Close
Faqja 152 prej 238 FillimFillim ... 52102142150151152153154162202 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,511 deri 1,520 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Arta- Lexo Postimin
    Arben dmth po mendon ti ruaj dokumentet e particionit C: dhe me pas ta bej format C: dhe perseri ta instaoj Vista-n, por ketu ka nje problem tash problemi eshte aty se kur fus cd instaluese nuk me jepet mundesia qe te bej formatim te particionit, menjehere me del STOP 0x00000024 (0x00190203, 0x839D72A8, 0xc0000102, 0x00000000).. kete nuk e kuptoj dhe une, se po te mundja te bej format do e kisha bere format komplet diskun dhe do e instaloja nga fillimi!...
    Pasi te kesh ruajturn dokumentet shif se mos gjen ndonje Program si Hiren apo Norton partition Magic etj .
    Dhe formatoje C:

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Uke Topalli Lexo Postimin
    Shpesh here prodhuesit e disqeve i kane edhe veglat per "Low level formatting". Personalisht do ta beja edhe kete si hap shtese, por para formatizimit nen Windows
    Sygjerim shume i sakte Low Level Format ose RAW format jane pikerisht per kete pune po nje gje e keqe se shume kompani OEM si HP, DELL, ACER etj nuk vendosin programe per mirmbajtjen e harddrive zakonisht ato duhet ti shkarkosh vete ose kur HDD e ble vete nga dyqani. Windows Vista duhet te kishte nje low level format kaq shume te premtuar nge microsoft por qe kure nuk ariti te inkorporohet me Windows. Persa i perket Hirene CD nuk eshte ndonje CD i thjeshte per tu perdorur per nje person jo shume teknik prandaj nese nuk e shoqeroni me screenshots mos e permendni me

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165

Kam problem me Defragmentim te Hard Diskut

Kam nje problem me Defragmentim.

Me ka ndodhur ne shume kompjutera se pas formatizimit dhe pas futjes se programeve ne to te me jep nje problem perkitazi me Defragmentimin e Hard Diskut.

Kur dua ta beje defragmentimin me qet "Disk Defragmenter Could not Start"

A ka ndonje ide se ku mund te qendroje ky problem.

Une mendoj qe mos eshte faj ndonje program..

Me jepni nje pergjigje sa me te shpejt ju lutem

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Ju jeni cracker dhe nuk i jepni dot zgjidhje njė problemi si defragmentimi.

Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Ju jeni cracker dhe nuk i jepni dot zgjidhje njė problemi si defragmentimi.
    Do besh shaka apo

si duket qenke ne humor per kete?

Nuk ke nevoj te japesh komente te tilla.

Nese din t'u pergjigjesh pergjigju nese jo atehere mos u pergjigj

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    KOntrollo nje here mos rasisht e ke ndalur Page file dhe: a ke provuar me chkdsk /r??
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e princi-kalter
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    MK
    Postime
    48

Lightbulb

Pershendetje Crakeri... Kam nje ide nuk e di sa do te funksionon por provoje:
    Hyn ne Command Prompt (si administrator) dhe shenohe
    Kodi:
    chkdsk
    , ose provoje me
    Kodi:
    Kodi:
    chkdsk/ r
    dhe
    Kodi:
    chkdsk/ f
    , me kete te dytat do te kerkoj qe ta restartoj kompjuterin dhe do te bej defragmentim... thjesht provoje ndoshta ka suksess...
    mirmbetsh
    Njihe vetveten, per t'i njohur te tjeret

Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga princi-kalter Lexo Postimin
    Pershendetje Crakeri... Kam nje ide nuk e di sa do te funksionon por provoje:
    Hyn ne Command Prompt (si administrator) dhe shenohe
    Kodi:
    chkdsk
    , ose provoje me
    Kodi:
    Kodi:
    chkdsk/ r
    dhe
    Kodi:
    chkdsk/ f
    , me kete te dytat do te kerkoj qe ta restartoj kompjuterin dhe do te bej defragmentim... thjesht provoje ndoshta ka suksess...
    mirmbetsh
    E provova nuk me beri pune....

Kam frik se vetem ndonje program me nxjerr kete problem.

nuk jam i sigurt se cili?

E kam nje program thirret USB Security Disk Mendoj qe ky eshte duke me nxjerr kete lloj problemi....

Keni ndonje ide per kete program se a mundet te beje ndonje bllokim te till te mos defragmentimit te hard diskut?

Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    E provova nuk me beri pune....

Kam frik se vetem ndonje program me nxjerr kete problem.

nuk jam i sigurt se cili?

E kam nje program thirret USB Security Disk Mendoj qe ky eshte duke me nxjerr kete lloj problemi....

Keni ndonje ide per kete program se a mundet te beje ndonje bllokim te till te mos defragmentimit te hard diskut?
    Per sa di une nuk ka lidhje ndonje program me defragmentimin ka mundesi te jete problemi edhe tek Cd-ja e Windowsit.Une i pata disa probleme (jo me Defragment) te njejta dhe problemi doli te jete CD-ja e windowsit, nuk ishte cilesore.
    Kerkoj falje nese jam OUT mirpo thash mos ndihmoj edhe une ndonje gje.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    Kam nje problem me Defragmentim.

Me ka ndodhur ne shume kompjutera se pas formatizimit dhe pas futjes se programeve ne to te me jep nje problem perkitazi me Defragmentimin e Hard Diskut.

Kur dua ta beje defragmentimin me qet "Disk Defragmenter Could not Start"

A ka ndonje ide se ku mund te qendroje ky problem.

Une mendoj qe mos eshte faj ndonje program..

Me jepni nje pergjigje sa me te shpejt ju lutem
    Si fillim shkon ne kontroll panel dhe cinstalon ndonje prog defrag qe ke fut ne kompjuter.
    Defragu nuk ka vlere dhe nuk ka llogjike pse te kryhet menjehere pas format/instalimit te windowsit dhe disa programesh.Eshte shume heret.Hardisku eshte akoma i pa fragmentuar dhe nuk ka nevoje per defrag.
    Defragu behet kur ka kaluar nje periudhe kohe dhe ne kompjuter eshte kryer nje volum i madh operacionesh si instalime.cinstalime,kopjime/paste,percjellje materialesh nga nje direktori ne tjeter,perdorime programesh,parja e shume vidjove ne internet dhe faqeve te ndryshme,skanime te shumta dhe pastrime nga spyware dhe virusa etj.Ky aktivitet shkakton fragmentimin e diskut.
    Duhet te kaloje te pakten nje muaj nga koha kur ke bere formatimin qe te fillosh defragun e pare.
    Behen disa ndryshime sipas instruksioneve ne kete faqe.
    http://www.andreasroom.com/blog/arch...18/defrag.aspx
    Pastaj klikohet ne start/klik i djathte ne my compjuter/properties/advanced/settings nen performance./advanced/virtual memory
    Do dale nje figure si kjo http://www.petri.co.il/images/pagefilexp2.jpg
    Te fusha e pare initial memory size i fshin numrat dhe fut sa eshte memorja ram qe ka kompjuteri,nqs eshte psh 4gb fut 4096 mb
    Te fusha e dyte max size fut dyfishin e fushes se pare.
    Pastaj klik ne rrethin system mnaged size.Klik ne SET dhe ok poshte dhe ristartohet kompjuteri.
    Pastaj shkon ne start/run dhe fut dfrg.msc
    Do hapet defragu dhe klik ne defrag buton dhe do filloje defragu i hard diskut,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 21-07-2009 mė 20:38
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •