Mund te jete edhe problem i Javas... ose ndonje problem Karte Grafike...
Me ka ndodhur njehere... dikur!
Mund te jete edhe problem i Javas... ose ndonje problem Karte Grafike...
Me ka ndodhur njehere... dikur!
Per financen apo alphan versionet e plota do i bej upload edhe jua dergoj te interesuarve se shpejti...
Ky bilanci duket interesant....
Do e shkarkoj te shikoj ca mbrojtje perdorin.... nuk do jete e pamundur thyerja e mbrojtjes
Faleminderit. Nje zgjidhje shume e thjeshte qe me mbaroi pune.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Kam ne dore nje software Adobe Suite CS3, te cilin e kam marre nga nje zyre pune e cila e ka blere software-in me licence te rregullt. Pyetja ime eshte: Ne qofte se une e instaloj tek kompjuteri tim, a mund ta marrin vesh ata te zyres. Ndoshta marrin ndonje njoftim nga Adobe apo jo?
Ju lutem mu pergjigjni sa me shpejt.
Me respekt,
Vito Corleone.
"You should keep learning as long as you are ignorant."
"As long as you live, keep learning how to live."
Pershendetje te gjitheve !
Me duhet te shkarkoj Microsoft windows 7 por nuk po e gjej , kam zbritur 2.6 gb nje qe lexonte si ai dhe nuk ishte ai windows.
Me ndihmoni me nje link ose torrent ju lutem.
Kliko ketu per ta shkarkuar.
Ky eshte linku zyrtar nga Microsoft.
Eca Vrt-Disk 2005 eshte program mbi cipet dhe komponentet elektronik, me duhet serial numer, user name, company. Nese dikush me ndihmon me kete do ja dija shume per nder.
Dito.
pershendetje kush mund te me ndihmoje te gjeje nje program i cili krijon edhe vertetson funksjonimin e nje carku elektrik
Mund ta dijne se sa kompjutera kane te njejtin SERIAL te PROGRAMIT nese merren UPDATE,sepse po te mos kesh rrjet ata nuk kane se si e din.Ka shume njerez qe marrin crack dhe vjedhin seriala pra nuk mund te zbulohen te gjithe por mund te ndalen Update
Krijoni Kontakt