Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Po po per ty jane idjotlliqe po te vjen mire ty apo jo ky eshte realiteti. Sdo te vesh ne shkolle se te dhimbset feja me shume se vetja mire te te beht aty te rish pa nje te ardhme ne jete. Te te talle I madh e I vogel.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Mos ile nga tema po flasim per uniformen policore ne britani.
    Nese nje femer vlereson me shume shamine se sa shkollimin e ngelet analfabete se nuk do te veje ne shkolle pa shami atehere ne djall te veje analfabete te ngele tere jeten edhe mos beje perpara ne kete bote. E kam thene e ne nje teme tjeter: kur vete per interviste pune pronari I kompanise te pyet ca di e ca ke bere ne shkolle nuk te pyet ke mbajtur shami apo e di kete hadith te kuranit apo kete varg te bibles.

Ardi
    Jo gabim e ke!!! Pronari i Companis nuk te pyeten fare per shkollen sa ke te kryer. Por te thot ma bej nje sfilad te shof si po dukesh. Vazhdon pronari dhe thot, nese nuk ka nje me te bukur se ty te thrras, por po pati nje me te bukur, ateher nese nuk te thrras, asgje kerkujt.

ps, Nuk ka mundesi te gjitha puntoret femra te jen te menqura dhe njekohesisht te bukura. Kjo e dyta e ploteson kushtin......
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arber gerguri : 06-02-2009 më 17:41

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Anglia jep tolerance fetare gjasme nuk jane rracista edhe respektojne fete , por thell tyre nuk jane ndakord por thjesht duan te tregojne se ne japim mundesi. what ever

po ju cfare kerkoni te behet shqiperia me lloj lloj rrace si londre , qe te vish ketu nuk e di se ne cfare shteti ke hyre.
    o popull europa eshte europe arabia arabi.

toleranca per sjelljen e tyre eshte 0. po bere gje, e moren vesh qe je musliman ti humben celsat.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anëtarësuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Eshte Fakt se Hixhabi eshte Obligim per Femren ne fene Islame,, Por Hixhabi pranohet nga Allahu vetem kur te jesh Muslimane e Sinqerte,, Pastaj nese ajo eshte Muslimane e sinqerte nuk ja lejon feja qe femra te mbaje siguri kur ka burra plot,, dhe as qe ja lejon feja asaj qe te punoje me Kolege Burra,, Mua kto gjera me duken jashte besimit Islam,edhe pse ato lloj femrash kujtojne se po Besojne ne Allahun!! Allahu e din me se miri !!

Une jetoj ne Angli, kam studiuar Law, kam mbaruar shkollen, dhe tani bej Pune tjeter,, sepse puna qe me ofruan eshte kundra asaj qe une Besoj,, Allahu e din me se miri !!
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Anglia e Norvegjia thua te jene me pak pro perendimore a me pak demokratike se ne?!
    Edhe une ndjej mirenjohje te thelle ndaj Evropes per standartet demokratike qe zabaton mbi Pakistanezet, Sudanezet, Shqiptaret dhe jo-evropianet e tjere qe jetojne ne kontinent.

Citim Postuar më parë nga Forza-Z
    E ne Shqiperi , me mir analfabete sesa te shkojn ne shkoll me shami , po kjo injoranc e ka len Shqiperin te fundit ne Europ.
    Nostalgji per kohene e callmave dhe ferexheve, kur ishim te paret ne Evrope?
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Keto dy shtete (Anglia dhe Norvegjia) njihen si shtete me shumice protestante dhe besim zyrtar e kane kete besim si besim zyrtar

Nje gje spo marr vesh, ajo kapelja pse i rri si oturak ne koke? Sma ha mendja se e ka fajin hixhabi. Mos u beni njerez te ngushte ne mendje. Nejse allahu po din me se mire...

dhe as qe ja lejon feja asaj qe te punoje me Kolege Burra
    E mbeshtes me force kete qe thua. Cpune ka nje dhi ne mes te cjeperve. Ku jemi ketu? U bet deti kos apo ca? U be surrati i femrave te barazohen me burrat, te zgjedhurit e Allahut. Jazek...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    A thua cka kan per te then enveristet e forumit per kete fakt te pamohushem te europes dhe perendimit, per kete te drejt qe u jepet qytetarve te europes, per te predikuar fen lirshem edhe ne punen e tyre. A thua cfar europe marrin shembull keta enverista, mos ndoshta ajo europ qe nuk eshte nga planeti jone.
    Hej tu rrite ndera, se pasha hixhabin e kesaj magjupes se londres ka vite qe nuk kam qeshur keshtu -hahahaha

Ti sikur paske keqkuptuar fare mor lolo - nuk do te predikoje fene rrugeve te Londres kjo tezja po do ushtroje detyren e polices! O bukurosh - i ke vene hixhab trurit apo cfare te ka zene keshtu ?!! Hahahahaa.

-------
    p.s.:
    Hahahahaa
    Pse mos ta ka ndaluar ty gjekudi enveri fene rastesisht ashtu kot ?!! hehehe
    po sa e ulte qe eshte paftyresia ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 08-02-2009 më 02:34
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    1)
    Nese nje femer do te mbaje shami, e ka zgjedhur rrugen e vet, çkerkon ne polici?
    2)
    Qe kur jevgjit mund te behen police rruge? Ta zeme te me ndaloje mua nje surrat ngjyre m** kur jam me shoket, familjen, te dashuren, edhe te me beje pordhe duke me kerkuar patenten apo dokumentet?
    Kjo eshte e papranueshme. Emigrantet kane ardhur per tu ushqyer, per te punuar, jo per te bere pjese ne administrate, aq me keq ne polici.
    3)
    Kjo tregon se legjislatura angleze paska ik per lesh, duhet ca gjak i ri i reich ti mesojne se si te sillen me jevgjit emigrante qe kerkojne te "drejta", kerkojne doren e te marrin krahun.

Ky nuk eshte problem ngushtesisht islamik, nuk eshte thjesht lufte ideologjish, eshte lufte ADN-je.
    Ekstremizmi fetar, sidomos ai i tipit zot-skllav siç eshte mardhenia allah-musliman(sorry guys po kjo eshte e verteta) ç'eshte e çuditshme lulezon ne popujt me ngjyre, te predispozuar edhe kulturalisht ndaj hierarkive zoteri-skllav. Njerez te perulur qe ne mos ti perulen nje njeriu do krijojne patjeter nje zoteri imagjinar ligjet e te cilit ti zbatojne dhe te ndihen te sodomizuar prej tij. Ndersa te bardhet kane qene te lire ashtu si ka dashur nena natyre, dhe megjithese jane te indoktrinuar nga ideologji me prejardhje shkretetire perseri ruajne rrenjet e tyre prej njerezish te lire.

Heil Der Weiß Nation.

P.S.Postimi te mos konsiderohet rracist, por realist. Stop political correctness bullshit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 08-02-2009 më 03:59

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    "Shpirti im do te ringjallet dhe bota do ta dije qe une kisha te drejte"

Adolf Hitler

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të rejat më të fundit për komunitetin shqiptar në Angli
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 15:18
  2. Ministria e brendshme përgatit reformën në policinë shqiptare
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 02:10
  3. Lajme nga Anglia
    Nga kundraRRYMES në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 24-03-2005, 18:55
  4. Qeveria britanike fut Albanian Airlines ne listen e zeze
    Nga Shaboni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-01-2004, 06:06
  5. Arome gruaje...ne policine rrugore
    Nga angeldust në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •