vetem shefi yne ,qe e paska pas shok e quajti pabukes ,ja kam degju dhe njenes kete shprehje ,sa sa buke kan pasur shqiptaret kete e dim te gjithe ,se me i ven i merrnim tollonat ,po tani jan krijuar klasat ,ne emigracion...
    ē'fare organizimi dhe agjenture qe ka Bigu ,te forte jane, me thane qe i kishin thene Miti Gushos se donin me intervistu nje shokun e Adit ne Kanada i duhej intervista per emisioni ,u thua valle jan futur ne forumin tone ?.....

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Njė lloj fjalori sot tek Big Brother!

Sjellje baxhelleske...
    Ėshtė kuller nė Prishtinė...

Kush ėshtė ai aty nė studio me Albanėn?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    me thene te drejten kur tha ate fjalen baxhelleske jam shkrire duke qeshur...o zot....eshte liruar shume menyra e te folurit...
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar mė parė nga stella_senza_cielo Lexo Postimin
    me thene te drejten kur tha ate fjalen baxhelleske jam shkrire duke qeshur...o zot....eshte liruar shume menyra e te folurit...
    Po Pse Ne KOhen E xhaxhit Je Ti Je Demokraci Tani Ri Aty Dhe MOs Luaj Vendit
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Faqja 15 prej 33 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •