Close
Faqja 115 prej 400 FillimFillim ... 1565105113114115116117125165215 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 3998

Krijimi i file ne PDF

PDF eshte tashme nje standart per publikimin e documentave.
    Ka shume programe qe mundesojne krijimin e nje dokumenti ne PDF

Duke qene se MS Office nuk ka nje plugin te tillle (Open Office po ) duhet te perdorim disa software ndihmes.

CutePDF Writer eshte nje program free qe mundeson krijmin e dokumentave ne PDF
    duke instaluar nje printer virtual dhe duke u bazuar ne Ghostscript converter.

Pasi te keni shkarkuar versionin e fundit ketu http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp
    filloni instalimin e ketij programi si normalisht programet instalohen ne Windows.
    Gjate momentit te instalimit lejoni qe ky program te download gjithashte dhe
    Ghostscript converter.Kjo eshte nje precedure mjaft e thjesht mjafton te klik te fameshmin buton OK

Pasi te keni bere nje file me cdo lloj text editor shkoni te Print dhe aty si printer zgjidhni CutePDF Writer e me pas Print

Nje dritare do te shfaqet per tju pyetur se ku doni te ruani file .pdf

Arrow ndihme per Adobe Acrobat Writer

Pėrshėndetje tė gjithėve!
    Unė jam kryredaktori i gazetės sė shkollės tė cilėn pėr ta pėrpunuar e bėj nė Microsoft Publisher. Por shpeshherė (pėr tė mos thėnė gjithmonė)me duhet qė gazetėn ta kem nė format PDF. Adobe Acrobat Writer bėn tė mundur kthimin e .pub nė .pdf
    Ju lutem a mund tė mė tregoni se si mund ta marr kėtė program se e kam shumė tė nevojshme? Ju lutem mė ndihmoni!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga agent_android : 02-06-2007 mė 12:20

Ja disa programe :

http://www.go2pdf.com/product.html

Perdorimi i programit lart :
    Hap dokumentin ne publisher dhe i jep print... dhe si printer zgjith virtual pdf printer. Me pas del nje dritare qe te kerkon vendin e savimit dhe emrin e dokumentit , jepi save , Mbaroi!

http://www.peernet.com/pdfcreator/pub-to-pdf.html - ky ktu eshte me i mire por eshte me pagese. (thjesht duhet te gjesh serialin)

Ja edhe nje tjeter : http://www.eletext.com/cpp/convert_pub_to_pdf.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga P@R4nOi@C_LorD : 02-06-2007 mė 12:30
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730

Si tė shkarkoj pa kufi nga RapidShare?

Pėrshėndetje!
    E kam gjetur njė mėnyrė qe te mos i pritni ata minuta te mundimshėm nga rapidshare.com me dy programe "Rapidshare Graber & Proxy Switcher Pro".
    Se paku te unė po funksionon kjo metode...
    Kush ėshtė i interesuar ta provoje ketė mėnyrė te me tregon ja dėrgoi linkun qe ti shkarkoni programet ne MP.
    Gjithė te mirat

p.s. Unė kam IP statike, kėshtu qe koha qe me del me prit e mposhti me IP te ndryshme te marra nga programi i postuar me sipėr...

i/e regjistruar Maska e Aldo89
    Anėtarėsuar
    02-11-2006
    Postime
    65
    Pastrimin e imazhit thesht ndrusho contrastin te:
    Image > Adjustement > Brightness/Contrast
    ose
    Image > Adjustement > Exposure

Kurse per ngjurosje ke gjen shume video ne youtube, google,...
    http://youtube.com/watch?v=Sq-ofq2IB6I
    http://youtube.com/watch?v=N-RFbg2vVlM
    Login: yes | Password: i dont have one
    password is incorrect
    Login: yes | Password: incorrect

Si tė shtyj afatin e pėrdorimit tė njė programi provė?

Kam nje fjalor shume te mire gjermanisht shqip por fatkeqsisht edhte vetem test version.
    nese ka mundesi me me ndihmu dikush se si te bej kete qe te me punoj ne te ardhemen.Tani me ka kaluajr koha e versionit testues dhe me kerkon numrin serik.
    cfar te bej???

me rrespekt adi:::

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Dmth ti po pyet si me ja be filmin Fjalorit qe te te punoje pa ia paguar cmimin kompanise qe e shet. Pak si vjedhje tingellon kerkesa per nje kod fallco.

Nuk te njoh e ndoshta nuk je ne gjendje te mire ekonomike, por nqs shkon me pak ne kafene e nqs blen me pak rroba te shtrenjta (dmth nqs je nga ata), por sidomos po bere ndonje pune te perkohshme me siguri do e fitosh me djerse e merite fjalorin.

nuk te ndihmova sic kerkove por e kisha merak te te thoja nje rruge ndryshe.

Citim Postuar mė parė nga Ermal 22
    Dmth ti po pyet si me ja be filmin Fjalorit qe te te punoje pa ia paguar cmimin kompanise qe e shet. Pak si vjedhje tingellon kerkesa per nje kod fallco.

Nuk te njoh e ndoshta nuk je ne gjendje te mire ekonomike, por nqs shkon me pak ne kafene e nqs blen me pak rroba te shtrenjta (dmth nqs je nga ata), por sidomos po bere ndonje pune te perkohshme me siguri do e fitosh me djerse e merite fjalorin.

nuk te ndihmova sic kerkove por e kisha merak te te thoja nje rruge ndryshe.
    zotri, une i kam te gjitha, edhe ekonomisht jam mire, por problemi eshte se kete fjalor nuk po mundem me e porositen onlline, e me shku ne shqiperi vetem per nje fjalor mendoj se nuk ja vlen.

me rrespekt dhe falemnderes per ndihmen .

Team UARE
    Anėtarėsuar
    23-11-2006
    Vendndodhja
    Bathore
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Studenti_LINZ
    Kam nje fjalor shume te mire gjermanisht shqip por fatkeqsisht edhte vetem test version.
    nese ka mundesi me me ndihmu dikush se si te bej kete qe te me punoj ne te ardhemen.Tani me ka kaluajr koha e versionit testues dhe me kerkon numrin serik.
    cfar te bej???

me rrespekt adi:::
    Ma jep linkun ku ta shkarkoj versionin e proves per kete fjalor dhe ndoshta une mund ta zgjidh problemin tend
    Team UARE

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Ē'mendoni pėr System Mechanic Pro 7?

Nuk kam pėrdorur ndonjėherė programe tė tilla, por kam gjetur kėtė program qė shkruaj mė lart me njė ēmim shumė tė ulėt.

Ia vlejnė programe tė tilla?

Faleminderit,

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •