Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga Alex731 Lexo Postimin
    Kusi po ama sa kam degju une me veshet e mir zotria tha qe ai ka vendos ashtu, jo se i permbahet ndonje rregulle, pastaj ligji ne kete shtet nuk e ndalon, e as Arsimi, e kush qenkan ata qe ne shkollen e mesme ekonomike te vendojne rregullore te tilla, ata sjan te lidhura krejt shkollat, vetem ne kete shkolle ka regullore te till.
    Te Lutem Kusi, mos ja cit fundin ene taj

Mer ja kan ba kti magjupit, de ja kaloroje kali ate qe ka shpi, de shohe ki, se ka mer.

Mendoj qe kjo pune ka mbaru nuk di pse ende po hapni tema ne kete teme, dhe i shtini njerzit me u ndesh e me u fjalos tash per kete ceshtje.
    Une thjesht e dhash nje mendim mund te jet i gabuar por mos harrojme se mund te jet edhe me shume vend ehhehehehhehhhe , nje gje me brengos se kot e kot ben afer per nje mosmarveshje ne mes nje nxenesje dhe drejtoris se shkolles. Me sa di une secila shkolle ka rregulloren dhe statusin e vet tashi varet se cfare permban ajo rregullore keshtu qe asnjera shkolle me tjetren nuk i kane te njejta , por sidoqoft kaloi edhe kjo gje dhe humbesa jane si drejtori i shkolles qe e distancuan nga puna po ashtu edhe nxenesja ne fjale e cila mbeti pa shkolle.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KUSi : 01-02-2009 më 22:15
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Une thjesht e dhash nje mendim mund te jet i gabuar por mos harrojme se mund te jet edhe me shume vend ehhehehehhehhhe , nje gje me brengos se kot e kot ben afer per nje mosmarveshje ne mes nje nxenesje dhe drejtoris se shkolles. Me sa di une secila shkolle ka rregulloren dhe statusin e vet tashi varet se cfare permban ajo rregullore keshtu qe asnjera shkolle me tjetren nuk i kane te njejta , por sidoqoft kaloi edhe kjo gje dhe humbesa jane si drejtori i shkolles qe e distancuan nga puna po ashtu edhe nxenesja ne fjale e cila mbeti pa shkolle.
    I nderuar KUSI, vajza vazhdon shkollimin, ndërsa drejtori kushedi ku do të pozicionohet më mirë, ri rehat se e gjithë kjo histori nuk ishte rastësisht. Drejtori e kreu detyrën partiake të BDI-s, ndërsa vajza e mbuluar vazhdon shkollimin, e pa vetëdijshme se ishte viktimë e një komploti të kurdisur mirë, për pikë politike! Deri këtu kanë ardhur partitë politike shqiptare, nuk zgjedhin mjete për të qenë në qendër të ngjarjes! Qoftë ajo edhe një vajzë e pa faj , për më tepër e mbuluar me vullnetin e saj. I ka mbulua turpi partitë politike shqiptare, Zoti dalëngadalë do t'ua nxjerrë në shesh.
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Ne asnje rregullore nuk shkruan se vajzat duhet te vin ne shkolle pa shami, perkundrazi, mua me eshte lexuar ajo rregullore, se nuk me pranonin ne pune pasi isha me shami... Rregullorja thoshte se duhet te jete veshje e moralshme e disa karakteristika tjera por askund nuk permendeshte pa shami... Kjo cka ndodhi ne Tetove, pak a shume pajtohem me Modestin se mund te ishte dicka e organizuar por nga ndonje parti une nuk e di.. thjesht mua ai drejtori mu duk si nje piun shahu, qe tjere e luajn... sidoqoft... me behet qejfi per vajzen qe vazhdon shkollimin dhe i uroj sukses edhe me tutje...
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga princcesha Lexo Postimin
    Ne asnje rregullore nuk shkruan se vajzat duhet te vin ne shkolle pa shami, perkundrazi, mua me eshte lexuar ajo rregullore, se nuk me pranonin ne pune pasi isha me shami... Rregullorja thoshte se duhet te jete veshje e moralshme e disa karakteristika tjera por askund nuk permendeshte pa shami... Kjo cka ndodhi ne Tetove, pak a shume pajtohem me Modestin se mund te ishte dicka e organizuar por nga ndonje parti une nuk e di.. thjesht mua ai drejtori mu duk si nje piun shahu, qe tjere e luajn... sidoqoft... me behet qejfi per vajzen qe vazhdon shkollimin dhe i uroj sukses edhe me tutje...
    Me ty ndryshon puna se ti nuk je nx e ndonje shkolle 9-vjecare apo te mesme publike.Ti je ne pune.Edhe ketu ne Usa nuk i ndalon njeri muslimanet te vene shamine ne pune,se e quajne diskriminim,por ama femijet e tyre ne shkolla zbatojne rregulloren e shkolles.

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Abe ne muhabet bejme se kjo pune si filloj mbaroj sdi kush fitoj e kush humbi, shnosh ne se kto ataj vajne ataj shkojne.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar më parë nga Modesti Lexo Postimin
    I nderuar KUSI, vajza vazhdon shkollimin, ndërsa drejtori kushedi ku do të pozicionohet më mirë, ri rehat se e gjithë kjo histori nuk ishte rastësisht. Drejtori e kreu detyrën partiake të BDI-s, ndërsa vajza e mbuluar vazhdon shkollimin, e pa vetëdijshme se ishte viktimë e një komploti të kurdisur mirë, për pikë politike! Deri këtu kanë ardhur partitë politike shqiptare, nuk zgjedhin mjete për të qenë në qendër të ngjarjes! Qoftë ajo edhe një vajzë e pa faj , për më tepër e mbuluar me vullnetin e saj. I ka mbulua turpi partitë politike shqiptare, Zoti dalëngadalë do t'ua nxjerrë në shesh.
    Sigurisht ki cuni ka pasur mundesi te dale per kryetar komune ne Tearc, por siduket ja bene kete sher qe mos te kandidohet, por me mire te them ja bei vet vetes.Ja paft te keen.
    Edrejta Fiton.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    E ke me vend ,nese e ke fjalen per te rinjet ne Shqiperi e Kosove sepse ata ne Maqedoni jane te pashprese.
    Te te them te verteten ndoshta edhe jemi nje hap ose dy hapa pas Kosoves e Shqiperise, por kryesorja shkojme drejt te njejtes rruge. Dhe te themi te pashprese kjo eshte pak e tepruar. Sa do qe tingellojme si te tille, ne fakt nuk jemi. Sic e kam thene edhe ne postimin tjeter, ato qe jane te pashprese dhe ne zhdukje te siperme bejne shume zhurme keshtu qe duket sikur ata mbisundojne. Por ne fakt realiteti eshte ndryshe. Ne shkollen ne fjale, ka qene i vetmi rast qe beri buje, 99.9% e nxenesve tjere jane kunder!

Shqiptaret apo intelektualet e Maqedonise keto dekada te fundit kane luftuar me te madhe kete dukuri negative te ashtuquajtur "havale". Ku shumica e femrave ( nenat e kesaj rinie) kane hequr havalen me vetdeshire, me vetedijesim. Vitet e fundit eshte perhapur/imponuar ky fenomen negativ perseri, dhe ka prekur me se shumti moshen e adoleshente, sepse me ta manipulohet me lehte. Por perseri ky numer eshte shume i vogel dhe te tilla raste nuk priten mire nga popullata e pergjithshme. Sepse jemi te vetedijshem se dora e kujt i ben keto!
    • The rest is silence.

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Me ty ndryshon puna se ti nuk je nx e ndonje shkolle 9-vjecare apo te mesme publike.Ti je ne pune.Edhe ketu ne Usa nuk i ndalon njeri muslimanet te vene shamine ne pune,se e quajne diskriminim,por ama femijet e tyre ne shkolla zbatojne rregulloren e shkolles.
    E vertet se jam ne pune, por jam ne arsim, keshtuqe une jam arsimtare dhe jam me shami, pse duhet nje nxense te pengoj, jemi ne te njejtin institucion...nuk e shoh problemin ketu...problemi shume here eshte personal, se drejtori nuk don ose nuk eshte musliman, ose ndonjeher edhe don te dal ne TV... hehe.. sdihet...
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga princcesha Lexo Postimin
    E vertet se jam ne pune, por jam ne arsim, keshtuqe une jam arsimtare dhe jam me shami, pse duhet nje nxense te pengoj, jemi ne te njejtin institucion...nuk e shoh problemin ketu...problemi shume here eshte personal, se drejtori nuk don ose nuk eshte musliman, ose ndonjeher edhe don te dal ne TV... hehe.. sdihet...
    Te kuptoj,se une kam qene mesuese vet ne Shqiperi,por mendoj se per nx ka te tjera rregulla.Nuk e di,por nuk besoj qe drejtori e ka bere ne koke te tij.Ai varet nga drejtoria e arsimit .Nejse rendesi ka qe vajza eshte lejuar te vazhdoje shkollen.

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Interesant! Ky rast bëri bujë në të katër anët e tokave shqiptare! Reagimet ishin prej të ndryshmeve!!!

Përse ne shqiptarët duam të polemizojmë për disa punë personale, këtë nuk e kuptoj? Sidomos shumë të "ndjeshëm" tregohen disa "kujdestarë" që janë kundër mbulesës së femrës! Dhe kjo bëhet "muhabet" vetëm te ne shqiptarët, disa bile "nxehen" tej mase kur bisedohet për këto tema!

A mundemi thjeshtë të pajtohemi me faktin se secili njeri ka të drejtë të vishet dhe mbathet si ia kënda atij?
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Shkolla shqipe ne Kosove ne 420 vjetorin e saje
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:50
  3. 12 Vjetori i Pucit Ushtarak te Shkolles se Bashkuar
    Nga Trofta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 11:39
  4. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga shendelli në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 13:41
  5. Gjergj Fishta, per gjuhen dhe shkollen shqipe
    Nga Albo në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 00:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •