Close
Faqja 102 prej 238 FillimFillim ... 25292100101102103104112152202 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,011 deri 1,020 prej 2377
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Para se se te besh format shko njeher tek bios set up dhe ndrysho prioritetin per boot. Nga flopy kaloje ne CD dhe mbasi ta kesh formatuar duhet ta kthesh prap ne flopi qe te hapet windows. Une kam motherbord Asus dhe kete gje bej gjithmon kur e formatoj.

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185

provo keshtu

Citim Postuar mė parė nga besart halimi Lexo Postimin
    nuk mund ta formatoj kompjuterin. gjatė procesit tė hyrjes dėshiroj tė bėj boot nga cd mirė po mė del mesahi se invalid boot.ini mund tė mė tregoni cfarė tė bėj
    Edit the Boot.ini File
    To view and edit the Boot.ini file:
    1.Right-click My Computer, and then click Properties.
    -or-
    Click Start, click Run, type sysdm.cpl, and then click OK.
    2.On the Advanced tab, click Settings under Startup and Recovery.
    3.Under System Startup, click Edit.

Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Startupclick Edit.

duhet kopjuar kjo:

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

Pyetje mbi krijimin e particioneve

edhe dicka sepse po behem i bezdisur shume , si krijohen particionet tek my computer- manage... -disc manage, atje besoj se krijohen particione , edhe dicka kur krijome keto particion gjate formatimit te pc , dalin et gjitha particionet qe kam krijuar . por kur kam windows xp pro te vjterin qe instaloj nga e para i vjetri duhet te fshihet vete apo duhet ta fshije une , edhe tak nje particion qe uen krijoj te ri mund te instaloj windows xp pro , besoj se behet apo jo? ju bera pak lemsh besoj me falni. ja kaloni sa me bukur ciaooooo

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Medi1,

Te lutem perktheji informacionet (te pakten hapat) dhe shkruaji perseri, sepse gjuha e ketij forumi eshte Shqipja, .

Gjithė tė mirat

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    pika e pare per particione-Po atje mundesh ta besh ndarjen por vetem te particionit ne te cilin nuk gjendet Windowsi, ne rastin tim D: perndryshe ekziston edhe programi PARTITION MAGIC
    Pika e Dyte-Xp-Pro (Te vjetrin) duhet ta fshish vet gjate formatimit, nuk e di sa e kam kuptuar mire pyetjen sepse pernime e ke perzi pak a???

Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    -Me te djatht shkon ne "My computer"
    -Properties
    -Advanced
    te rreshti 3 :
    -Startup and Recovery - Seting
    -shkon te "EDIT"
    fajllin qe e kam shkruajt me larte kopjoe ne
    -boot notepad dhe mbylle.

sukses...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2008
    Postime
    52

"C0000221 Unknown Hard Error" kur nis tė bėj format

kush po ma kallxon qit problem bre se o kam vyn shum kur po nisi me bo format pc e shkon dej dikun ku asht aty pres any key to continue e tani qi i qet ato fajllat edhe tani kur per qet windows setup aty po ma qet ni error qe foton kqyrne veq ju lutem me ndihmoni se o kam vyn shum
    http://i44.tinypic.com/29ysjdw.jpg i pata provu me regullu me do registry easy registry fix qi skanojn edhe i nreqin senet a sdi qka po nuk po ben

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    E para: siguro gjithe kabllot cd hd 123 etj, ne mos asgje nxjerri dhe futi serish (ata te rrymes sidomos).
    E dyta: Provo ti besh disable: ultra DMA, DVD ose CD romit ne BIOS dhe ristarto.
    E treta: gjej nje CD instaluese te re, sepse kjo te paska ikur per lesh.

(Pra PC nuk po arrine te shkruaj / lexoje fajllat instalues me saktesi gjate instalimit dhe ty thjeshte te eshte korruptuar ntdll.dll ose nuk eshte shkruar fare ne folderin "%windir%\system32")

E katerta: ke bere ndonje gabim ne tri te parat.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    flm shume , sa GB duhet te jete nje particion i krijuar qe te te ne instaloj windows xp pro sa duhet madhesia, ja klm ciaoo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •