Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    Amanaska Maska e Intense-girl
    Anëtarësuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    E dini cfare? Ja bere interesanten per nje fare kohe,me pas ty te mbushet mendja top pasi je velur me vardisje edhe me shtirje sikur nuk t'a ka qejfi,e si perfundim fillon dorezon pasurite fizike (keshtu thuhet apo jo)...Ne nje nga keto nete,ku ti ndjen se po jep assetet e tua me te vyera,duke menduar se tashme ky e hengri qe ti je e ndershme,pasi nuk iu dhe qe ne fillim,djali te kthehet i telefosur nga aktiviteti dhe te thote:
    "E luajte bukur te ngurten,arsyeja e vetme qe me ngurtesonte mua,tani i lame hesapet rrusho"......Pra nuk pi uje as kjo taktike per te ngelur ne dere.

Me fol hapur,keta meshkujt qe jargaviten pa kufi mbas femrave me krijojne perzierje zorresh,jam pro barazise ne gjuatie per t'a pasuar me nje dyshe ku investohen paralelisht te dy.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    ti si thua???? femrat e jetes tende (quelle + care) ato qe te rrine gjithe jeten prane (dhe ketu nuk e kam fjalen per mua) sado poshtersira ti te besh..cfare femrash jane per ty?? i fut dot te gjitha ne nje thes???
    femrat jane te ndryshme nga njera tjetra e megjithate te gjitha kan nje gje te perbashket,gjeje!

mos e merr siperfaqsisht kte qe po them,mendo ca thelle

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk besoj se duhet durim, mjafton dashuria. Nqs njeriu e quan durim, do te thote qe ai mundohet te perfitoje dicka nga ky durim, ka nje interes perderisa po duron e nuk ben sakrificat e duhura me deshire por sepse eshte i detyruar per te vepruar ne kete menyre.
    Shkurt nje femer behet per vete me shume dashuri.

P. S nuk besoj se mund te behen studime mbi ndjenjat sepse njeriu ndryshon dita dites
    La vita è bella...

Amanaska Maska e Intense-girl
    Anëtarësuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Nuk besoj se duhet durim, mjafton dashuria. Nqs njeriu e quan durim, do te thote qe ai mundohet te perfitoje dicka nga ky durim, ka nje interes perderisa po duron e nuk ben sakrificat e duhura me deshire
    Patjeter qe ka interes,edhe atehere kur perdoret si mjet dashuria dhe sinqeriteti,sepse ti pret edhe investohesh per te perfituar nje njeri,e me beso qe nejrez nuk para gjenden kollaj sot,por organe te pikturuara si njerez

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    Edhe une ashtu mendoj, per te fituar vertete zemren e nje femre duhet nje kohe relativisht e gjate, femra kerkon te dije qe nese ti je vertete ai person qe e heq veten si te tille apo jo? Femra kerkon te ndihet e qete, e mbrojtur dhe e sigurte ne krahet e mashkullit qe ajo do ta zgjedhi dhe per te kuptuar karakterin dhe personalitetin e tij, femra e vonon pergjigjen, i ben gjerat si te veshtira, sikur ajo eshte e paaritshme etj.....PSE? Per te provuar vendosmerine dhe sinqeritetin e mashkullit, dhe dihet mjaft qarte nga te gjithe qe ME AKLIMIN E KOHES dalin dhe njihen njerezit e vertete....Jam dakort me shkrimin

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    pak i durojme qe jane femra por duhet ti durojme edhe per ti bere per vete !!! ej zot cna ka gjetur
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Sipas meje durimi eshte kohe e humbur?! Pra nese ke kohe per te humbur mund dhe te durosh .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Durimi i bind femrat !!! ABSOLUTISHT e pa vertete. Te gjithe ata qe durojne jane te humbur. Femra ose te pelqen ne takimin e pare ose kurre me. Normal qe duhet takuar disa here per bindje por pelqimi vjen ne heren e pare.
    Dikush e lut femren me vite, dhe e njejta femer e takon dikend qe per 5 minuta dashurohet ne te. I vetmi rast kur femra e merr ate qe ka duruar eshte nese nderkohe ka kaluar disa dashuri dhe eshte deshpruar, atehere i kthehet ati te ngratit qe ka pritur me vite.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar më parë nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Është e provuar matematikisht, të bësh për vete një grua do të thotë ti vish rrotull për shumë kohë. Në fakt sa me e gjatë të jetë faza e përpjekjeve për ta bërë për vetë, aq më tepër pikë do të grumbullojë pretendenti në sytë e gruas, e cila ka shumë nevojë të kuptojë gjatë kësaj kohe nëse ai është i duhuri për të.
    Ky rezultat është bërë i ditur sipas një studimi matematikor mbi “fenomenin e të bërit për vete” të organizuar nga skuadra e Robert Seymour nga Universiteti College i Londrës.

Ekspertët kanë realizuar një model teorik të bazuar në teorinë e lojës, për të analizuar sjelljet e burrave dhe grave në raportet midis tyre.

Ky model ka si protagonist një burrë(i cili mund të ketë qëllime të mira ose jo) dhe një grua, të cilët dalin bashkë për disa herë. Loja mbaron me refuzimin e saj ose me pranimin për të vazhduar një lidhje bashkë. Ai mundohet ta bëjë për vetë duke e ftuar për darkë, në kinema dhe në vende të tjera argëtimi duke marrë përsipër edhe koston financiare të këtyre daljeve.

Kështu sipas Seymour një kohë më e gjatë njohjeje është në favor të femrave për të fituar më tepër informacione në lidhje me mashkullin me të cilin po del.
    Në fakt rezultati i modelit të prezantuar më sipër, vërtetoi se “djemtë e këqinj” të cilët kanë dëshirë të mos e zgjasin shumë fazën e njohjes por duan të dalin menjëherë në temë, nuk janë të pëlqyer nga gratë. Eshtë vertëtuar se sa më tepër të zgjasë faza e njohjes aq më tepër femra bindet se ka përballë një “djalë të mirë” me qëllime të mira. (BalkanWeb)

A mendoni se është e sakt kjo teori apo gjithçka lind spontanisht pa patur nevoj për fazën e njohjes?
    per mendimin tip kjo gje eshte shume e nevojshme...sidomos kur femra eshte ne nje moshe ose ne nje stad te jetes se saj ku kerkon dicka serioze e jo me avetura per te kaluar kohen...kjo metode mendoj se eshte shum efikase....po cti besh qe meshkujt lodhen shpejt dhe nuk e perfundojne kete faze njohjeje
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    Durimi i bind femrat !!! ABSOLUTISHT e pa vertete. Te gjithe ata qe durojne jane te humbur. Femra ose te pelqen ne takimin e pare ose kurre me. Normal qe duhet takuar disa here per bindje por pelqimi vjen ne heren e pare.
    Dikush e lut femren me vite, dhe e njejta femer e takon dikend qe per 5 minuta dashurohet ne te. I vetmi rast kur femra e merr ate qe ka duruar eshte nese nderkohe ka kaluar disa dashuri dhe eshte deshpruar, atehere i kthehet ati te ngratit qe ka pritur me vite.
    mos i pergjitheso gjerat mendim.....ndodh edhe e kunderta e kesaj qe ti thua...(nuk e mohoj kete fakt qe ti ke treguar por mund ta kundershtoj)....

kam shoqen time te ngushte....i shkonte pas nje djale....nga pamja e jashtme i pelqente por nuk donte te lidhej me te se pervec kesaj skishte gje me teper.,....ky djali i shkoi nga pas per 2 vjet dhe ajo perfundoi me te...jane akoma vetem te dashur sepse ajo akoma nuk deshiron me teper dukeqene se nuk do te nxitohet por kuptohet qe jane ne rruge te mbare per tu fejuar sepse duhen.....epo ketyre te dyve....i hyri jashte mase ne pune gjithe ajo kembngulja e djalit.......keshtuqe here tjeter mos i pergjithso gjerat sepse ka femra e femra...dhe ky nuk eshte rast i vetem qe ta dish....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Durimi!
    Nga DI_ANA në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 15-06-2009, 18:29
  2. Durimi ... një mjet që të siguron një të ardhme të lumtur !
    Nga Gimi3 në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-02-2007, 12:16
  3. Kthimi Kah Zoti
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-03-2006, 18:41
  4. Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-07-2005, 05:04
  5. Te biesh ne dashuri me diturine! (Fjale te cmuara)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 15:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •