Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Nuk ja vlen te japesh mendim per kete teme, shihet qarte se c'far drejtimi po mer. Megjithate nje teme e tille e ngjajshme eshte diskutuar shume ne kete forum dhe ka perfunduar ne ate menyre sic perfundojne shumica e temave te tilla.

Eshte normale qe do te lindin probleme te tilla perderisa politika dhe feja i fusin hundet edhe aty ku nuk ju takon. Duke gjykuar ne kete menyre te drejte kane te gjitha palet.
    -Kryetari i komunes mbron voten e tij
    -Nxenesja mbron te drejten e saj per shkollim

Ndersa ne kete rast drejtori i shkolles ka bere detyren me hyjnore. Ai ka mbrojtur ardhmerine e popullit shqiptar. Kete e them me shume bindje, sepse jane nxenesit ata qe perkrahin dhe mbrojne drejtorin e tyre dhe marrin si nje shembull te mirefillte te nje njeriu qe punon pa asnje interes personal per te miren e atyre te rinjeve. Per mendimin tim ky nuk eshte ndonje problem shume serioz, sepse flasin vet numrat. 99.9 % e rinise tone jane ne rruge te drejte. Dhe gjithnje bejne shume zhurme ata qe shohin se si ju afrohet fundi!
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Cdo shkolle , fakultet apo nje ndermarje e thjeshte pune ka rregulloret e veta kshu qe ajo rregullore duhet zbatuar nga nxenesit , studentet apo puntoret e thjeshte. Une ne kte rast nuk i ve shume faj drejtorit te shkolles pasi ai nuk ka vepruar ne koke te vet po ka zbatuar urdherat qe jep rregullorja e asaj shkolle, pastaj nuk eshte desht te bej edhe kaq buje ky fenomen sepse nuk eshte dicka per tu habitur thjesh eshte desht te gjindet nje gjuhe e perbashket mes perfaqsuesve te shkolles dhe nxeneses ne fjale.
    Kusi po ama sa kam degju une me veshet e mir zotria tha qe ai ka vendos ashtu, jo se i permbahet ndonje rregulle, pastaj ligji ne kete shtet nuk e ndalon, e as Arsimi, e kush qenkan ata qe ne shkollen e mesme ekonomike te vendojne rregullore te tilla, ata sjan te lidhura krejt shkollat, vetem ne kete shkolle ka regullore te till.
    Te Lutem Kusi, mos ja cit fundin ene taj

Mer ja kan ba kti magjupit, de ja kaloroje kali ate qe ka shpi, de shohe ki, se ka mer.

Mendoj qe kjo pune ka mbaru nuk di pse ende po hapni tema ne kete teme, dhe i shtini njerzit me u ndesh e me u fjalos tash per kete ceshtje.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Shqiptaret Po Behen Me Pap Se Vet Papa I Vatikanit
    ki fol si papa pa fustan TI........
    ik vishu si duhet te epesh keshilla per komunitet .........
    respekt ndaj njerzve

"Bota nuk asht asht a bardh as e zezê, poe asht me ngjyra".
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    C'do shkolle ka rregulla qe duhen zbatuar.Ketu hyn dhe uniforma.Ka shkolla qe nuk te lejojne me rroba te thjeshta e jo me te jete e mbuluar koke e kembe.Ketu ne Amerike ka rregulla dhe per mesuesit .Mesuesit nuk mund te veshin pantallona xhins ne shkolle,pervecse te premteve.
    Kuptohet jo ne te gjitha shkollat jane te njejtat rregulla.Per vajzen ne fjale eshte pak e veshtire, se ajo e ka te detyruar arsimin 9-vjecar dhe nuk e di a ka shkolle fetare 9-vjecare ne Shqiperi tani.
    Mire eshte qe komuniteti musliman te ngreje nje shkolle private fetare 9-vjecare per femijet e tyre n.q.s duan ti rritin femijet e tyre sipas rregullave te fese .Nuk e di ,por drejtoret tani po vihen ne nje pozite teper te veshire,pasi te tilla probleme nuk kane ekzistuar me perpara.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 31-01-2009 më 10:39

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga FABRIZIO Lexo Postimin
    nje pyetje per ty i nderuar....na informon dot ti ca ben kjo kaltrina ne oren e biologjise?ca notash merr?sa i beson biologjise? qe mesohet ne cdo shkolle publike jofetare...sepse mesa di une lenda e biologjise ka shum gjona qe bien ndesh me kuronin...te pakten biologjia qe kam mesuar une ne shkolle kshu ishte,atje ne maqedoni nuk e di!!!
    cfar ka lidhja biologjia me shamin...edhe Kurani lejon edukate seksuale o i tmeruar...
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Citim Postuar më parë nga faruk_01 Lexo Postimin
    cfar ka lidhja biologjia me shamin...edhe Kurani lejon edukate seksuale o i tmeruar...
    hahahahaha, sa kam qesh, e ke me vend
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Nuk ja vlen te japesh mendim per kete teme, shihet qarte se c'far drejtimi po mer. Megjithate nje teme e tille e ngjajshme eshte diskutuar shume ne kete punon pa asnje interes personal per te miren e atyre te rinjeve. Per mendimin tim ky nuk eshte ndonje problem shume serioz, sepse flasin vet numrat. 99.9 % e rinise tone jane ne rruge te drejte. Dhe gjithnje bejne shume zhurme ata qe shohin se si ju afrohet fundi!
    E ke me vend ,nese e ke fjalen per te rinjet ne Shqiperi e Kosove sepse ata ne Maqedoni jane te pashprese.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Bej durim dhe nja 5 vjet, sa te hyme ne evrope.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga faruk_01 Lexo Postimin
    Shume tamam e ke, edukata seksuale ne islam eshte te marresh 4 gra, te maresh per nuse 10-12 vjecare vajze, te mbulosh femeren vec syte ti duken, yeaaaa fucking shit

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    E ke me vend ,nese e ke fjalen per te rinjet ne Shqiperi e Kosove sepse ata ne Maqedoni jane te pashprese.
    Pse ne Maqedoni jane te pashprese, ku e ke fjalen??
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  3. 12 Vjetori i Pucit Ushtarak te Shkolles se Bashkuar
    Nga Trofta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 11:39
  4. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga shendelli në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 13:41
  5. Gjergj Fishta, per gjuhen dhe shkollen shqipe
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 00:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •