Thuni Bushit ha moka tash
Ky Bajrak Obama sma mush synin se do i boj naj te mire Shqiptareve
Falimenderit Amerik, dhe falimenderit Bush per ndihmen qe i bere Kosoves dhe Shqiptareve
Thuni Bushit ha moka tash
Ky Bajrak Obama sma mush synin se do i boj naj te mire Shqiptareve
Falimenderit Amerik, dhe falimenderit Bush per ndihmen qe i bere Kosoves dhe Shqiptareve
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Une nuk habitem fare mer Kreks. Shume njerez kujtojne se tani qe u zgjodh Obama do behen mrekulli dhe ndryshime drastikeAsgje nuk ka per te ndryshuar. Obama ska sesi te dale kunder linjes 300 vjecare te presidences amerikane dhe as nuk ka sesi te ndryshoje historine e stisur dhe harresen e masakrave te paprecedenta ndaj popullsise vendase. Obama do beje lojen si gjithe te tjeret dhe do i bindet te njejtes vije politike si gjithe te tjeret. Perndryshe perfundon me keq se Kennedy.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Sa jane keto indianet vendas?
40 mije?
Ka 561 fise ose tribu federale te njohura nga shteti amerikan sot ne USA. Ka me pak se 3 milion indigjene sot ne Amerike nga 50-100 milion qe llogariten se ka patur ne gjithe Ameriken e Veriut para kolonizimit.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kreksi qenke indinjuar keq ti.. po pse cfare prisje ?? u zgjodh nje president i zi amerikan dhe do te ndryshoje boten?? bota nuk ndryshon.Obama per sa revolucionar mund te jete nuk mund te rivolucionoje dot totalisht politiken amerikane.. ka ne mes te tjere interesa...amerika ka nje linje politike te sajen ajo e ka bere te jete nje superfuqi, e ka bere shtetin qe i dekton rregullat botes..
amerika o dashurohet o urrehet.. rruge te mesme nuk ka dhe jo Obama por asnje president i ardhshem do te mund te ndryshojne linjen politike te saj..
mund te ndryshoje detaje, dora e tije mund te vendose te jete pak me e bute ose pak me e ashper por ne thelb politika eshte e njejte
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Bravo Darius,
Indianet thonin "nga cila anė ju rrehė zemra" ...
kete here Amerika ka bere gabimin fatal !
As emrin nuke ua permenden indianve, si eshte e mundur kjo, ti perfaqesojmi afrikanet si trashegimtar te kesaj toeke, si te vuajtur e te torturuar ndersa ne anen tjeter HARROHET GJENOCIDI ndaj Amerindianve qe kur erdhen keta kolonet te zinje e te bardhe nga kontinetet tjera ua moren token e tyre, i vrajten siLEPUJT e sot ne kete INOGURIM njeriu demokrat qe i thote veti, nuk e shprehi as nje fjale per kete popull, si eshte e mundur kjo ?
une e URREJ padrejtesine, perndryshe nuk do e kisha dashur me pasion historine por me kete Obama dhe Amerika kane treguar TURPIN me te madh qe egziston mbi rruzullin toksor !
Sikur te iu ishte drejtuar se fundit me nje MEA KULPA INDIANVE se paku por as nje fjale, kete nuk e kam besuar kurre, dhe ate para Miliona shikuesve, Turpi s'eshte ndryshe i bashkangjitet INJORIMIT, qe me e keqja eshte kjo kur e injoron tjetrin...
Si eshte e mundur qe ne sot ti nxjerrim faculetat e te qajmi per skllaverit afrikan qe u sollen ne plantacionet e fushave dhe si mund te krahasojmi popullin indigjen, autokton te kesaj toke qe te ndiejmi SOT me shume dhimbje per skllaverit sesa per te ZOTERIT e shtepis qe ua moren tokat e i masakruan pa dhimbt me shekuj ?
Ketu eshte diēka JO normale qe mendoj se ata qe mendojen si une ose jemi te ēmendur ose jemi te pa pjekur e ata tjeret jane te menēur !
UNE e urreje padrejtesine, sidomos kur jane ne pytje te drejtat HISTORIKE !
Turp Obama, si nuk i zuri asnjehere ne goje INDIANET E MASAKRUAR ?
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
I nderuar Kreksi:
Dhe kete mund ta vereje njeri nga ne "Indianet" e Ballkanit ,vetem per nga lashtesia dhe autoktonia ne regjionet populluese , per fatin tone ne i shpetuam fatit te Indianeve autokton amerikan..
Vertete i detyrohemi nje perkujtimi ,qoft edhe nje epitafi per hire te tokes dhe qiellit te grabitur qe ne e shfrytzojme.
Nderkaq qe nuk ka mundur te permend masakra dhe historikun e tyre ,ka pasur menyre per te bere nje perkujtim fisnik.
me nderime per amerikanet e vertete= indianet autokton( kjo per respektin tim per indianet dhe token qe e shkolen ata te paret dhe une jetoj sot se,perndryshe thuajse gjithmone toka i takon atij qe e popullzon dhe jo historise)
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 20-01-2009 mė 16:35
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Shume interesante kjo ceremonia e inaugurimit te Obamas,
Nje president demokrat,shume popullor te masa e plebejve amerikan,kishte zgjedhur nje ceremoni ,per mendimin tim tejet konservatore,pompoze,bile do te thoja mbretrore.Dhe,kokrra e qershise mbi torte;shume,shume fjale,premtime...
Sincerisht,kete ceremoni e kam perjetuar si nje lloj meshe te madhe perandorake...
Une nuk habitem fare nga kjo gje, sepse nuk prisja asgje prej obames,
por bashkohem me indinjimin e Kreksit.
Krijoni Kontakt