Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 152
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Shteti shqiptar njeh 1% minoritet grek,CIA njeh 3% ndersa Greqia 13%.Ke marr te dhena greke ti a si?
    Sllav?..lol I ke nga Dibra sllavet,i ke edhe afer.Ka qene zone mish-mash qe ne mesjete ajo.
    Vlleh? Sa jane vllehet kot per kuriozitet?

Kshu puna qylyf.Mos ishin ato ortodokse "gjakeprishur" s'kishte per te pas gjuhe shqipe sot por gjuhe magjype turke,ndoshta edhe arabe me vone...

Nejse na thuaj disa rilindas nga Maqedonia...apo s'ka se ju lezetote turku?
    Sdi sa jan sllavet , por e di se ka qindra student prej Shqiperie qe vijn e studjojn ne universitetet e Maqedonise- ne gjuhen maqedone.
    Poashtu di se 200 vlleh cdo vjet pranohen ne universitetet e Rumanis.
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

i/e regjistruar Maska e dani♥
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Vendndodhja
    ne bot edhe ne qell.....
    Postime
    26
    mua nuk me pelqen kjo parti.....shqipria ka mbi 50 parti.....edhe kjo i mungon????? cfar lidhje ka demokracia me fen????? nuk e kuptoj fare.....
    Danii♥

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    a esht evropa demokratike qe thot te gjith duhet te jen te barabrt e pse ta mohoj un fen time tash vetem qe te hy ne evrop,
    Nuk po te thote njeri moho fene. Une mendoj dhe them qe feja te mos perzihet me politiken.

Une jam 1/2 musilman por ne familjen time respektohen te gjitha fete dhe kushdo mund te besoj ne cilendo fete. Ke deshir te besosh ne Budizem. Zgjedhja jote.

Do te behemi njehere qytetar Europian apo jo. Mbi 1000 postime per 1000 te vrare ne Palestin dhe asnje postim per 100 000 te vrare ne Sudan. Pse te mos solidarizohemi ne radhe te pare per Sudanin ku po vriten dhe po priten koka femijesh. Nuk solidarizohemi sepse per disa anetar ketu "vella" eshte ai qe ka te njejten fe me ne.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Pra paska marrur fund Shqiperia !
    Nese me te vertete edhe kjo partia e re "muslimane" do qfaqet tek ne atehere lirishte keta kerkojen qe e tere shqipria e shqiptaret te behen si keta, me shkurt nje "ripushtim" turk te dyte si ai paar 500vite !
    Absurdi seshte ndryshe...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Pra paska marrur fund Shqiperia !
    Nese me te vertete edhe kjo partia e re "muslimane" do qfaqet tek ne atehere lirishte keta kerkojen qe e tere shqipria e shqiptaret te behen si keta, me shkurt nje "ripushtim" turk te dyte si ai paar 500vite !
    Absurdi seshte ndryshe...
    ja pra qfar ti besh tash ktii....tani me thot darius postimet e mija te fundit sjellin percarje, shiko ky qfar shkruan me nje fjal na thot neve muslimaneve turq
    nuk e di qfar ju pengon juve a vetem emri musliman apo qka ,
    sikur te ishte partia demokratike serbe apo greke nuk do behej kaq zhurm as kush nuk do fliste asgje po sa permendet diqka muslimane hidhen ne sulm te gjith , per mu le te formohet edhe partia e afrikes ose e australis sme intereson hiq .

at'her do te ishte me mir nese nuk dot kishte ne shqipri as parti demokristiane as parti demokratike myslimane . dikujt po i dhembin syt sa po shef diqka me emer musliamne me sa shof ky forum nuk i ngjan atij shqiptar po forumi anti shqiptar musliman
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk e kuptoj gjithe kete zhurme!!! Nese populli don te u japin voten, pse jo?
    Mue me shume me befason qendrimi i "muslimanve" te forumit qe e dine mire se Kurani nuk lejon formim te partive, dhe prapseprap nuk e permendin kete gje!!!!!

Na qofte me fat "HAMAS"i shqiptar! Ky eshte fillimi i fundit te kombit shqiptar.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    po sa permendet diqka muslimane hidhen ne sulm te gjith , per mu le te formohet edhe partia e afrikes ose e australis sme intereson hiq .
    Çfare je duke thene o patriot nga Presheve. Dhe une 1/2 musilman jam. Por kur disa qe gjasme perfaqesojne musilmanet (qe jane me mendime te djallit) flasin se te jesh musilman i vertete duhet te pranosh me detyrim ferexhene, te pranosh me detyrim mjekrren, te qeverisesh nga nje parti e titulluar musilmane etj, kjo me vret shume sepse te tjeret pa te drejte me etiketojne se ja kush eshte feja feja e njerit prej prinderve te tu etj si keto.

Realiteti nuk eshte keshtu i dashur. Ne Shqiperi nuk ka parti mbi baza fetare, duke perjashtuar spurdhiaket e Ndokes! Ndersa kjo parti eshte mbi baza fetare, duke perzier fene me shtetin. Gabim i madh shume! Do te perfundojme si Hamasi!

ps: Me thuaj nqs e kam gabim!
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj gjithe kete zhurme!!! Nese populli don te u japin voten, pse jo?
    Mue me shume me befason qendrimi i "muslimanve" te forumit qe e dine mire se Kurani nuk lejon formim te partive, dhe prapseprap nuk e permendin kete gje!!!!!

Na qofte me fat "HAMAS"i shqiptar! Ky eshte fillimi i fundit te kombit shqiptar.

bibla lejon ?
    nese populli ua jep voten pse ,jo ? at'her pse behesh merak le te vendos populli pra .
    sesht fyrje kjo hamasi shqiptar euuu more njerz sa shqiptari musliman ka vdek per ket flamur shqiptar edhe ket gjuh ti vjen e thu fundi i kombit shqiptar ,turp duhet met ardh ke ndejtur ne shtrat e me tregon per shqiptari pse nuk ke ardh me luftu per shqiptari pra ke ndejt shtrir duke shikuar tv lajmet e del thu pallavra .

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga GeNi_25 Lexo Postimin
    Çfare je duke thene o patriot nga Presheve. Dhe une 1/2 musilman jam. Por kur disa qe gjasme perfaqesojne musilmanet (qe jane me mendime te djallit) flasin se te jesh musilman i vertete duhet te pranosh me detyrim ferexhene, te pranosh me detyrim mjekrren, te qeverisesh nga nje parti e titulluar musilmane etj, kjo me vret shume sepse te tjeret pa te drejte me etiketojne se ja kush eshte feja feja e njerit prej prinderve te tu etj si keto.

Realiteti nuk eshte keshtu i dashur. Ne Shqiperi nuk ka parti mbi baza fetare, duke perjashtuar spurdhiaket e Ndokes! Ndersa kjo parti eshte mbi baza fetare, duke perzier fene me shtetin. Gabim i madh shume! Do te perfundojme si Hamasi!

ps: Me thuaj nqs e kam gabim!
    GENI nuk jam kunder as pro kesaj partie sepse tek e fundit un nuk mund te votoj ne shqiperi . as un nuk mbaj mjekerr as nuk mbajn te familja ime ferexhe po si te duket ty kur te etiketojn si turk ose magjyp apo arab !

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Qe ta keni te qarte kete Partine Demokristiane.

Kjo parti nuk ka program fetar,ne ndryshim nga kjo Demokracia Myslimane Shqiptare.
    Kjo parti u krijua ne vorbullen e viteve post komuniste te atyre partive qe imituan partite europiane si psh Partia Republikane,Partia Konservatore e shume te tjera.

Kjo parti c'eshte me e rendesishmja nuk bazohet ne ligj biblik ne ndryshim nga kjo muslimanja qe do bazohet ne sheriat.

Veta emblema e kesaj partie tregon qe ajo s'ka baze fetare...

Plus qe partite demokristiane njihen ne Europe si psh ajo gjermane dhe italiane qe nuk e shkelen kushtetuten laike,ne ndryshim nga ato islamiket qe te imponojne sheriatin.

E pse behet ky krahasim tani?

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Shumëllojshmëria e partive politike!
    Nga YoUGoTNoGaMe në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-04-2009, 04:53
  4. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •