E pse jam grek?Ke ndonje argument apo ta ka thene Allahu...lol
Ja Sadullahut i therritet vella...lol...vellezerit magjyp mjekerpalare.
Edhe ti vella e ke ket?...lol
E pse jam grek?Ke ndonje argument apo ta ka thene Allahu...lol
Ja Sadullahut i therritet vella...lol...vellezerit magjyp mjekerpalare.
Edhe ti vella e ke ket?...lol
a maxhup asht skender beu me mjeker , adem jashari
I nderuari rapsod, une kerkoj falje qe pasakm bere gabim ne interpretimin e fjalve tuaja, nuk e kam bere me qellim...
Sipash juve, Allahu eshte me i mire per shqiptaret se sa Zoti ?
Apo mos e ngatrrova edhe kete here mendimin tim ?
Per mua, po e perseris edhe njehere se po pata fuqi deh force sa duhet, qe se kam mos keni frikė, une do e zevendsoja apo me nje fjale do e kthenja emrin e Zotit te te parve tane ne ēdo lutje fetare shqiptare pa marrur parasysh se ēfar feje ai individ i perkete, dhe e dyta thirrjen e e hoxhes ne gjuhen arabe do e kisha eliminuar, ai qe do te beje tthirrje le te beje ne shqipe, perndryshe le te beje ne shtepin e tij te oxhaku.
Kam edhe tjera eliminime te ligjeve te mbrapshta por na duhen nja dy tre shekuj, ndoshat edhe pese shekuj qe te zhduken keto laarmani teresishte ne trojetshqiptare.
Njehere ti themi, me te mire;
Allah, Ikė !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 11-01-2009 mė 09:19
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Shko bre magjyp
Pse kete ngjyre lekure dhe kete pamje kishin Ademi me Gjergjin?
http://www.lauramansfield.com/j/z_0425_1.jpg
Qenka edhe luftetar Sadullahu,elhamdulilah ...lol
Apo doni me e bo arab Ademin me zorr ju?
http://www.kontribut.com/intelektual...%20Jashari.jpg
Ju jeni nje tufe trushpelarish.
u lus All-llahun te jep mend atyre qew skan ti white -knight veq ne forum po qendrojshe hajt shko pak dil ne oborr e shite realitetin me sa e pash fare spaske fjet veqn ne forum ti shkiu muslimant si duket po bejm pershtypje apo me vje mir qe ka fillu me te pelqy islami
All-llahu e ruajt kete hoxhe Sadullah Bajramin per ty kejt qka kan mjekrra jan mugjup e prifterinjt e dhe me te medhaja i kan mjekkrat edhe kurr si lajn per dallim prej musliamnve 5 her ne dit i pastrojm.
O HITLERI GREQIS , na jem shqiptar leri ti arabt.
Ju jeni shqiptar sa lopa.
Hajt theni qafen tani.Ky eshte nenforum qafirash ca doni ktu?
Shejtani ju udhezoft.
ne shqiptaret jem shumic kurse maxhupt pakic, ne pakic bajn pjes greki shkau magjupt , shaje veten shaje,ti me hgjith papen .
O fisnik, pse mohon faktet o burr i dheut,
kush di pak arabisht elementare arrin ta zbertheje shume thjesht ate fjale sipas gramatikes.
Pse thuhet qe Allah eshte unike kur ne arabisht perpara lindjes se islamit "ilah" ishte dhe eshte fjala qe perkthehet zot ne trajten e pashquar.
Psh ne nje vers:
La ilahe il-la al-lah.
Pra NUK KA ZOT PERVEC ZOTIT(ose ZOTIT AL).
Tani le ta zberthejme kete fjale.
AL-LAH.
Kjo ka dy zberthime te mundshme,
njera si trajta e shquar e fjales ZOT, pra ZOTI. sepse ne arabisht parashtesa EL(AL) shquan emrat.
KITAB-UN=LIBER, NJE LIBER
EL-KITAB= LIBRI.
dhe kjo vlen per te gjithe emrat e pergjithshem.
Nje interpretim tjeter po aq i sakte eshte zberthimi i fjales si AL-LAH si ZOTI AL(EL).
Tani me gjithe keto fakte gjuhesore para syve,
ILAH=ZOT
EL(AL) = emri i zotit AL(EL)
dhe EL si parashtese shquese e emrave te pergjithshem,
Si na del fjala AL-LAH fjale unike dhe e pazberthyeshme?
Dhe kush nuk di arabisht tani e di se si jane punet, nuk do shume tru per ta kuptuar.
Sadullahu eshte i bardhe, vetem se mjekrren e ka te zez, shum fort i rrin
Krijoni Kontakt