Close
Faqja 17 prej 33 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 326
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    E kam ndjekur pjese pjese kur me eshte dhene rasti. Personazhet nuk jane vetvetja, madje edhe ato qe jane lene shume per te deshiruar.

Ardianin e kishin kap edhe e kishin fut mrena per droge e per pislliqe kshuqe kuptohet se cfare rrangu eshte...madje e reflektoi qe diten e pare, Pavlini akoma me kanunin, Dritani shume stoik sikur eshte akoma ne ushtri gje qe eshte e paperputhshme ne nje ambjent si Big Brother, Agoni edhe ky me tatuazhe e me gjona...ja dime historikun edhe ketyre tipave, Bjordi ngeli tu u perdredh sa anej knej po te pakten icik me ndryshe se te tjeret...mbase e ka nga veshtiresia per t'ju pershtatur ambjentit gje qe eshte e kuptueshme, Arjoni shume tip i bezdisshem vend e pa vend, Adelajda vetem me te grricme bashke me ate Aiden. Mimoza as di se ku eshte me duket. Ndersa Erjola edhe pse shume e shkathet, i dha shume shpejt pedaleve...gje qe nuk rekomandohet qe ne javen e pare.

Kshuqe une do vecoja Qetsorin, Republiken, Zhuljeten dhe Liriten si 4 personat e vetem qe deri tani kane ditur te permbahen duke qene vetvetja dhe duke i pare gjerat vertete ashu sic jane. Gjerat kuptohet qe mund te ndryshojne, por me kaq sa kam pare une keta jane kater personat qe sado te ndryshem nga njeri tjetri, kane themele te shendosha dhe une i pergezoj.

Mendoj qe ky sezon s'do jete aq i suksesshem sa viti i kaluar per sa i perket elementeve spektakolare, por do jete gjithsesi interesant per tu vezhguar per shkak te larmishmerise se karaktereve nga te gjitha zonat e vendit dhe nga shume drejtime te jetes me eksperienca te ndryshme. Shpresoj qe te fitoje dikush qe e meriton vertete.
    sa kot,

ca thote unaza mi lal :d

thashe se sdo lexojshim komentet e tua plot kryp e pyper per bb-ne se vjet na kernaqe.

si thu a fusim nonji nga forumi mrena
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Saura edhe mu mi kane fshi postimet me kane dhone dhe fletrufe

s'kisha marre qysh ne kohen e shkolles me kishte marr malli.

jo se kena frike me protestu se mos na heqin nga FSH, por me thene te drejten kam gjera me te rendesishme ne jete qe me duhet me e vra menjen.

tani po ta shohesh dhe FSH eshte kthy si nje BB e madhe (se ka shume antar)
    na ka ngel vetem me nominu

dhe publiku le ta vendose te qendrojem apo jo
    bej detyren time si qytetare per ti thene gjerat siē jane ,dhe une gjithashtu nuk kam vetem jete virtuale ,do ishte shume varferi per tipin dhe natyren time ,imagjino ,kur jam futur ne forum dhe gjyko ,nejse jam e kenaqur se kam gjetur dhe tipa shume interesant dhe te mire siē je ti psh , te pershendes rrusho.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 24-02-2009 mė 14:58
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    sa kot,

ca thote unaza mi lal :d

thashe se sdo lexojshim komentet e tua plot kryp e pyper per bb-ne se vjet na kernaqe.

si thu a fusim nonji nga forumi mrena
    Hey! Ekstra fare punet, flm!!

BB po mundohem ta ndjek dhe te leshoj ndonje koment, po ca t'i thush ktyne te shkretve, njoni me i marum se tjetri. Me divorce e, me drogera e, me braktisje e...edhe Big Brotheri ju deshte ketyre tani edhe u bon tamom!
    As qe du me dit!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Smile

Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    bej detyren time si qytetare per ti thene gjerat siē jane ,dhe une gjithashtu nuk kam vetem jete virtuale ,do ishte shume varferi per tipin dhe natyren time ,imagjino ,kur jam futur ne forum dhe gjyko ,nejse jam e kenaqur se kam gjetur dhe tipa shume interesant dhe te mire siē je ti psh , te pershendes rrusho.

moderatoret harrojne qe ka dhe tema qe jane qesharake
    dhe sensin e humorit disa e shohin si fyerje per temen qe eshte hapur.
    ose ndryshe jashte teme,ose chit-chat.

postimi fshihet kur fyhet dikush me fjale te renda dhe te temat per fene gje me kile.

edhe per mu eshte kenaqesi qe te diskutoje ne forum te pakten ja marim veshe njera tjetres shakan

vendose vellai i madhe ne BB
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mesazh i Hapur Per Te Fejuarin e Adelaides

I dashur ish i fejuar (Goni),

Ne qofte se e lexon kete mesazh do doja te te thoja qe te mos merzitesh. Nuk ke humb asgje me vlere. Zysha jote, eshte kloni psiko-sociopat i zysh Helges, asaj bjondes gjermane me cizme lekure, pranga dhe kamzhik.
    "Mos ma prek, mos me fol, mos me shif, je banal, je i pa arsimuar, ti nuk di, ti nuk ben, ti me acaron, ulu , ngrihu, paraaaa marsh!"
    Zysha ka nje kara-kter o nene o nene... duket sikur ciklin e ka henor 28 ditor.
    Nuk e di ku e gjen sensibilitetin e domosdoshem per te qene zyshe letersie... pervecse natyrisht kur ne klase ne vend te ndonje libri per femije, komenton shkrimet e shkurtra te revistes Guns & Ammo.
    Mos e vrit mendjen fare. Solidarizohem me qendrimin ne kete ceshtje.

Me respekt,
    F-I

_Karramele_ Maska e LOVELY_ANGEL
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Between the stars........
    Postime
    256
    Disave aty brenda u duket vetja qe jan papare , por ne po i shofim , ishalla del ndonje me von qe te behet i papare , e mos te ne acaroj nervat ...
    I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin

Ne qofte se e lexon kete mesazh do doja te te thoja qe te mos merzitesh. Nuk ke humb asgje me vlere. Zysha jote, eshte kloni psiko-sociopat i zysh Helges, asaj bjondes gjermane me cizme lekure, pranga dhe kamzhik.
    "Mos ma prek, mos me fol, mos me shif, je banal, je i pa arsimuar, ti nuk di, ti nuk ben, ti me acaron, ulu , ngrihu, paraaaa marsh!"
    Nuk e di ku e gjen sensibilitetin e domosdoshem per te qene zyshe letersie... pervecse natyrisht kur ne klase ne vend te ndonje libri per femije, komenton shkrimet e shkurtra te revistes Guns & Ammo.

Me respekt,
    F-I

me fal qe e lexova une ne vend te Gonit

dhe kjo ishte ajo qe u "persekutonte" nga nje familje me mentalitet patriakal????

asaj i mungon gjeja me elemtare per nje mesuese---komunikimi me njerzit

ajo vuan pak nga diliri i madheshtis-eshte semundje dhe duhet marre seriozisht
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    me fal qe e lexova une ne vend te Gonit
    dhe kjo ishte ajo qe u "persekutonte" nga nje familje me mentalitet patriakal????
    asaj i mungon gjeja me elemtare per nje mesuese---komunikimi me njerzit
    ajo vuan pak nga diliri i madheshtis-eshte semundje dhe duhet marre seriozisht
    Imagjino ca tmerri duhet te jete ajo femer ne shtrat.

"... He mo tani tu tek ty? Pse ca eshte kjo e imja??? Dere frigoriferi qe hapet e mbyllet sa here do ti?

(Pas 60 sekondash...)

... Me poshte... mjatas... jo jo ... jo aq MAJTASSSS!!!! Me djathtas! Ohuuuu.. bej si di vete po he... Ulu pak... jo aq shume... me lart! Ncncncncnn... Pse kaq fort??? Nuk u tregove njehere i ndjeshem... JO!!! Ate mos ma prek!!! Nuk me eksiton... thjesht ma shpif! Mos bej si manjak...merr fryme normalisht... Pffff ca ere te vjen goja... prape ke pire?

(Pas 4 oresh...)

He se po filloj te vi ne qejf... Uah!!!!! Mbarove ti??? Kaq shpejt???
    Kur te them une qe nuk je burre ti.."

Imagjino ca tmerri duhet te jete ajo femer ne shtrat.

"... He mo tani tu tek ty? Pse ca eshte kjo e imja??? Dere frigoriferi qe hapet e mbyllet sa here do ti? : ^inat

(Pas 60 sekondash...)

... Me poshte... mjatas... jo jo ... jo aq MAJTASSSS!!!! Me djathtas! Ohuuuu.. bej si di vete po he... Ulu pak... jo aq shume... me lart! Ncncncncnn... Pse kaq fort??? Nuk u tregove njehere i ndjeshem... :^i nat JO!!! Ate mos ma prek!!! Nuk me eksiton... thjesht ma shpif! Mos bej si manjak...merr fryme normalisht... Pffff ca ere te vjen goja... prape ke pire?

(Pas 4 oresh...)

He se po filloj te vi ne qejf... Uah!!!!! Mbarove ti??? Kaq shpejt??? : ^inat
    Kur te them une qe nuk je burre ti.."

Me respekt,
    F-I
    loooooooooool ahhaahahhahahaahahhaha.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i ardhur ne forum 01/2009 Maska e con_uk
    Anėtarėsuar
    04-01-2009
    Vendndodhja
    united.......
    Postime
    76
    kjo nuk eshte big brother but is BIG DEGJENERIM
    Kam njė lot mė pikon si ar,se me shekuj jam SHQIPTAR

Faqja 17 prej 33 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •