Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

"Komplekset" ndaj vetes,frenojnë dashurinë!

Pranoji të metat e trupit tënd

Të arrish të jetosh në paqe me trupin dhe me të metat e tij është një hap shumë i rëndësishëm për të kaluar në disponibilitet të plotë seksual.
    Kështu thonë psikologët dhe këtë ata e bazojnë në studime të gjata dhe profesionale që janë bërë gjatë kalimit të viteve. Por natyrisht, një gjë e tillë nuk është aspak e lehtë. Shqetësimi që shumë femra kanë për të metat e trupit të tyre dhe për faktin se ato nuk janë të përsosura, shpesh e bllokojnë trurin e tyre dhe nuk i ndihmon ato të jenë plotësisht të qeta gjatë aktit seksual. Zgjidhja është e thjeshtë: Nëse partneri juaj ka vendosur të bëjë seks me ju, atëherë ai nuk i shikon dhe nuk i konsideron fare të metat e trupit tuaj.

Po ju, pse duhet të mendoni për to?

Përse shumë femra e kanë të veshtirë "ekspozimin e plotë" para partënerit gjatë marrëdhenieve?!
    A jeni të mendimit se këto "komplekse" frenojnë aktin në dashuri?!

Cili është mendimi juaj?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 05-06-2009 më 11:19
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Të arrish të jetosh në paqe me trupin dhe me të metat e tij është një hap shumë i rëndësishëm për të kaluar në disponibilitet të plotë seksual.
    Përse shumë femra e kanë të veshtirë "ekspozimin e plotë" para partënerit gjatë marrëdhenieve?!A jeni të mendimit se këto "komplekse" frenojnë aktin në dashuri?!

Cili është mendimi juaj?!
    Nese nje mashkull,qe autokandidohet per çmimin "Trekembeshi i vitit" duke bere krenar dhe lagjen ne te cilen banon dhe duke u bere argumenti kryesor i bisedave mes femrave,...kur eshte afer nje femre te bukur nuk heziton ta mbuloje me komplimenta...dhe kur eshte afer nje femre te shemtuar nuk heziton ti japi numrin e nje kirurgu plastik.
    Menyra me e mire per ti kaluar komplekset eshte kur partneri ti thote hapur dhe ironizon me to.Deri sa ajo te bindet qe ajo fuçia qe sheh ne pasqyre nuk eshte gje tjeter veç trupi i saj gjithe celulit bashke me floket qe te kujtojne filmin "Cufo dhe bubi kaçurrel".
    Ilaçi me i mire eshte genjeshtra me evidente dhe me absurde por qe femrat,ne pikepamjen e tyre paradoksale qe kane per boten,pelqejne me shume...eshte:"Per mua je me bukura ne bote!"...duke u lutur qe genjeshtaret te mos perfundojne ne ferr.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Dashuria e sinqert nuk i ka keto konplekse, kur parteneri yt meshirohet ne ty eshte shpirti binjak i yti ather te duket edhe personi me i bukur, me perfekti ne bot e ather nuk do te ket asnje konples.

Keshtu une mendoj

i/e regjistruar Maska e miledi
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Postime
    35
    mbeshtes mendimin e anetarit me siper...
    me pelqeu mendimi

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Sot po verehet qe femrat po torturojne veten e tyre per te patur nje forme trupore sa me perfekte. Mbajne dieta, harxhojne shume para duke shkuar neper qendra estetike etj etj. Dhe si perfundim, ata serish nuk jane plotesisht te kenaqura.

Per femrat qe kane turp nga partneri te ekspozohen plotesisht gjate aktit seksual, do mendoja se ato po e bejne kete akt pa qene plotesisht te sigurta per ate qe po bejne dhe ata kane nje pengese psikologjike gjate aktit seksual. Akt seksual nuk do te thote vetem akti fizik midis dy personave, por eshte dhe nje akt psikologjik e mendor. Partneret duhet te flasin me njeri-tjetrin per çdo gje qe kane ne mendje dhe ti shprehin mendimet pa komplekse dhe atehere akti i tyre seksual do te jete i suksesshem. Nese femra heziton dhe ka keto komplekse, atehere do te thote qe ajo nuk eshte e sigurte per ate qe po ben ose lidhja dashurore midis dy partnereve nuk eshte e duhura dhe nuk eshte ende momenti per te shkuar deri te akti seksual.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Kohet e fundit mesa po shohim dhe degjojme neper media ose magazine tregohet nje fakt shume i çuditshem qe deri diku secili prej nesh mund ti jape nje shpjegim personal dhe pa kaluar ne pergjithesime.

Njerezit sot per fat te keq duke mos njohur burimin e vertete te nje relacioni dhe te nje dashurie sa te sinqerte aq dhe reale, me dashje apo pa dashje behen preja e nje proçesi absurd do ta quaja ku ndjenjat e tyre u ngjajne atyre konkurrenteve te nje garre ku secili kerkon me te miren, me idealen pa njohur vetevhten e tyre se sa jane ne gjendje t'ia arrijne ketij qellimi.

Sa here kemi degjuar nje vajze qe mban diete sepse shoqja e saj eshte me elegante dhe arrin te kete me shume sukses me çunat ?

Ky shembull edhe shume te tjere tregojne per sakrifikime absurde dhe kjo vjen sepse sot ekziston nje lloj tendence tek relacionet qe krijojne njerezit me njeri-tjetrin qe i detyron ata te jene pjestare te nje "lloj " gare le ta quajme qe kush e kush kerkon medoemos te jete ne rangjet me te larta...

Por kjo lloj tendence nuk ka asgje te perbashket me ato vlera qe te bejne te ndihesh dhe te jesh i njerezishem, i thjeshte, i njohur, i vlersuar, i rrespektuar dhe i dashuruar prej te tjereve prandaj njerezit sot gjenden ne mes te ketyre "dilemave" dhe "sakrifikimeve " absurde qe tregojne edhe njeher mungesen e njohjes se vetevehtes dhe abuzimin mbi te.

ps: Uroj te me keni kuptuar !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shkelqesia_E_Tij : 17-03-2008 më 21:15 Arsyeja: !

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Do ndihmen e mashkullit qe femra mos e kete te veshtire "ekspozimin e plote"
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin

Përse shumë femra e kanë të veshtirë "ekspozimin e plotë" para partënerit gjatë marrëdhenieve?!A jeni të mendimit se këto "komplekse" frenojnë aktin në dashuri?!
    Se di per te tjerat po per veten time se kam hiç kompleksin me partenerin qe mund te kem.

E frenojne mojjj pse mi dreq une do te mesoj ty!
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Do ndihmen e mashkullit qe femra mos e kete te veshtire "ekspozimin e plote"
    Shume e vertete!Sigurisht qe duhet ndihma e mashkullit.
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Dashuria, afrodiziaku me i pagabueshem

I vetmi afrodiziak i vertete dhe i pagabueshem eshte dashuria. Asgje nuk mund te ndali pasionin e dy njerezve te dashuruar...
    Ne kete rast nuk ka rendesi se ku ndodhesh, se sa vjeç je, se je i lodhur apo jo fizikisht, se je rehat në krevat apo ku ndodhesh. Por dashuria, si fat, mberrin kur nuk e therret, na instalon ne konfuzion dhe shtohet si debora kur ne duam te terhiqemi.....
    Nga rendesia e saj stimulante ajo eshte luks për disa, por e paarritur për ata që nuk kane mundur te plagosen....
    Dashuria nuk duhet te njohi komplekse..
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Nëçmimi eliminon dashurinë!
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •