Close
Faqja 16 prej 33 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 326
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ajo Zhuljeta ma shpifi kur me injorancen e vet prej bundre te stazhonuar del e me thot , mua sme nxjerr njeri se jam shtylla e shpis ....
    Ku i con mushka kto mostra te tilla o aman , goj shkepures qe me ben si te jet ndonje zocke kardinale .

Kam simpati per ardin tip i urt nuk ta shpif si ca te tjere , dritani teper strikt per aty mrena , ajo aida e ka lli pak kur bo un jam, un kam, un di.
    Ajo karafilja vogel gjakovare no comment se per ate gjynof me lodh fjalorin ..

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    shume gjeloze kjo walchiria per femrat e bigit,

ke inot qe s'je aty ti.

hajt se vitin qeter po fusim mik per te fut.

po kujdes kapelen
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    shume gjeloze kjo walchiria per femrat e bigit,

ke inot qe s'je aty ti.

hajt se vitin qeter po fusim mik per te fut.

po kujdes kapelen

Un xheloze

Asiher ne bot per ato , ndonje tjeter edhe eeee , pastaj te isha un aty do isha me e bukra katunit ..hahhaha

Sfutem un jo se kam turp me dal para jush masnej do me shani ju mu masnej lol

?? Cila kapele ??

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

E kam ndjekur pjese pjese kur me eshte dhene rasti. Personazhet nuk jane vetvetja, madje edhe ato qe jane lene shume per te deshiruar.

Ardianin e kishin kap edhe e kishin fut mrena per droge e per pislliqe kshuqe kuptohet se cfare rrangu eshte...madje e reflektoi qe diten e pare, Pavlini akoma me kanunin, Dritani shume stoik sikur eshte akoma ne ushtri gje qe eshte e paperputhshme ne nje ambjent si Big Brother, Agoni edhe ky me tatuazhe e me gjona...ja dime historikun edhe ketyre tipave, Bjordi ngeli tu u perdredh sa anej knej po te pakten icik me ndryshe se te tjeret...mbase e ka nga veshtiresia per t'ju pershtatur ambjentit gje qe eshte e kuptueshme, Arjoni shume tip i bezdisshem vend e pa vend, Adelajda vetem me te grricme bashke me ate Aiden. Mimoza as di se ku eshte me duket. Ndersa Erjola edhe pse shume e shkathet, i dha shume shpejt pedaleve...gje qe nuk rekomandohet qe ne javen e pare.

Kshuqe une do vecoja Qetsorin, Republiken, Zhuljeten dhe Liriten si 4 personat e vetem qe deri tani kane ditur te permbahen duke qene vetvetja dhe duke i pare gjerat vertete ashu sic jane. Gjerat kuptohet qe mund te ndryshojne, por me kaq sa kam pare une keta jane kater personat qe sado te ndryshem nga njeri tjetri, kane themele te shendosha dhe une i pergezoj.

Mendoj qe ky sezon s'do jete aq i suksesshem sa viti i kaluar per sa i perket elementeve spektakolare, por do jete gjithsesi interesant per tu vezhguar per shkak te larmishmerise se karaktereve nga te gjitha zonat e vendit dhe nga shume drejtime te jetes me eksperienca te ndryshme. Shpresoj qe te fitoje dikush qe e meriton vertete.
    As qe du me dit!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Meqe ra fjala... ca u be ildushja e vjetshme? Apo eshte shume VIP per tu fut ne forum ?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ajo futet por ke nje forum tjeter!! Kshtu edij edhe para se te ikte ka qen Administratore tek nje forum i tiranes!

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Imagjino mua qe kam 10 vjet qe jetoj ketej dhe kur kam qene aty se kam ēare shume koken per modelet e shoqerise shqiptare ,ndihem keq nga trajtimi ,si une dhe shum te tjere , provova te shkruaj nje teme asnje nuk shkruajti ,edhe kur shkruajne te tjeret asnje nuk guxon te dali hapur ,se e perjashtojne ,kur regjistrohemi na thone mireserdhet ne forumin shqiptar po duhet te shkruani dhe ndjeni si ju themi ne, ky absurditet nuk me pelqen

Saura edhe mu mi kane fshi postimet me kane dhone dhe fletrufe

s'kisha marre qysh ne kohen e shkolles me kishte marr malli.

jo se kena frike me protestu se mos na heqin nga FSH, por me thene te drejten kam gjera me te rendesishme ne jete qe me duhet me e vra menjen.

tani po ta shohesh dhe FSH eshte kthy si nje BB e madhe (se ka shume antar)
    na ka ngel vetem me nominu

dhe publiku le ta vendose te qendrojem apo jo
    Jeto sot se neser nuk i dihet

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Izadora une votoj qe ti te rrish ne forum se i jep gjalleri BBSH
    votoj per ty dhe Bjordin se eshte tip dhe ai
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ajo Zhuljeta ma shpifi kur me injorancen e vet prej bundre te stazhonuar del e me thot , mua sme nxjerr njeri se jam shtylla e shpis ....
    Ku i con mushka kto mostra te tilla o aman , goj shkepures qe me ben si te jet ndonje zocke kardinale .

Kam simpati per ardin tip i urt nuk ta shpif si ca te tjere , dritani teper strikt per aty mrena , ajo aida e ka lli pak kur bo un jam, un kam, un di.
    Ajo karafilja vogel gjakovare no comment se per ate gjynof me lodh fjalorin ..
    Ndaj te njejtin mendim me roncen.

Ēun Kavaljer! Maska e Slimshaddy
    Anėtarėsuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Albania/Tropojė
    Postime
    310
    Per mendimin tim Adelaida ta shpif me plot gojen duket teper e llastuar.Meno qe vetem ajo osht ca osht . Simpati kom per Arjonin Sorin Aiden me duken tipa te mire.
    Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!

Faqja 16 prej 33 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •