Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772

Po bej nje prezantim per her te dyte(2)

Pershndetje Per te gjith

Te Nderuar Shqipetar ja un pak si antar i vjeter jo edhe aq i vjeter ne Forum, Dhe deshta te boj nje Prezentim per se 2 her ne Forum pak sa te vogel qe me e njofte pak a shum se kush eshte HoteL-MadriD sepse kemi ketu disa te ri qe kan ardh, dhe po kan deshir me dite kush jemi.

Vendlindja

Un jam Leonardi Nga Gjilanit i lindur ne Bujanovc/YU nė Prill Te Vitit 1987 banoj ne Gjilan, Jam ne Shkollen e Mesme Ekonomike Viti 4(ose klasa 12) Nė GJILAN. Shkolla Edhe me shkon edhe sme shkon. Sepse me shum kam kohe per PC se sa per Libra :P.

Arsimi

Gjat kohes 2002/2003 Kam Kryer nje Kurs Per Kompjuter, mora 1 Diplom mbasandej Kur e kryeta Pushova sado pak dhe fillova shkollen por prap smunda te rri pa Kompjuter dhe futa Internetin ne Shtepi dhe tani me shum ne Internet dhe tash spo mundem te largohem nga Interneti.!

Interesat

Me Sport merrem Pak sa. Me Shum me Futboll. Luaj Futboll 2 her ne Jav Dmth Diten e Enjte dhe te Dielen, kur kam qen me i ri dmth 15-16 vjec kam Qen ne klub KF GJILANI 95 (Portier) Junior, Tash per momentin i kam ndaluar pak se jam kapur mbas CHAT-it dhe spo mund as ne rrug te dal e lere me te shkoj te luaj futboll apo ndoj gje tjeter, Klubet me te mire dhe qe i Adhuroj me se shumti jan REAL-MADRID Dhe MILANO Ku bejn Loje shum te mire sepse kuptohet qe kan ne fushe ( Zidane - Ronaldo - Raul - Figo - Casilas - Owen - Beckam), Kurse tek Milano vetem ( Sheva - DIDA ) me pelqejn. Mos ta harroj qe dhe nje fac tjeter me pelqen qe luan ne Liverpool (Milan Barosh) kete e du shum.

Deshirat

Te jem mire me shendet dhe ta kem nje Nuse te mireeeeeeee :P lol

Enderrat

Kuptohet e kam then dhe kur kam bo prezantim te pare qe te jem nje djal vetem, i vetmi i familjes por ja me doli GjIlAnAsI_cSi(Artoni) dhe sjam vet.:S , dhe gjeja tjeter qe kam enderu dhe Enderroi eshte , te jem sa me afer vllaut(GjIlAnAsI_cSi) edhe pse kam desh te jem vetem por ja prap vella dhe duhet ta du:p

Njerzit

I Du Shum por ata qe jan me 2 ftyra I HATE Shum..:@

Filmi\TV

TV Nuk Shikoj as pak vetem Kur ka Serial dmth prej ores 20:00 deri 21:00 e shikoj mandej iki ne PC dhe sme intereson as gje qe eshte ne TV, kuptohet vetem kur ka Futboll e shikoj, por si e shikoj nje sy ne Kompjuter nje Sy ne TV, Arsyea: JAM DASHURU n`Kompjuter, Jam bere dhe une si ato grat e kqija vetem Seriale tuj Shiku, "Per Ty", Qe Kete Seral mezi kam prit me u ber ora 21:00 dhe per tja fillu.

Muzik

Pa Muzik Smund te rri as 1 Sec, Me Pelqejn Muzikat "TALLAVA", me Pelqejn Grupet si "Kadencat" , "Vllezerit Aliu" , "Bekim Kumanova" , "Naser Maqedonsi" Dhe "Shqipe Abazi" Qe keta i ndegjoj Gjith Diten.

Karakteristikat fizike

Si thoni te filloj me gjera qe ju interesojn me shum:p , sepse e di qe shum nga ju te dini pak per mua, ja dhe po ja filloj edhe un te shkruaj dicka rreth meje..

I Gjat - 1.89
    Pesha - 78 KB (Mister)
    Floket - Jo Total te zeza te perziera:p
    Syt- Kafe..
    karakteristika - Djal i keq :D Shiheni Dhe vet :D

Te tjera

Te tjera , sme shkon zeri per MUZIK hic, Edhe pse ter diten ndegjoj muzik dhe mundohem te kendoj sa do pak por smundem sepse sme shko zeri, e keshtu nga nje her kur te jem ne Disponim ndegjoj Muzik "Xigluese,Vajtuese" ohoho Dhe Vetem QESH ne CHAT, Dhe nje gje per shoket\shoqet, me thon qe Ku ke humb ste kemi pare ka kohe mos ke ik dhe ti ne Germany tek Vllau, e po chati i ka gjith fajin.

Kontakt

Un per vete me shum rri ne Chat dhe ne Forum , futem edhe ne msn por sme bisedohet aty, mbaj nick vetem HoteL-MadriD Sop ne Dhomen #Shqiperia dhe me e-mail HoteL@Kosova.CH, Kam dhe nje Tjeter por ate nuk guxoj me bo add as kend :p se nusja m`rraf mandej :D

Besoj qe mjafton, dhe ju pershndes te gjithve dhe ju deshiroj argetim te kendeshem.

PS: Kete Foto e bona tash nuk ka as 1 min, jam me vajzen e dajes (Rinesen) :D Vec mos u tutni se sa u zgjova nga gjumi :D e bona foton, do vendos dhe tjera mos u boni merak Hihihi

KAM BO DHE NJE PREZANTIM POR MA KAN FSHI DHE SDI ARSYEN PSE? E BONA PRAP DHE SE PREKIN NDOSHTA

Tungi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    nese e paske vendosur qe o do besh prezantim per here te dyte o ska ben mire ta ruash ate qe po shkruan sepse nuk ja del ndryshe

spo te them mire se u prezantove se te kam thene njehere
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Mi lav ja. Maska e Eminemka
    Anėtarėsuar
    27-06-2004
    Vendndodhja
    Boston,Ma ( me white-shefqetin--shadow))) :)
    Postime
    464
    ueeeeeeeeeeeeeeee.............prapppppp ky me prezantimmmm.................ueeeeeee...e paska marre seriozisht cuni ....o do behet famous o ska,..........e po ik hotelke tani se ska lezet......hiihhihihihihi (K)
    “Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    na cmene.....

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    lol HoteL-MadriD qka behet bro hajt mos u merzit se dhe ne spertojme te pershedesim prapa mir se u prezantove dhe nji her

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Danke All.

Jo Per dicka..
    Por Se kuptova Pse me fshi Temen Dhe per ate e kam hap prap. Nejse..

Flm Mire se ju gjeta prap

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Hotel mir se u prezentove
    M&M

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Futini perjashtim ktij

perjasht.nga mod.

se e perseriti dy her temen
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Pershendetje Hotelush , mirese te gjetem edhe nje here ne Forum dhe kalofsh sa me mire . Ty te falet gjithqka ngase je gjilanas ! Rrofsh !
    ArsGothicė

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Mir se erdhe HoteL-MadriD !!!

bujrum si ne shpin tate.
    me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Prezantim me foto
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-08-2006, 14:53
  2. Njė prezantim edhe nga unė
    Nga Pink PearL nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 21-08-2005, 10:18
  3. Shen Justini: Prezantim ne jetet e shenjtoreve
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 06:33
  4. Ja dhe nje Prezantim i ARBRIT
    Nga Arbri_uk nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 19-08-2003, 07:53
  5. Njė Prezantim me vonesė ....
    Nga Sirena_E_Vogel nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 10-08-2003, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •