Close
Faqja 104 prej 238 FillimFillim ... 45494102103104105106114154204 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,031 deri 1,040 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    normal qe te duhet cd-rom nje here e pastaj detyrat i ben ai(cd-rom) me ndihmen e CD-se Windows XP Professional SP2 ose SP3..
    Aldi1 me mir ndegjo si te tha valdeti vepro ne mnyr normale meqe vet thua sja ke iden sepse mundemi te perdorim dhe te spjegojm 100 mnyra tjera deri ne mengjes por mnyra me e mir per ata qe sja kan iden esht blej/mer nje cd-rom dhe gjej nje win xp sp3, ketu ke tutoriale si behet formatizimi dhe instalimi windows xp.
    me fat

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    o cuna shume faleminderit per pergjigjet...
    Tashti ndoshta dhe une duhet te shpjegohem me mire.........
    Une di te bej format dhe win xp sp2 dhe sp3 i kam, por problemi eshte se a mund ta bej formatimin nga nje cd rom portable apo duhet te blej nje hdd portable, dhe nese keni mundesi per ate punen e image.
    A mund te bej image pa qene nevoja te hap kasen e kompjuterit?

PS: une kompjuterat ne rrjet i kam, dhe kam kompjutera qe kane dhe cd rom...
    A mendoni se mund te bej dicka nga rrjeti?
    Po nuk pertuat me jepni ndonje zgjidhje se me duhet patjeter qe ti bej format...
    Faleminderit...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldi1 : 24-01-2009 mė 06:27
    Aldi Shuli

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    or ēun e bere sallat mulabetin!!!
    Nese nuk ke cd me windows sp atehere , verto siē ben 99,9 % e dynjase shkarkoje. si image ISO , pstaj masterizoje .
    fut cd ne kompiuter , bej Boot nga CD , formatoje dhe ne fund instalo windowsin.
    me siguri do te duhen driverat per grafiken, audion, lan ........

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Citim Postuar mė parė nga evalt Lexo Postimin
    or ēun e bere sallat mulabetin!!!
    Nese nuk ke cd me windows sp atehere , verto siē ben 99,9 % e dynjase shkarkoje. si image ISO , pstaj masterizoje .
    fut cd ne kompiuter , bej Boot nga CD , formatoje dhe ne fund instalo windowsin.
    me siguri do te duhen driverat per grafiken, audion, lan ........
    Nuk e kam bere sallate muhabetin une
    dhe nuk e kuptoj ku e sheh ti sallaten.
    Sa per cd e windows une thash qe i kam dhe sp2 dhe sp3.
    Pyetja ime eshte: a mundem ti formatoj kompjuterat nga cd rom portable ose nga hard disk te jashtem?.

Shpresoj te jem i qarte.....
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    Pyetja ime eshte: a mundem ti formatoj kompjuterat nga cd rom portable ose nga hard disk te jashtem?.

Nga CD rom portable mundesh, kurse nga hard disku nuk e di.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    problem i komplikuar zgjidhje e thjeshte.
    Ti the qe ke dhe kompjutera te tjere me cd room. Atehere merr nje CD room nga nje kompjuter tjeter dhe lidhja secilit kompjuter.
    Nese nuk lidhjet cd room atehere heqja diskun secilit kompjuter dhe lidhja me rend nje kompjuteri me cd room.
    Ose formatoje nje kompjuter normal dhe instalo windowsin e ri. krijo nje kopje (image) psh me acronis true image dhe pastaj klonoj disqet me rend.
    Nese asnjeren nuk di ta besh, atehere dergoj tek servisi me i afert dhe mos u lodh.

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    Nuk e kam bere sallate muhabetin une
    dhe nuk e kuptoj ku e sheh ti sallaten.
    Sa per cd e windows une thash qe i kam dhe sp2 dhe sp3.

Nese per CD Potrabel e ke fjalen per lexues CD te jashtem pre me kabell USB, po mund ta instalosh pa problem.
    Mjafton te hysh ne BIOS te menuja shko ne BOOT , pastaj duhet te besh enable (te (Boot fron usb drive ose Boot from other drive.
    Pastaj zgjidh CD si boot primary aty do te dali nje list me te gjithe lezuesit CD , ne kete rast zgjidh ate portable pra usb.

ne fund bej save setings

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Aldi1,

me sa po kuptoj une ti po deshiron qe te besh format nje kompjuter dhe ta shfrytezoj CD-ROM-in e nje Kopjuteri tjeter ne rrjet?

Done te besh "BOOT" nga rrjetea?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga little-boy : 25-01-2009 mė 04:43 Arsyeja: rrjetea = rrjeta :)

Ore me kte bootin nga rrjeti a mund te postoj ndonjeri ndonji link tutoriali se me interson shum si tem po nuk po gjej ndonji material.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Aldi1 formatin mundesh ta besh edhe me usb por vetem se eshte paksa me koklavitur dhe me e veshtir por me mire beje siq te sygjeruan blej nje Cd-rom

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •