Adem mire se erdhe ia kalofsh sa me mire![]()
Adem mire se erdhe ia kalofsh sa me mire![]()
Te "mesazhe private " tė kėtij forumi brena pak minutash mė erdhėn 6 mesazhe pėrshėndetėse, ku mes tjerash mė shkruajnė me tė njėjtėn temė: "pse po e pėrdor shprehjen drenicak".
Nė Fjalorin drejtshkrimor tė gjuhės shqipe pėr banorin vendės tė Drenicės jepen dy motėrzime:
1. DRENICAR dhe
2. DRENICAK
Nuk di, por unė parapėlqej variantin e dytė: drenicak.
Dhe pėr kuriozitet po paraqes para jush, se edhe pėr banorin e Mirditės jepen dy motėrzime:
1. MIRDITAS dhe
2. MIRDITOR
Edhe nė kėtė rast, meqė mė pėlqen mė shumė e pėrdor motėrzimin e dytė: mirditor.
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Mire se erdhe Adem po me kujtohesh shume mire pasi kam qene edhe une nxenes i kesaj shkolle shqipe ne Randers te pershndes dhe te deshiroj cdo te mire ne forum
Tė faleminderit "necky".
Nė njė ardhme besoj ta botoj njė libėr "Shkolla shqipe nė Danimarkė 1999-2003". Kam regjistrat e gjithė nxėnėsve qė kanė ndjekur mėsimet nė kėtė shkollė, poashtu kam tė dhėna edhe pėr gjithė mėsimdhėnėsit e kėsaj shkolle. Besoj tė jetė diēka e bukur.
Ja mire se na erdhe ademgash!
PASKE QENE SHUME I FSHEHTE DERISA E KE FSHEHUR IDENDITETIN ME CA FSHEHJE SPEKTAKOLARE TE FSHEHURA NE FSHEHTESI.
Te uroj gjithe te mirat dhe kalofsh me mire sec ke kaluar!
Mire se erdhe.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt