flm shum per ndihmen , por gjithsesi nqs ka zgjidhje te tjera me te pershtatshme do ishte kenaqesi ti mesoja!
flm shum per ndihmen , por gjithsesi nqs ka zgjidhje te tjera me te pershtatshme do ishte kenaqesi ti mesoja!
Programi edhe sikur te thyhet ne versionin demo nuk i hyn ne pune askujt sepse nuk eshte i plote dhe menyra e mbrojtjes eshte e tille qe pas disa kohesh nqs nuk e ke te licensuar nuk punon me. Plus here pas here behen update, nuk eshte si programet e tjera qe sic e merr ne fillim ashtu te ngelet deri sa te "blesh" versionin tjeter. Update eshte falas dhe gjithmone sjell dicka te re si psh Standardet e Reja te Kontabilitetit sipas ligjit qe sapo ka hyre ne fuqi.
Me pelqen shpirti juaj human dhe hajdut njekohesisht. Me ty Shqiperia do beje shume perpara.
Pirateve!
![]()
Une nuk jam pirat... po te isha do e kisha leshuar psh Financen 5 qe ne 2007 kur kam pare mbrojtjen idiote te nje programi mesatar qe e shesin per afro 450 Eur... qe eshte turp.
Edhe ti mos na bej si bukur ketu, kur je duke naviguar ne internet me version pirat te windows..
Ne version demo apo jo ... nqs do te ekzistoje licensa... ti e di qe programi do te vazhdoje te punoje... ... edhe ne fund fare:
Asgje nuk ben update per sa kohe qe une i gjej nje menyre per ta ndalur lidhjen me filan host ne filan porte![]()
Windows 7 kam degju se eshte ne prov e siper dhe ne gusht do te jepet vetem me lishenc. Apo e kam degju gabim?
Jo! Ne kete forum nuk mund te te ndihmojme me gjera te tilla. Nese te intereson programi, shko ne faqen zyrtare, interesohu per menyren e blerjes se tij dhe blije.
Gjithė tė mirat.
Programi alfa eshte tashme falas dhe user name eshte thjesht Q dhe pass eshte q, por programi alfa per mua eshte nje program rremuje i gjalle dhe per kete arsye duhet te njohesh shume mire office. Pikerisht nga deshtimi ne marketing i ketij programi vete imb kompania qe e prodhoi ne zyrat e inima-s e la free. Bisnes5 eshte vertet program i mire finance ne gjuhen shqipe.
Dito
Edhe une jam i interesuar shum...
Kur merr persiper te japesh nje pergjigje me pare shiko ceshte ai program, menyren sesi kompania e menaxhon dhe per me teper po te jap pak info se si punon kompania qe e posedon: Programi Eca eshte program online dhe ne te kane acces te gjithe tekniket ne mbare boten por vetem online dhe me user name dhe pass. Ndodh qe une largohem ne qytete te tjera ku nuk ka internet dhe per kete kerkoj ndonje teknik qe e ka ate program te plote.
Ketu nuk ka pirateri thjesht ndihme midis expertesh ne profesionin e tyre mbi te cilin ju skeni njohuri minimale. Ai program nuk blihet sepse eshte online.
Dito.
Krijoni Kontakt