fuuuuuuuk islaaam
Budallalleku i shqiptarit nuk ka fund.
Ju ftoj te shikoni fotot tek ky grup ne fb:http://www.facebook.com/photo.php?pi...0039635?ref=ts
dhe shikoni fotot aty, nder to te shumta jane ato me tipare te gjalla turqe, nder te tjera megjithse grupi ka emrin "Albania" flamuri turk ze nje pjese te madhe te tij.
Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.
Me mire vone se kurre...
http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=977
E di ti Ilion se kjo eshte e vertete, jo vetem per ate por per shumicen e muslimaneve duke perfshi ketu edhe veten time.
Sinqerisht ua them se kur vjen puna e besimit, kujt do ti kisha besuar me shum a nje muslimani arab, sudanez, pakistanez, ose ndonje musliman europian ose ndonje shqiptari kristijan, me plot kuptimin e fjales te them se me shum do ti kisha besuar ato tjeter edhe pse nuk jane shqiptar!
Te sqaroj veten tani, pse them keshtu.
Fillimisht fillojme nga dy figura te njoftura te letersise shqipe qe jane Stereo Spase dhe Josif Bageri ( ka edhe shum te tjere ).
Nuk e di se sa e din po djemte dhe nipat e Stereo Spases nuk jane me shqiptare , biles njeri djale i tij nese jam i sigurte ka nje webfaqe pro greke ku cdo din han m.ut dhe ben propagande antishqiptare, haron i ziu qe Stereo Spase ka qene shqiptar!
Josif Bageri eshte themeluesi i shkolles se pare shqipe ne fshatin Nistrove, pra ne rrethinen e Mavroves ne Maqedoni.
Sot djemte e tij jetojne ne Shkup dhe jane "Maqedonasit" me te medhej qe bejne lufte kunder shqiptareve, qe bejne propagande kunder shqiptareve dhe perhapin urrejtje ndaj shqiptareve te maqedonis.
E keqja nuk mbaron ketu !
Sipas statiskikave ne Maqedoni nuk ka shqiptare ortodoks ose kristijan, shqiptaret e maqedonise jane 100% musliman!
Por nese shikohen statistikat e para 100% vetem rrethi i Mavroves, afer 30 % e popullates shqiptare ne ate kohe kane qene ortodoks !!!
Ku i ke keto shqiptare sot ?!!
Te gjithe jane be maqedonas , dhe e keqja eshte se lene qe jan be maqedonas por edhe i urrejne shqiptaret me shum se maqedonasit e vertete.
Andaj Ilion nisur nga kjo pikepamje, une personalisht ta kam frigen ty nga fakti se kur me shkon nder mend se mese 200.000 shqiptare sot deklarohen si maqedonas vetem per hire te fese, une nuk e di edhe sa gjate ti ose pasardhesit e tu do ta quajne veten e tyre shqiptare.
Mos haro nga afro 200.000 shqiptare ortodoks qe kane jetuar ne maqedoni, sot nuk e gjen nje per ilac!
Dhe nese mendon qe te gjenjej urdhero e beni studimet vet.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Fenomeni alla-Maqedoni ka ndodhur (dhe ndodh akoma) ne jug me Greqine. Por kjo sipas teje i nxjerr myslymanet te lare?
A e kupton qe kjo gje ndodh pikerisht sepse ata perdorin TE NJEJTEN logjike. Edhe ata thone "Me mire i besoj qe greku/maqedonsi qe ka "fene" time sesa nje shqiptari myslyman, sepse shqiptaret myslymane e quajne veten vellezer me arabet/turqit/iranianet".
Prandaj ky mentalitet eshte I SHPIFUR. Sepse eshte ANTI-KOMB.
Plotesisht pajtohem me ty.
Edhe Shqiptaret muslimane ne te gjitha trojet tona kane bere gabimet e tyre , ose ma mire me thane kane pasur disa prijsa fetar qe kane ndikuar keq tek popullsia.
Une kam shume shoke nga Ilirida (Maqedonia) disa prej tyre jane te vjeter dhe me kane treguar se nje nder shkaqet e asimilimit te Shqiptarve ne sllav ka qene ndasia dhe urrejtjet e komuniteteve fetare . Per fe edhe Shqiptari (disa nga prijsat e tyre) musliman edhe ai i krishter e ka tradhtuar popullin e vet secili ne menyra te veta.
Edhe sot i sheh gjithandej ksi besimtar hipokritash nga te gjitha fete , nje i krishter i thjesht i lexon disa rreshta nga bibla dhe mendon se eshte bere ma i madh se Papa , njejt edhe me disa musliman i lshojn dy qime mjekrr dhe menjehere mendojn se duhet ta sundojn krejt Shqiptarine se keshtu u bene krijesat ma te mira , besimtaret ma te mire.
FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA
SE KENDUAM "LET IT BE"
Vertet? Feja islame qenka per komb? Une kujtoja se feja islame eshte pikerisht anti-nacionaliste sepse predikon kombin e madh magjypo-arabo pisanjos dhe shtetin e madh islam ku te gjithe jane te barabarte pra nuk kane perkatesi kombetare dhe jane vellezer ne islam. Psh kombet islamike sot jane kombet me vetedijen kombetare me te ulet, dhe me shtete te formuara teper vone. Me tej keto jane kombe pa asnje kulture te mirefillte kometare, kultura kombetare tek ta eshte islami.
Sa per ortodokset sigurisht ju jeni llum i vertet perpara tyre. Pa te krishteret ne pergjithesi ju nuk do kishit as hero kombetar, as kulture kombetare, as gjuhe, as zakon e kanun, as letersi, as alfabet, as abetare, as shkolle shqip, as Rilindje, as flamur, asgje.
Me thuaj sa Rilindas jane nga Gostivari? Me thuaj nje kontribut qe nje mysliman nga Gostivari, Kumanova etj i ka dhene kultures shqiptare deri ne konsolidimin e shtetit shqiptar. Me thuaj kur ka filluar te shkruhet shqip ne Gostivar, sa hoxhallare ne Gostivar kane kontriubuar ne mesimin e shqipes apo dhene jeten per shqipen sic bene prifterinjte ortodoks dhe ortodokset. Me thuaj sa kenge patriotike kendoheshin ne Gostivar gjate periudhe se shtet-formimit. Sa intelektuale kishte Gostivari ne ate kohe qe i dhane levizjes kombetare? Ju edhe sot t'iu pyesesh per Nolin, Konicen, Fishten, Kadarene etj i shqyeni syte sa nje filxhan, dhe nuk keni lexuar nje rrjesht nga shkrimet e tyre.
A e ke idene qe edhe Kuranin ne shqip per here te pare e ka perkethyer nje ORTODOKS se ju soji turko-magjyp keni qene shume injorante dhe xhahile per tu marre me cdo lloj kulture?
Si ka mundesi te ngrihet llumi i atij vendi e te paraqitet si ajka e patriotizmit. Une iu kam thene, ju edhe mustaqet i qethni si turq. Ik aman mos na hapni barkun. Te vjen per te vjelle kur mendon se ju i thone botes se jeni shqiptar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zarathustra. : 10-02-2009 mė 00:03
Krijoni Kontakt