Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga init-6 Lexo Postimin
    WoW, ja ku u shpalos dhe kultura jote
    Congratulations.
    A ke ti ai qe na drejtoi tek testi Acid3 per te testuar shpejtesine e shfletuesve?
    A ke ti ai debili qe sikur "eksperti" me sharlatan i botes deklaron pa asnje qime ne goje se:

"Kur ngarkohet rami failet shkojn tek linux-swap, nje teknollogji qe windows nuk e ka."?
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=102686
    Hahahaaaaa

Tani qe per 'web-browsing' teknologji e bere "lule dhe drite" do te na tregosh dhe per kulturen ketu?!!

Congratupation debil - meriton diplome per stupiditetin tend kembengules e te deshmuar ne menyre repetitive.
    Hap nje teme per "kulture" tani te shohim se sa i kulturuar mund te jete nje injorant qe te ofendon inteligjincen pa pardon duke kujtuar se po flet mrekullira me arrogance dhe partupesi.

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Baptist me duket se po ekzagjeron edhe po behesh arrogant.
    Te gjithe e dine qe CSS3 eshte shkurtim per Common Sense of Stupidity.

Meqe ra fjala se me ngeli merak qe nuk te pyeta heren e fundit. Hakshe a mendon se qendron togfjaleshi "cold start i explorer" ?

:P
    Vertete! Dhe kush ke ti?
    Kujte mendon se i interesojne "p0rdhet" tua kur nuk di gje per temen?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Anëtarësuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Nese vazhdon te me ofendosh akoma, dije qe nuk me ben pershtypje, sidomos nga persona si ti.
    Kur te mesosh se ç'fare eshte swap me ço zile,
    kur te mesosh se ç'fare eshte ECMA SCRIPT ENGINE ketu do ta kem fikur telefonin...
    Ke folur shume, e si nuk lodhesh mor shqiptar, PS MESO SHQIPEN NJEHERE nuk shkruhet a ke ti, po a ishe ti ai qe...
    Persa i perket diplomes se ç'fare diplome kam , a kam a se kam NUK eshte pune per ty e as per te tjere.
    Persa i perket ofendimeve qe ben, i ben si nje pederast (idiot, debil uaaa mami maskarai M.t.f ) keshtu qe bei siç i ka hije nje mashkulli e pakta, se sa kane hije ofendimet hmm i bashkangjiten atij qe i perdor xD.
    Nje qe eshte burre nuk ofendon, ty mund te te quajm feshkull ne baze te menyres se si ofendon

Naten e mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga init-6 : 01-02-2009 më 14:07
    Po the se miza u krijua nga hiçi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiçi te thon ateist

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ou? Qeka trash muhabeti ketu...

O Baptist... po mire mer burre... pak me pak gangsterr them une se nuk ka lezet. E keqja e kesaj botes virtuale eshte qe fjala jote ne kete forum vlen njesoj sa e te tjereve. Edhe sikur ta kesh te drejte, kush po pjerdh per ekspertizen tende apo timen ne fund te fundit?
    Keshtu qe futi nje chill se nuk je ti ai qe gjykon sa marr vesh une dhe as anasjelltas

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga init-6 Lexo Postimin
    Nese vazhdon te me ofendosh akoma, dije qe nuk me ben pershtypje, sidomos nga persona si ti.
    Kur te mesosh se ç'fare eshte swap me ço zile,
    kur te mesosh se ç'fare eshte ECMA SCRIPT ENGINE ketu do ta kem fikur telefonin...
    Ke folur shume, e si nuk lodhesh mor shqiptar, PS MESO SHQIPEN NJEHERE nuk shkruhet a ke ti, po a ishe ti ai qe...
    Persa i perket diplomes se ç'fare diplome kam , a kam a se kam NUK eshte pune per ty e as per te tjere.
    Persa i perket ofendimeve qe ben, i ben si nje pederast (idiot, debil uaaa mami maskarai M.t.f ) keshtu qe bei siç i ka hije nje mashkulli e pakta, se sa kane hije ofendimet hmm i bashkangjiten atij qe i perdor xD.
    Nje qe eshte burre nuk ofendon, ty mund te te quajm feshkull ne baze te menyres se si ofendon

Naten e mire.

Lexo e meso per vete para se te shkruash budallaqe tjera: swapping; paging;dumping, etj., shprehje qe ti s'i ke degjuar kurre - jane e njejta gje!
    cit.: "Confusion abounds about Microsoft's decision to refer to the swap file as "virtual memory". Novices unfamiliar with the concept..." vazhdojne te flasin budallaqe dhe te dergojne linka per te perqeshur veten, o kokebythe!

cit.: "...swap, nje teknollogji qe windows nuk e ka." hahahha
    budallai nuk ka se si e kupton qe eshte budalla, aq me pak kur eshte dhe injorant.
    (Por pse rrasesh more cun?!!)

Nuk shkruhet "ECMA SCRIPT" por ECMAScript, dhe tjera here ki mendjen kur u nderhyne njerezve ne bisede me paftyresi te tille primitive!
    Asnje browser nuk perdor "ECMAScript engine" por JavaScript dhe JScript e te tjera qe jane vetem dialekte te ketij "standardi teorik" me permbajtje ekstenzive te "slang" shprehjeve idiotropike te skript-gjuhes qe ECMA sikur lerkon te harmonizoje diferencat ekzistuese per perfitime te veta korruptive.

Diten e mire pederast i vockel. Dhe mos na shit dushk per gogla me...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Prap vazhdon me ofendime,
    e di se sa te shkojne
    hahahahha, ti nuk e kupton por mua thjesht me behet qejfi kur shikoj qe egzistojn egzemplar si puna jote
    Windows ka NTFS, dhe ne kohen kur ka dale swap, kompiuterat kane pasur shume pak ram, keshtu qe kur rami kapte limitet failet shpetoheshin ne hapesire SWAP qe nuk egziston e perseris te windows, dhe e perseris sa here te duash ti.
    Nuk eshte fjala per virtual memory nese ke kuptuar , windows nuk ka swap partition!!!
    Persa i perket ECMAScript engine, te thashe edhe njehere, thellohu mire perpara se te flasesh, edhe mos lejo te tjeret te thellohen tek ty xD
    Si ishin ato fjalet hahahahaha (idiot, ua mami top-albania, M.t.f )

Edhe e perseris, MESO SHQIPEN, pastaj informatiken.
    Stafit te forumit shqiptar, ne rregullore shkruhet qe nuk lejohen ofendimet, kurse ky tipi ketu ka 2 faqe qe ofendon, jo se po me ben ndonje gje mua se thjesht tregon veten e tij por seshte mire qe vizitoret ne nje faqe (rregullorja) te lexojn NUK LEJOHEN OFENDIMET dhe ne tjetren ne vend te argumentimeve per temen ne fjale te lexojn ofendime
    Po the se miza u krijua nga hiçi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiçi te thon ateist

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ti u bere te me mesosh mua sa kane pasur ram kompjuteret a?
    Hahahahaah
    Ti do me tregosh mua se cfare F Sistemi perdorin tipet e Windowsit a?

Ti do me mesosh mua cfare eshte swapping e cfare Paging dhe si quhet e cfare sherben o mjeran i portokallise a ?
    A-hahaha ...
    Nuk mesohet ketu per "abetaren" e kompjureve o mjerak. Per ty shkronjat jane risi, per neve jane boze, (nese e di cfare eshte). Hik moj race magjupi ne birucen tende e mos ndyj temen me.
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Baptisto sillu mire me ''Meshkujt''

Kalon njeriu dhe ylberin ndonjehere

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Sa per temen une perdor 2- Opera dhe IE( me teper).S'ja di rrezikun asnjeres as tjetres.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Faleminderit edhe une e mora vesh se eshte "ai mashkulli" i semaforave nderkohe. Faleminderit per infon. Sic po shihet e po vertetohet serish: Zanati i mocem nuk harrohet lehte! C'ti besh, dikur u kalon ne shprehi dhe e bejne pa para...
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Ej o rob qe nuk e di se per ç'fare jeton,
    1.Ti qe tek ajo qe perdor internet explorer dallohet se sa merr vesh nga informatika (qe sme plas palla as mua e as ndonje tjetri se ç'fare perdor nje si ti)
    2.Nese fillon e te lexon postimet i jep pa argumente dhe thjesht te bazuara ne opinionin tend personal, njelloj siç mund te bente nje gay i mire si puna jote
    3.Edhe e perseris, duhet te mesosh gjuhen shqipe njeher, pastaj te mesosh per te tjerat.
    4.Nese te mbajn krahun se ke bere 5000 postime ne nje forum mos mendo se ke te drejte, ne jeten reale nuk i plas kujt per nje feshkull si ti dhe me fjalen e pare qe nxjerr nga goja te fusin ate qe jane mesuar te te fusin ne goje.

Hajt tani shko bej çiçin.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Windows 7 në Evropë vjen pa Internet Explorer
    Nga strange në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •