Po po per ty jane idjotlliqe po te vjen mire ty apo jo ky eshte realiteti. Sdo te vesh ne shkolle se te dhimbset feja me shume se vetja mire te te beht aty te rish pa nje te ardhme ne jete. Te te talle I madh e I vogel.
Ardi
Po po per ty jane idjotlliqe po te vjen mire ty apo jo ky eshte realiteti. Sdo te vesh ne shkolle se te dhimbset feja me shume se vetja mire te te beht aty te rish pa nje te ardhme ne jete. Te te talle I madh e I vogel.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Jo gabim e ke!!! Pronari i Companis nuk te pyeten fare per shkollen sa ke te kryer. Por te thot ma bej nje sfilad te shof si po dukesh. Vazhdon pronari dhe thot, nese nuk ka nje me te bukur se ty te thrras, por po pati nje me te bukur, ateher nese nuk te thrras, asgje kerkujt.
ps, Nuk ka mundesi te gjitha puntoret femra te jen te menqura dhe njekohesisht te bukura. Kjo e dyta e ploteson kushtin......
Ndryshuar për herë të fundit nga Arber gerguri : 06-02-2009 më 17:41
Anglia jep tolerance fetare gjasme nuk jane rracista edhe respektojne fete , por thell tyre nuk jane ndakord por thjesht duan te tregojne se ne japim mundesi. what ever
po ju cfare kerkoni te behet shqiperia me lloj lloj rrace si londre , qe te vish ketu nuk e di se ne cfare shteti ke hyre.
o popull europa eshte europe arabia arabi.
toleranca per sjelljen e tyre eshte 0. po bere gje, e moren vesh qe je musliman ti humben celsat.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Eshte Fakt se Hixhabi eshte Obligim per Femren ne fene Islame,, Por Hixhabi pranohet nga Allahu vetem kur te jesh Muslimane e Sinqerte,, Pastaj nese ajo eshte Muslimane e sinqerte nuk ja lejon feja qe femra te mbaje siguri kur ka burra plot,, dhe as qe ja lejon feja asaj qe te punoje me Kolege Burra,, Mua kto gjera me duken jashte besimit Islam,edhe pse ato lloj femrash kujtojne se po Besojne ne Allahun!! Allahu e din me se miri !!
Une jetoj ne Angli, kam studiuar Law, kam mbaruar shkollen, dhe tani bej Pune tjeter,, sepse puna qe me ofruan eshte kundra asaj qe une Besoj,, Allahu e din me se miri !!
"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"
Edhe une ndjej mirenjohje te thelle ndaj Evropes per standartet demokratike qe zabaton mbi Pakistanezet, Sudanezet, Shqiptaret dhe jo-evropianet e tjere qe jetojne ne kontinent.
Nostalgji per kohene e callmave dhe ferexheve, kur ishim te paret ne Evrope?Postuar më parë nga Forza-Z
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Keto dy shtete (Anglia dhe Norvegjia) njihen si shtete me shumice protestante dhe besim zyrtar e kane kete besim si besim zyrtar![]()
Nje gje spo marr vesh, ajo kapelja pse i rri si oturak ne koke? Sma ha mendja se e ka fajin hixhabi. Mos u beni njerez te ngushte ne mendje. Nejse allahu po din me se mire...
E mbeshtes me force kete qe thua. Cpune ka nje dhi ne mes te cjeperve. Ku jemi ketu? U bet deti kos apo ca? U be surrati i femrave te barazohen me burrat, te zgjedhurit e Allahut. Jazek...dhe as qe ja lejon feja asaj qe te punoje me Kolege Burra
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Hej tu rrite ndera, se pasha hixhabin e kesaj magjupes se londres ka vite qe nuk kam qeshur keshtu -hahahaha
Ti sikur paske keqkuptuar fare mor lolo - nuk do te predikoje fene rrugeve te Londres kjo tezja po do ushtroje detyren e polices! O bukurosh - i ke vene hixhab trurit apo cfare te ka zene keshtu ?!! Hahahahaa.
-------
p.s.:
Hahahahaa
Pse mos ta ka ndaluar ty gjekudi enveri fene rastesisht ashtu kot ?!! hehehe
po sa e ulte qe eshte paftyresia ...
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 08-02-2009 më 02:34
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
1)
Nese nje femer do te mbaje shami, e ka zgjedhur rrugen e vet, çkerkon ne polici?
2)
Qe kur jevgjit mund te behen police rruge? Ta zeme te me ndaloje mua nje surrat ngjyre m** kur jam me shoket, familjen, te dashuren, edhe te me beje pordhe duke me kerkuar patenten apo dokumentet?
Kjo eshte e papranueshme. Emigrantet kane ardhur per tu ushqyer, per te punuar, jo per te bere pjese ne administrate, aq me keq ne polici.
3)
Kjo tregon se legjislatura angleze paska ik per lesh, duhet ca gjak i ri i reich ti mesojne se si te sillen me jevgjit emigrante qe kerkojne te "drejta", kerkojne doren e te marrin krahun.
Ky nuk eshte problem ngushtesisht islamik, nuk eshte thjesht lufte ideologjish, eshte lufte ADN-je.
Ekstremizmi fetar, sidomos ai i tipit zot-skllav siç eshte mardhenia allah-musliman(sorry guys po kjo eshte e verteta) ç'eshte e çuditshme lulezon ne popujt me ngjyre, te predispozuar edhe kulturalisht ndaj hierarkive zoteri-skllav. Njerez te perulur qe ne mos ti perulen nje njeriu do krijojne patjeter nje zoteri imagjinar ligjet e te cilit ti zbatojne dhe te ndihen te sodomizuar prej tij. Ndersa te bardhet kane qene te lire ashtu si ka dashur nena natyre, dhe megjithese jane te indoktrinuar nga ideologji me prejardhje shkretetire perseri ruajne rrenjet e tyre prej njerezish te lire.
Heil Der Weiß Nation.
P.S.Postimi te mos konsiderohet rracist, por realist. Stop political correctness bullshit.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 08-02-2009 më 03:59
"Shpirti im do te ringjallet dhe bota do ta dije qe une kisha te drejte"
Adolf Hitler
Krijoni Kontakt