Ja screenshot Kontabiliteti Alpha 8.0
Ja screenshot Kontabiliteti Alpha 8.0
Mem ndegju mu nuk e kishe instalu se ni antar i po keti forumi e ka instalu po nuk e kan bo gjysa e programeve si kan funksionu e nese mundesh me prit si paska ndegju qeky Sanadioti e pret me licenc :d
Nuk ja vlen per me shume komente. Doja vetem te thoja qe mos hapni shume panik me pergjigjet tuaja dhe edukoni te tjeret me iluzione dhe me e keqja me idene se mjafton te kete nje mik si Force-Intruder dhe mund te kete cdo lloj programi falas. Falas falas falas falas ... duhet te jesh programator te kuptosh cdo te thote te te vjedhin punen disa vjecare. Gjithsesi deri tani kemi patur sukses dhe shpresojme qe ligji te beje te veten nqs dikush perdor program pirat.
Une e kam windows-in falas sepse zoti Bill Gates eshte shume dashamires me shqiptaret dhe ketu ne Shqiperi askush nuk njeh sistemet krejtesisht falas si Linux qe jane 100 mije here me te mire. Po ja dhe ne kete rast pirateria triumfon ndaj zgjidhjeve me te mira sepse ngaqe windowsi eshte perhapur falas edhe feedback-u i punes sone aty ka ngelur.
Mbase per ty eshte teper modern, por duhet pare niveli i gjithsecilit per te arsyetuar mbi nje program.
Jam prej 12 vjetesh programues ne shume sisteme dhe ate cka shoh tek Alpha e shoh si dicka amatoreske perderisa nuk perdor kodet html por vazhdon akoma me exel/office.
Nese ju e perdorni kete program dhe keni mbetur i kenaqur pune per ju, por une e kam pare ate program sot e disa vite me pare dhe e kemi thyer (do te duket e pabesueshme) per 20 minuta, pra besoj kupton edhe nivelin fillestar te atyre qe ndermoren ate nisme. Nuk e di sesi ke deshire te punosh me nje program te tille qe kerkon rinovime te cdo viti plus friken qe ai program nuk ka backup dhe mund te iki djersa kot, mendo cel magazina, cel vit ushtrimor, cel llogari dhe nipte, direktori pa fund qe po mos shkove manualisht te le targen se nuk i gjen dot.
Nje nder punet qe une bej i dashur lexues jane pikerisht manipulimet me programet e huaja dhe po te them disa qe mbahen me legjendaret DogRacing, MegaJack, MultiHot, Geminator, Multigemini, Safari extrema ukraina, Eba34, etj.. pra edhe versionin e ri qe kane nxjerre them se do ja marr pasi keta nuk dine ceshte rinovim ne module dhe vazhdojne te punojne me ato cka kane pasur me pare duke ndryshuar vetem grafiken.
Dito.
Ne kete rast, kur une marr persiper te te jap pergjigje, duke ditur si funksionojne programet, dhe duke pare formulimin e kerkeses tende per ndihme (dua serial, dua username, dua ... NUK LEJOHET SIPAS RREGULLORES, perderisa ti nuk i ke keto me rruget e duhura) nuk e bej si "eksperti" ne kete forum, por si moderatori.
Nuk mund t'ia kerkosh programin nje tekniku tjeter, i cili e ka regjistruar ate produkt me emrin e vet. QUHET PIRATERI PER AQ KOHE SA TI E PERDOR ATE PER QELLIME PUNE.
Gjithė tė mirat.
Dito Une e di qe Alpha nuk eshte modern dhe duket si ato programet qe kane qene para nja 5 vjetesh, por ketu ne shqiperi nuk ke zgjidhje tjeter se asnje program shqip per kontabilitet nuk mund ti besh dot upgrade nga interneti dhe je i detyruar ta blesh sa here qe del nje version i ri. Dhe per ta thyer e di qe thyhet kollaj se me nje licenc, me te njejtin nr serial e kame instaluar ne 3 pc.
Por ky programi Alpha 8 e ka dhe opsionin qe transferon te dhenat nga nje Alpha me e vjeter tek ky i riu, i transferova vete qe te gjitha.
Pershendetje,
A mund te me ndihmoje ndokush me nje program per menaxhimin e tastieres por qe te funksionoje ne VISTA? E kam pasur nje te tille, por funksiononte vetem me XP. Me duhet per te vendosur ne tastiere njehere e pergjithmone germat ė dhe ē.
Shume faleminderit.
Krijoni Kontakt