Ja dhe nje kolone guri e gdhendur ,
Ja dhe nje kolone guri e gdhendur ,
Dija eshte injorance e mesuar.....
Por pasi qe i kemi ngatrruar temat, ato shkrime qe i perkasin temes Apolonia 2008 i dergojmi tek shkrimet mezape, kurse shkrimet mezape i postojmi tek shkrimet pellazge...
Shpresoj se ne fillimin e vitit te ardhshem do behemi me te pasionuar ku secil postim do ta vemi atje ku duhet e jo keshtu mbar e mbrapshte si i kemi bere temat lemsh...
A thua se, moderatoret, a kane mundsi ti vendosin keto postime sipas temave ?
Gabimet vijne edhe nga une por edhe s'jami vetmi, ne te ardhmen do kemi me shume kujdes, perndryshe do i ndrroj syzet se me jane vjetrua...
Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 12-12-2008 më 15:21
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Temen ekzistuese per shkrimin dhe germat pellazgo ilire e mbylla per shkak te volumit shume te madh qe kishte arritur. Diskutimet mund te vazhdohen ne kete teme qe po e konsideroj si Në gjurmë të gërmave dhe shkrimit Pellazgo-Yllir #2.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
O cuna ky eshte mbishkrim Bizantin Grek (i shkruajtur me gjuhen greke te mesjetes...)
Tek Rrjeshti i Dyte shkruan..
EKKLISARXVN THC MONHC (ΕΚΚΛΗΣΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ) -- (Kishetareve te manastirit) ...........
Tek i treti rrjesht...
EKOIMH(-)H MARTIO ----- VDIQ NE MARS
................
ajzberg
ku eshte gendur ky mbishkrim?cilës kohe i perket edhe ku gjendet sotë.Di kush të na thoje se cili është alfabeti që shkruhet ky mbishkrim----dua të mos lodhem se e gjejë
Kreksi
nuk na intereson ne se mbishkrimet i përkasin kohëve pellazge apo jo,na intereson të dimë në se mbishkrimi ruan fjalë shqipe apo jo.
alfeko te jap te drejte por pikerisht kete doja te shmangia. Materiali eshte realtivisht i madh dhe fatkeqesisht kohen e kam te paket ne dispozicion. Kisha bere ne plan qe ta hidhja te gjithin dhe me pas ta postoja. Temen e vura te fshehur, pra qe e shihja vetem une dhe nderkohe po e punoja deri sa ta mbaroja. Gabimisht u hap nga nje tjeter smod dhe u lexua. Skishte me kuptim qe ta beja te fshehur perseri. Do ju lutesha te keni pak durim. Diskutimin e mirepres shume por dua qe me pare te postoj te gjithe materialin pasi ka gjera me shume vlera.
Faleminderit
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt