Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    meqe te zit te konkan kaq te for lol baraz me dy te bardh the ti

si ka musni qe gjithmon kan qon te nenshtru prej te bardheve?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

Ndersa ne Aspektin Intelektual,ia vlen te permendet Barak Obama,qe po i hipnotizon Produktet e Miellit me Oratorin dhe Menqurin e tij te jashtezakonshme.
    Ti prape e ne raste individuale edhepse Barack Obama nuk eshte 100% zezak dhe cka eshte me interesante i rritur e edukuar ne familje te bardhe.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    te njetin sen me thoshin ne ato

ni pytje?
    beso ne evolucion ti altruist?

se gostivari beso.
    Une besoj se njeriu gjat krijimit ka kaluar nje proces deri ne formen qe ka sot.
    Ndersa evolucionin e darvinit, se besoj, te besosh te kjo teori e evolucionit si ajo e darvinit, eshte si te besosh ne babadimer

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Lexo me shume e do te kuptosh se kush i ka zhvilluar ekonomikisht japonezet.
    Tere kete zhvillim ekonomik e ka fal amerikaneve (races se bardhe ).
    Ka edhe tjera libra pos kuranit e haditheve keshtu qe ben mire ti shfletosh nganjehere.
    Po kur muslimanet sundonin boten, ndash me ushtri e ndash me dije, qfar thua per kete? Aty kishte laramani racash, te zi te bardh e te verdh. Pak dit me par Gostivari_usa e postoi nje postim ne lidhje me Khalid bin Validin(qe vej bast se ka qen me i bardh se ti), ky ka qen arab (sipas teje rac inferiore), ama ky ka qen shkatrrusi i bizantit (races "superiore"). Arabet qe sunduan spanjen (racen "superiore) per 8 shekuj, qfar thua ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 28-01-2009 më 13:00
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga FABRIZIO Lexo Postimin
    Japonezet nuk jan myslymane.Myslymanet kane shpikur vetem mullirin e kafese(turqit),asgje tjeter.
    Aq di ti dhe aq flet. Kur muslimant jon mar me shkenc, raca "superiore" ka flet ne shtalla te lopve bashk me lope. I mora shembuj japonezet qe nuk jan rac e bardh dhe shiko ku kan mrri.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    hahaha ncnc qfar mendjemadh jan kta mor edhe zoti esht i bardh simbas mendimit te tyre .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Nje i races "superiore" kerkon dhurat nga raca "inferiore"

Buffon dëshiron letër nga Obama për ditëlindje

Portieri i Juventusit, Gianluigi Buffon, sot i ka mbushur 31 vjet, ndërsa ka kërkuar një dhuratë të pazakontë për ditëlindje.
    Ndoshta nuk e përul shumë veten kur them se dëshiroj të marr një letër nga Obama. Ai do të mund të më thoshte: ‘Përshëndetje Buffon, ti je portieri im i preferuar’. Kjo do të më gëzonte pa masë, kështu do të kisha filluar të këmbej letra me të dhe të krijoja shoqëri”, ka thënë Buffon duke qeshur.

Përveç kësaj, Buffon do të dëshiroj që ta festojë ditëlindjen edhe me një fitore kundër Udineses, në ndeshjen e cila zhvillohet sonte në Stadio Friuli.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    O Gostivar mos i merr shembull zezaket (se nuk jane gjithe musliman por pjeserisht) por merri arabet eshte tipik race inferiore qe nuk jane per asgje as per Shkence as per Sport as Kulture/Art.....gjithe racat tjera kane diqka te vecante por arabet si duket jane krijuar per skllaverizem.

Paramendoni nje popull i vogel hebre po tallet me 300 milion arab...qka pret me shume prej arabeve?
    Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 28-01-2009 më 13:08

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Nje i races "superiore" kerkon dhurat nga raca "inferiore"

Buffon dëshiron letër nga Obama për ditëlindje

Portieri i Juventusit, Gianluigi Buffon, sot i ka mbushur 31 vjet, ndërsa ka kërkuar një dhuratë të pazakontë për ditëlindje.
    Ndoshta nuk e përul shumë veten kur them se dëshiroj të marr një letër nga Obama. Ai do të mund të më thoshte: ‘Përshëndetje Buffon, ti je portieri im i preferuar’. Kjo do të më gëzonte pa masë, kështu do të kisha filluar të këmbej letra me të dhe të krijoja shoqëri”, ka thënë Buffon duke qeshur.

Përveç kësaj, Buffon do të dëshiroj që ta festojë ditëlindjen edhe me një fitore kundër Udineses, në ndeshjen e cila zhvillohet sonte në Stadio Friuli.
    dhe ça hyn kjo me temen " Keqkuptim: Islami është fe vetëm për Arabët".

nuk po e marr vesh mire,eshte teme per rracat apo per fene islame qe nuk eshte vetem e arabeve,mesa di une as obama as buffon nuk jane muslimane,jane qafira qe te dy.

per me teper ju e ndani boten ne muslimane dhe qafire lerini rracat,me kto merremi ne te bardhet
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Per arab ne kuptimin qe nje njeri qe e pranon praktikat e kesaj feje behet arab ne vetevete pasi eshte ne mbeshtetje te plote te kultures se ketij vendi, te gjuhes se ketij vendi, traditave dhe e ndan ate pernjeheresh me kulturen, gjuhen dhe traditat e vendit te tij. Disa shembuj te thjeshte, lutja ne arabisht, syneti, mbulesa per femra, mosngrenja e mishit te derri(sa gjerman do te ishte sikur te mos e besh kete), mospirja e alkoolit, sidomos veres(sa italin apo francez je kur nuk e ben dicka te tille) e shume gjera si keto.

Ne praktike vendet e tjera s'kane perfituar kurre nga adoptimi i islamit, duke vene ne krye te listes shqiperine qe gjithnje eshte treguar me gisht nga bota, por edhe nga ndasirat qe ka sjellur mes shqipetareve. Me fjale te tjera, "Nje mysliman i mire eshte nje shqipetar i keq." Historia na sjelle shembuj te pafund per dicka te tille.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesër
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Sheikh Muhamed Nasuridin Albani
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 11:01
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:25
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Islami NdËrmjet Lindjes E PerËndimit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-05-2005, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •