1-dhe Bamir Topi (muslian), apo Sali Berisha (muslian), apo Rexhep Mejdani (muslian), apo Ramiz Alia (muslian) kane kompetencat me zgjedhe perfaqesuesit e katolikeve...
prap me marrina ti?!
Per here te fundit, ambasadori asht perfaqesuesi i nji SHTETIT te nji SHTET tjeter. Vatikani asht SHTET. Perfaqesuesi i SHTETIT SHQIPTAR zgjidhet prej KRYETARIT TE SHTETIT SHQIPTAR.
2-Shqipnia ka ambasador ne Vatikan dhe ne Itali se jane dy shtete ITALIA e VATIKANI.
3- Vatikani si "qendra e perpunimit te te gjitha te keqiave qe i kanosen botes" e ngulitun ne mendjen tande nuk me çudit aspak! Por tema asht tjeter.
Po...dhije temen sic e ke zakon si perhera,nga partia muslimane tek Vatikani...ah cfare je tiiii!
nje ujk i vjeter i cili me kupton shum mire ,por ben sikur nuk kupton!
Sepse Vatikani quhet shtet.Tani e more vesh ti?po mire pra,
me thuaj mua cfar duan dy ambasada shqiptare ne Itali,konkretisht njera ne vatikan(per krishteret)kurse ambasada tjeter qe perfaqson shtetin shqiptar po ne rrome!?
A te thashe qe nuk merr ere nga keto pune?
Ndryshuar për herë të fundit nga white-knight : 22-01-2009 më 07:59
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 22-01-2009 më 08:05
Jo ti nuk e di sepse ben nje pyetje idiote si...
Po ta dije se beje ket pyetje.me thuaj mua cfar duan dy ambasada shqiptare ne Itali,konkretisht njera ne vatikan(per krishteret)kurse ambasada tjeter qe perfaqson shtetin shqiptar po ne rrome!?
Kur?Ke info per ket?Apo nga ato "burimet" sekrete qe ke ti?por e keqja juaj eshte se dhe edhe K O A e Shqipërisë doni te na e ktheni ne shtet,
duke na sjellur nje ambasador Grek te tipit janulla ne shqipri!
prandaj ki kujdes ne perceptim!
Ik se na hape zorret,dhe mos me co me as MP se na trashe.
Kush u ka faj atyre demoKRISTIANEVE qe quhet kristian dhe nuk respektojn Biblen , nuk respektojn fjalt e Bibles kur thot : bija e priftit nese kurveron duhet te vritet , kush u ka faj atyre qe sdojn te respektojn Biblen kur thot : nese ste del gruja e virgjer ateher ajo duhet te vritet para shtepis se vet me gur.
Ose : "Ai që e mallkon të atin ose të ëmën të dënohet me vdekje".
Ose : 13 Nëse mashkulli bie me mashkull si bihet me femër, të dy bëjnë vepër të urryer: le të ndëshkohen me vdekje: gjaku i tyre rëntë mbi ta.
Kjo eshte demokracia kristiane , te cilen edhe ju qe e quani veten te krishter akoma nuk e njifni , si do ta njihni kur se njifni Biblen.
"Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"
cfare e do proven me te mire se kete..??po te i benit kaq reklam figurave te larta shqiptare sa ci beni Janulles ,do i benit nje nder te mall kombit tuaj
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=57873
Une nuk jam Albo.Merru vesh me te per kete pune.
Nejse ku thuhet atje qe KOASH mundohet te krijoje nje shtet brenda shteti?Ku e lexove kete gje?
Ma jep pak?
Krijoni Kontakt