Nqs i pranoj kritikat,ato i pranoj nga njerez me mend dhe jo te indoktrinuar si ti.
Nqs tema erdhi ne kete pike nuk eshte faji im por logjika jote e devese qe nuk din te argumentoje asgje.I jep nje fakt qe ja ben Muuuuuuuu,nje super kontradikte, dhe ta kthen me argument pijaneci.
A more vesh o steril?Ik tani e mos na hajde me nga prapa.
O Sulo
Patriotizmi eshte streha e fundit e qyqareve.
As qe prisja te pranoje se paguhesh per te bere propagande percarese. Isha shume i sigurte qe do thoje keto qe ke thene.
Atdhedashuria jote na ben te shkulim leshrat. Te beka ty atdhedashes fotoja e Skenderbeut e?! Te beka trim si ai.
Po ik o Sule mos na caj kaptinen se po flet budalliqe gjithe kohes.
Une nuk te pyeta nese ty te paguan dikush per te bere propagande, keshtu qe mos me jep pergjigje per gjerat te cilat duken sheshit.
Une s'them gje per fene o Sulo - une thjeshte kundershtoj ata budallenj (si puna jote) qe s'kane asnje **** truri ne koke dhe mundohen te bejne te mencurin. Ku ka nje teme anti Islam shpejtoni per te dhene kontributin, se normalisht - per ate paguheni.
Prandaj une s'bej propagande - je ti ai qe fut percarje midis shqiptareve te besimeve te ndryshme. Realiteti eshte atje jashte - atje ku jetojne njerezit e vertete, dhe qe respektojne e duan njeri-tjetrin, pamarre parasysh dallimet ne menyren e te besuarit.
Kjo qe po ben ti eshte propagande klasike o Sulo - dhe s'je as i pari e s'do jesh as i fundit qe paguhesh per keto, pamarre parasysh se ne postimet tua (ty) te bie ne sy atdhedashuria dhe mirqenia e gjithe shqiptareve...
Eh Sulo - Sulo...
Me ke zhgenjy Sulo!
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Ndoshta je arabizuar aq shume, sa nuk e di se kujt i thuhet magjyp dhe kujt i thuhet i bardhe.Sadullahu eshte i bardhe, vetem se mjekrren e ka te zez, shum fort i rrin
Ky eshte i bardhe
http://www.austincc.edu/business/job...Hair_Large.jpg
Ndersa ky eshte magjyp si Sadullahu
http://home.att.net/~phildragoo/wsb/...2/site1119.JPG
E di ca eshte nje gje tjeter qe me ben pershtypje per keta qe flasin NON STOP per Zotin sidomos per Fene Islame???
Eshte shume interesante se si i behet qe keta i njohin gjithe hoxhallaret, gjithe Sadullahat, gjithe YouTube-istat.
Te them te drejten une Mysliman jam, por kurre s'i kam degju ata emra qe ju ketu po i sillni ne FSH. Ju beni me shume propagande pro-Islame se sa anti-islame, sepse ka shume njerez qe s'kerkojne kesi gjerash ne YouTube - por ju ua sillni te gatshme ketu - PLUG'n'PLAY...
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Duket shume mire perderisa e shikojme anen tjeter te medaljes. Vet profeti Muhamed kishte sa gra? (Me e pas nje grua eshte nevoje, po me i pas 7, sipas cdo norme etike e morale eshte lluks), e aq me shume kur kihet parasysh mosha e njeres prej tyre. Ne anen tjeter, me cfare te drejte Ai qe krijoi njerezit, e ndeshkon njeren gjini neper manastire, duke i cenu te drejten e lirise per me qene me nje mashkull? Ose me cfare argumenti logjik Ai qe krijoi njerezit me i privu gjinine femrore qe femres me ju pa vetem ftyra ne publik (e ne disa vende as ftyra). Te gjithe e dijme poziten e femres ne islam dhe mund ta imagjinojme sa e lumtur eshte ajo ne ate izolim.Nje gje ēka e kam verejt tek te gjitha fete , asnjehere nuk kam lexuar se profetet (pejgamberet) ,njerezit e shenjte te Zotit kane abuzuar me gjinine femerore apo nuk i kane respektuar ato. Ne te vertet ka ndodh e kunderta njerezit e Zotit kur nuk kane lejuar qe pasuesit e tyre te sillen keq me gjinine femerore dhe gjithmone kane predikuar te kete dashuri dhe mirekuptim
E cili Zot do te shkruaj dicka qe kur krijesa e tij te lexoje dhe te filloj te mendoj me logjike te veten, apriori gjithcka do te qoje tek ajo se si eshte shkru (pra per roberit e Zotit ne boten tjeter na presin hyri symedha). Me mire se kushdo do te na njihte ky Zot qe na krijoi edhe trurin per me mendu.Nuk eshte bash e kollajshme te kuptohen disa verse te Kuranit. Jo te gjithe dijetaret ja qellojn kur interpretojn Kuranin dhe mundet te kete edhe gabime qe disa musliman i pasojn ashtu si te verber.
Ti thua grupe ekstremiste, perderisa keto grupe kan gjet se ne Kuran (ose hadith apo sunet) - qe prap i bie te jete feja, kan gjet domosdosmerine e bartjes se mjekrres. Ne te kunderten, welcome to xhehnem.Ka ajete te Kuranit ku diktatoret dhe grupet extremiste i shfrytezojn (interpretojn) per qejfe te tyre por aspak nuk kane lidhje kto me fene islame.
Asgje ne kete bote nuk ndodh rastesisht. As keto grupe ekstremiste nuk jan kriju rastesisht (apo se me cdo kusht kane te drejte) ngase nese i shikojme nga kjo perspektive, jane me qindra sish (te feve e sekteve te ndryshme).
Nuk i ke degjuar sepse ti nuk je taleban por je musliman karakteristik shqiptar.Pyeti talebanet shqipfoles se i njohin te gjithe Sadullahet.Te them te drejten une Mysliman jam, por kurre s'i kam degju ata emra qe ju ketu po i sillni ne FSH.
Propaganden anti-islame ne rradhe te pare e bejne ato qe krijojne video te tilla sepse dhjesin vete fene e tyre duke pasur keshtu tipash ne gjirin e tyre.E bejne islamin antipatik per te tjeret.Ju beni me shume propagande pro-Islame se sa anti-islame, sepse ka shume njerez qe s'kerkojne kesi gjerash ne YouTube - por ju ua sillni te gatshme ketu
Qe kur keshtu nje magjyp flet per islamin shqiptar?
Por ta garantoj kete,qe vete kreu i bashkesise islame shqiptare,Haxhi Selim Muca,tallet me keto taleban.
Keto jane thjesht disa nomade qe i ka lene turku ne keto toka.
Se di pse nuk e kuptojni njeher e pergjithmon,se feja eshte ceshtje personale o zotri,nuk mund tme nderhysh ti ne jeten time private po as une ne jeten tende private ajo eshte deshira ime se cka dua te beje apo cka dua te jeme,apo eshte krejtesisht problemi jot se cka besim ke apo xxx gjera tjera dhe smund te ndikoj dikush tjeter ne jeten tende.
Edhe ti i trembesh mos hyrjes ne Evrop hmm lexo mire historin e popullit shqiptar dhe shihe se kush ka qen Evropa per na Shqiptaret,jo se jame kunder asaj po thjesht historia tregon ate cka ka kaluar dhe ajo cka kemi kaluar na Evropa gjithmon ka qen kunder SHQIPTAREVE.
Ne disa gjera duhet lene anash besimi i njeri tjetrit per tja arrit dhe per tja dhene me te miren ketij truallii,ketij kombi.Jemi te lasht ketu ku jemi kemi histori pas nesh nje histori me te vertet shum te keqe,ti kthehemi punes dhe te arrijm ate qe ka deshiruar edhe Gj.K.Skenderbeu po edhe shum Heroj tane,shum jete te njerezeve shqiptarė.
Ka pasur tradhtar ne rrathet tona mendoj ne rradhet e shqiptareve po i kane hequr qaf,plumbin ne mes te ballit ja ka dhene sepse ate meriton ai e kurgje tjeter,dhe du japim plumbin nball tradhtareve edhe diteteve ne vijim.
Shqipe nje jemi,mos u inatoseni dhe te ofendojni njeri tjetrin se spo bien kurgje ajo,mundohuni te shpjegoni njeri tjetrit per besimin tuaj por mos ofendoni se nuk eshte i nje niveli te lart por eshte i nje niveli me te vertet shum te ulet.
Mendoj se do kuptohemi me mire diteve ne vijim,respekte.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt