Shko pyeti keta persona se a ndjehen inferior gjatë dhenjes se autgrameve : Michael Jordan,Cobe Bryant,Will Smith,Denzel Washington apo shko deri tek Denny Murphy dhe pyete se a ndjehesh inferior ti si i Zi,ndaj Produkteve te Miellit (te Bardheve).
Po te beje nje pyetje te thjesht ty dhe mendjelehteve te tjere qe ,perpos hundeve nuk shifni krijes dhe organ tjeter...
Po te ta Ofronte Mundesin qe Will Smith te japte nje Autogram,a do ta pranoje?
Mund ta supozoj nenshtrimin tend ,dhe mburrjen tate me autogramin e Will Smithit![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Nese nuk je i bardhe te kerkoj falje nese te kam lenduar ,por mbasi eshte forum shqiptar kam besuar qe te gjithe jane te bardhe .Nuk e kam fjalen per raste individuale ,nese me kupton por per shumicen.Edhe sa i perket Bibles ,ende se kam lexuar qe te me "mbush " me racizem por pasi kam sy me pa e vesh me ndegju e kam cdo gje te qarte.Me trego ti mua ,a lindin njerezit te barabarte?
Une besoj qe jo,sepse smune te jete e barabarte nje foshnje qe linde ne Afrike ,me n je foshnje qe linde ne Europe apo diku tjeter.Derisa kjo foshnja afrikane do te rritet me munges te gjerave elementare ,foshnja europiane do te rritet me begati ,dhe ka shume shance qe ti jap njerezimit dicka perkunder asaj foshnje AFRIKANE QE ZOR QE DO TI MBUSH TE 30-TAT.Une jam duke folur per faktet e jetes e jo per iluzione shkretetire.
O ti djale mos me trego ti per krenarin e zezakeve ,ku ndjenja e inferioritetit ju dallohet prej disa kilometrave.Mos mendo qe i urrej por e verteta kjo eshte .Ndersa sa i perket aktoreve ,te bardhe e te zi ,muj me thane qe D,WASHINGTONI eshte nder te preferuarit e mi.Ne nuk jemi duke folur per raste individuale por ne pergjithesi .pra shumicen.
Ani beni vetes qejf ti
Jam i bindur se vetem nje pale te brendshme po te ti jepte C.Bryant si dhuratë,ti pastaj sigurisht se do hapshe Ankand Publik ,per ti shitur vetem e vetem per ti fituar disa te holla ,apo alternativa tjeter eshte se ato te brenshme ,ndosha te dhimbsen dhe keshtu vendos te i mbash ne koleksion tend ne dhomen private.
Mos u beni Axhami djema ,se sa me shume qe mundohesh ta nenqmosh dhe perqeshesh nje krijes tjeter qe vetem se eshte me ngjyre ,aq ma Produkte Mielli dukeni,keshtu qe me mire heshtni ,sepse perndryshe e Bardha mund te skuqet nga Turpi.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Une nuk po thurri krenari per askend ,por thjesht po te tregoj se Inferioritetin e Zezakeve ,e kan bere te Bardhet ,duke i vjedhur dhe plaqkitur dhe besa edhe duke i luftuar ,deri me qellime pastrime raciste,duke i roberuar dhe malltretur ne at menyre sa qe vetem nje Kafshe mund te trajtohet ashtu.
A e din ti qe Afrika eshte Kontinenti me i pasuri me pasuri natyrore ,mirpo me i varferi aktualisht me pasuri te gatshme..
Kjo ndodh sepse te Bardhet i kan nenshtruar dhe qdo dite e plaqkisin dhe e vjedhin Afriken . Kongo eshte vendi me i pasur me Diamant ,mirpo e gjithe bota e te bardheve shkojn dhe vjedhin kete pasuri nga ky vend. Apo shikoje se si Amerika i ka perqare e gjithe Gadishullin Arabik ,me qellim qe te ia vjedh Naften.
Te bardhet Inferioritetin ndaj te Jo te Bardheve i kan arritur me pune te liga dhe me Aso LLoj Politike Matrapazesh ,sa qe edhe koha tash po i mallkon ,duke i Natalizuar qdo here e me shume,shikoje Ameriken Zijt e kan marrur ne Dore gati Ameriken edhe pse dikur kishin statusin e nje Robi apo Vegle Punesh.
Shikoje Vendin me Nazist te mundshem Gjermanin,tash ka ardhur koha qe qdo e Katerta familje eshte jo gjermane.
Apo merre si shembull te Inferioritetit Ligen me te Fort ne Bote NBAs,ku te bardhet jan bere per gjynaf ,sa qe po i vi turp te luajn Basketball,sepse Bananet qe ia mveshin zezakeve si Majmuna ,tash Nen Koshë i hajn pa qeru ,prej Zezakeve si Ben Vallas apo Kevin Garnet.
Tani Tjetra eshte,se Zezaket ne aspektin e forces Fizike ,jan pothuajse keshtu ne Statistike nje Zezak mund te barazohet me dy te bardh per nga Forca Fizike .
Ndersa ne Aspektin Intelektual,ia vlen te permendet Barak Obama,qe po i hipnotizon Produktet e Miellit me Oratorin dhe Menqurin e tij te jashtezakonshme.
Une jam i Bardhe hyj ne listen e Produkteve te Miellit sikur te gjithe ju ,mirpo jam Musliman dhe Mburrem qe jam I tillë ,dhe jam i Edukuar ne at menyre qe te mos Urrej askend ,per shkak te Ngjyres apo Kombit ,Sepse mbi te gjitha eshte se kemi te gjithe Statusin e nje Krijese Njerzore.
Po pse more te Bardhet behen aq Qesharak dhe Kontraverz sa qe Investojn para per tu bere te Zij duke shkuar neper Bregdete te ndryshme vetem e vetem per ta bere nje ngjyre jo te Badhe ,sigurisht qe edhe ti je mburrur shpesh kur ke rrezutur trupin tende
Kaloni mire dhe Keni Kujdes sepse edhe te Bardhet nuk e kan ngjyren gjithmon te Bardhe ,sepse shpehere skuqet prej turpit ,jam i binudr se edhe pas kesaj letre do te skuqesh.
Krijoni Kontakt