Close
Faqja 15 prej 48 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 478
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga alfeko sukaraku Lexo Postimin
    kjo e vertet nuk duhet te kalohet ne heshtje nga politika shqiptare ,e cila duhet ta njihte me se miri historin tone me pare se ti quante Greke ortodokset e jugut edhe arvanitet .Ata nuk ishin kurre Greke por vetquhen si te tille fale injorances edhe padituris sone.Ne Shqiperi nuk ka minoritet greke por ka minoritet ortodoks shqiptare ,pasi arvanitin me himariotin i bashkon ortodoksia edhe shkollimi i detyruar greke-------

"lavdi" vepres se politikes shqiptare ne hapjen e shkollave greke edhe ne ndertimin e kishave te nje kulture qe drejtohet nga athina--edhe ne emerimin "minoritet greke" te tokes shqiptare.Greqia e njohi minoritetin Turke ne Thrake por e njohi si minoritet fetare mysliman edhe jo si minoritet turke---sa te zgjuar edhe largepames jemi ne shqiptaret!
    Alefko para ca ditesh hapa nje tem te re,per te kuptuar antaret e forumit sadopak kete loje te ndryshkur te feve, dhe popullit ne shqiperi, dhe e din ti se ku perfundoi,?ne kosh miku im se une e hapa te ceshtja kombtare, dhe mbase per moderatoret nuk eshte ceshtje kombtare, lufta e ketyre feve plan keqe e percarese ne kombin ton.

Nga keto video e materiale duhet te ven mend Shqiptaret, dhe keto duhet te paraqiten e te lancohen me se shumti ne forum, e jo te perfundojn ne kosh, historia duhet treguar, qe njerzit te nxjerrin mesime, e jo te fshihet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Alefko para ca ditesh hapa nje tem te re,per te kuptuar antaret e forumit sadopak kete loje te ndryshkur te feve, dhe popullit ne shqiperi, dhe e din ti se ku perfundoi,?ne kosh miku im se une e hapa te ceshtja kombtare, dhe mbase per moderatoret nuk eshte ceshtje kombtare, lufta e ketyre feve plan keqe e percarese ne kombin ton.

Nga keto video e materiale duhet te ven mend Shqiptaret, dhe keto duhet te paraqiten e te lancohen me se shumti ne forum, e jo te perfundojn ne kosh, historia duhet treguar, qe njerzit te nxjerrin mesime, e jo te fshihet.
    ne jemi pro tolorances nderfetare

paske lozur me zjarrin or mike.Nuk lejohet te hapesh tema te tilla ne forume.Arsyen do ta kuptosh me lehte me kalimin e kohes.
    te pershendes me kengen

me dyqind petrita
    komunista lule
    hapi shqiperia
    historin e kuqe

Te rroj Partia.Lavdi RPSSH

dyqanet jane plote--kemi te hame sa te duash--te zinjet imperialist amerikan qe vdesin per buken e gojes

V F L P
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 12-02-2009 më 17:08

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Hahaha- "guri ciklop" studiues!?? hahaa (cfar turpi)
    Je mire? Cfare te bezdis?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Je mire? Cfare te bezdis?
    Oh miremengjesi javan, mire fjete?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Oh miremengjesi javan, mire fjete?
    jo. me dilshe n'anerr tuj mcefe gurin ciklopik ne xhep.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 13-02-2009 më 06:20

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    jo. me dilshe n'anerr tuj mcefe gurin ciklopik ne xhep.
    shih-shih, - paska pare gure ciklopik ne enderr! Mos ki frike xhaxhit se ata nuk ekzistojne! - Te jane fanitur kot. Andrrallat keto bejne. Kam frike mos te eshte diftuar ndonje nga keto ditirambet shurdhuese te vetlavderimit cirres te shemtise, andaj dhe s'ke fjetur...
    Por sic thone cdo gje eshte kaluese ketu, ndersa ne jete mbetet si gjithnji: kalimtare.
    Shendet, se te tjerat jane luks...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    shih-shih, - paska pare gure ciklopik ne enderr! Mos ki frike xhaxhit se ata nuk ekzistojne! - Te jane fanitur kot. Andrrallat keto bejne.
    E kuptoj. E njeh situaten nga eksperienca. Ja ke shpjeguar nipit te zhgarravinave, andaj merr tere forumin per dore.

Kam frike mos te eshte diftuar ndonje nga keto ditirambet shurdhuese te vetlavderimit cirres te shemtise, andaj dhe s'ke fjetur......
    Po. Por sic duhet ta dish, vetem ne zgjanderr identifikohet e kujt eshte cjerrja.

Por sic thone cdo gje eshte kaluese ketu, ndersa ne jete mbetet si gjithnji: kalimtare. Shendet, se te tjerat jane luks...
    Nuk shikoj dallimin midis "kalimtare" dhe "kaluese" (pervec ne se ky mbiemer eshte mbi kale).
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 13-02-2009 më 08:09

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nuk shikoj dallimin midis "kalimtare" dhe "kaluese" (pervec ne se ky mbiemer eshte mbi kale).
    E bukur kjo verejtja - flet me shume per ty se per veten.
    ----------------
    Ne kete fushe ku po shkruajme shqisa e dallimit subtil te se "njejtes" nga e "njejta" eshte (zakonisht) vendimtare...
    Aeneas Dardanus

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Me rendesi eshte pesha verejtjes dhe jo ajo personale. Por jo cdokush kalon veteveten dhe kjo dukuri eshte gjithmone jo kalimtare.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nese nuk arrin te besh dallimin mes gjerave kalimtare dhe te kalueshme -s'do mend se "verejtja" jote -nuk ishte verejtje.
    Aeneas Dardanus

Faqja 15 prej 48 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sola Scriptura
    Nga berat96 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-08-2009, 11:48
  2. Bolivi, zbulohen gjurmë dinosauri 144 milionë vjecare
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 09:09
  3. Letërsia shqiptare: probleme teorike-kritike në gjykimin e vlerave letrare
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 15:56
  4. Makina e shkrimit
    Nga elvisi80 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2002, 03:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •