SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Leviz gjarperi akoma e?! Te vjen mire ty...
Une o snakeinyourass punoj per ushtrine amerikane, dhe s'kam patur kurre nje postim pro bin Ladenit, sepse bin Ladenin as qe e konsideroj mysliman. Shko ne temat per pervjetorin e 11 Shtatorit dhe aty do gjesh te kem shkruar per Kullat Binjake, dhe me jep nje pergjigje atje.
Shterngoje mire - se po te doli gjarperi s'do kesh me kenaqesi si tash. Kam frike do na semuresh...
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
O Sulo
Ca reagimi tjeter mund te kem ndaj "margaritareve" te zorres tende te trashe qe po i nxjerr nga goja?!
Dhe na ke share...
Sulo na ke share rende.
Do te paraqes ke shefi modh te te perjashtoje.
Do kemi forumin pa Sulen.
Do ta ndalin rrogen qarqet antishqiptare qe te paguajne per te bere propagande percarese midis shqiptareve.
Eh Sulo ca i bone vetes...
Do ngelesh pa para e pa pune o Sulezeza!
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
C'mu_t shqiptari je ti qe nuk di cfare eshte teke raki, dhe nese eshte alkolike ose jo.
Kuku nane, po te ishte shurre deveje do ta dije zotrote? O Zot, te vjen ndot tiu quash ju bashk-kombas. Shkoni ore thyeni qafen ne arabi, perse na jeni bere neve barre. Na u hiqni qafe se na morret frymen. Na vjen ndot prej jush.
Gjeja qe me mban mua me buke eshte pune ime e ndershme nuk me paguan njeri per te folur ketu.
Qellimi se pse une marr pjes ne kete forum eshte atdhedashuria per vendin tim.
Un nuk kam frike nga shefat qe permend ti; se sic thojn nga zona ime mua me mbajne shpatullat e mija me buk.
Nese ai shefi qe thua ti do ishte shqipdashes do bente mire te fshinte ca plera te ndyra si puna jote.
Po ti nuk je normal more dreq i dreqit,si mund te me akuzosh per tradhetar kure ne postimet e mija bie ne sy po ti lexosh atdhedashuria dhe mirqenia e gjith shqiptarve,
kurse ca plera, si puna jote ngelet nga mengjezi deri ne darg duke bere propagande fetare ne kurriz te kombit shqiptar;
cili eshte tradhetari nga ne;; ti qe mundohesh ti percash shqiptaret me an te fes tate te skaduar??????,
apo une qe mundohem te shikojm relaitetin e prespektives e kombit dhe rreziku qe i kanoset shqiperis nga ca plera myslima si puna jote.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sulioti : 11-01-2009 mė 06:21
Mua nuk me duhen falenderimet dhe lavdet per sa kohe transformon fjalet e mia.
Une kam thene: "Allah eshte emer pa derivat", pra, i pa prejardhur, pra eshte emer spcifik per Zotin e vertete, eshte emer qe eshte perdorur nga te gjithe profetet. Psh. kishat e vjetra arabe edhe sot e perdorin emrin Allah, pavaresisht se ne kishat katolike dhe ortodokse sot nuk permendet.
Allah eshte emri i Zotit. pra eshte emri i ezkstistentit absolut, eshte e njejte sikur nje njeri te quhej Kreksi, pra Kreksi eshte emer i nje ekzistenti qe eshte njeri,..."njeri" eshte emertimi i llojit te ekzistentit, ndersa "Kreksi" eshte emri identifikues,...ne rastin ne fjale Zoti eshte emertimi i llojit te ekzistentit, i atij ekzistenti absolut, ndresa Allah eshte emri identifikues i Zotit.
Cfare do te thote Zot?
Zot: Ai qe posedon, kultivon dhe krijon etj.. Thuhet: zoti i shtepise, kur e posedon, e kultivon dhe e krijon.
Allah: emri identifikues i Zotit, Poseduesit absolut, Kultivuesit absolut dhe krijuesit absolut.
Pra Zoti quhet Allah dhe Allah eshte emri identifikues i Zotit.
Ti mbroje idene tende, je i lire te besh cte duash, por sipas kesaj idese tende, ne jemi te lire qe mos te te drejtohemi me Kreksi, por me njeri, keshtu qe ne kete rast do te mbetesh anonim.
Zot mund te jete cdo kush per sa kohe cdo kush krijon, posedon dhe kultivon. Keshtu qe me emrin Allah ne kemi te bejme me identifikimin e Atij Zoti qe posedon, kultivon dhe krijon cdo gje.
Ne Kur'an thuhet: "Me te vertete Allahu eshte krijuesi me i mire", prej kendej ne kuptojme se Hasani, Hyseni, Rapsodi dhe Kreksi krijojne, sic eshte edhe kjo tema, por Krijuesi qe e ka emrin Allah eshte krijuesi me i mire.
Pershendetje!!!
"Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.
Mė argumento te kundėrten.
Shko bre magjyp se po na ben per vjelle.Shko edhe merre me vete kete Zot arab.
Na qelbet jevgj Allahu.
***** grekve mena tregu diqka , haa hhaa haa haa haa
Krijoni Kontakt