Close
Faqja 649 prej 1135 FillimFillim ... 149549599639647648649650651659699749 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,481 deri 6,490 prej 11341
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    The Qur'an:
    Sura (2:191-193) - "And slay them wherever ye find them, and drive them out of the places whence they drove you out, for persecution [of Muslims] is worse than slaughter [of non-believers]...and fight them until persecution is no more, and religion is for Allah."

ja ku e ke versen e kuranit te dhunshem,intolerant
    Pse mor i fshir , pse mundohet te sajojsh genjeshtra , pse ke vendos te digjesh ne zjarrin e Xhenemit ? Ke don ta mashtrojsh me kto trillime ?

190. Dhe luftoni nė rrugėn e All-llahut kundėr atyre qė ju sulmojnė e mos e teproni se All-llahu nuk i do ata qė e teprojnė (e fillojnė luftėn).

191. Dhe luftoni ata kudo qė t'i zini, dėboni prej vendit ata sikurse ju pėrzuan ata juve. Provokimi (fitneja) ėshtė mė e rėndė se vrasja. Mos i luftoni ata pranė xhamisė sė shenjtė (Qabes) deri qė ata t'ju luftojnė juve aty, e nėse ju sulmojnė, atėherė sulmoni edhe ju ata. I kėtillė ėshtė ndėshkimi ndaj pabesimtarėve.

192. Dhe nėse heqin dorė, pra All-llahu ėshtė Ai qė fal dhe qė mėshiron.

193. Luftoni ata (idhujtarėt) derisa tė zhduket propagandimi i idhujtarėve dhe deri sa tė aplikohet feja vetėm pėr All-llahun. E nė qoftė se ndalen (nga propaganda dhe lufta), atėherė lereni armiqėsinė, pėrveē atyre qė janė zullumqarė.
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    kafshe je ti dhe bashkefetaret e tu fondamentaliste islamike qe i kane prere koken vajzes se pafajshme,jeni kanceri i njerezimit.....ti ju del ne mbrojtje atyre!!!
    e ku u dola une ne mbrojtje atyre mer f.... idiot?
    ato verset ne anglisht , babi yt ti perktheu apo ndonje tjeter?
    se ajo mendja jote e ndrydhur , ska b.ythe ti dekodoje apo perktheje te tilla verse .
    te thashe ku e ke versin specifik i cili thote vrisni fmi ,mer t.rap cun ?
    apo as shqip nuk kupton?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Iliri88 Lexo Postimin
    Shume flitet ne forume shqiptare rreth arritjeve te larta te popujve nen sistemet islamike. Eshte vrasja me gure njena nga ato arritje? C'fare mendoni ju per ligjin islamik qe edhe ne shekullin e 21te prape perdoret? A duhet te behen ligje te tilla ne Shqiperi?

dhuna islamike kunder grave...te shkretat ato,ēfare kafshesh duhet te durojne.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    e ku u dola une ne mbrojtje atyre mer f.... idiot?
    ato verset ne anglisht , babi yt ti perktheu apo ndonje tjeter?
    se ajo mendja jote e ndrydhur , ska b.ythe ti dekodoje apo perktheje te tilla verse .
    te thashe ku e ke versin specifik i cili thote vrisni fmi ,mer t.rap cun ?
    apo as shqip nuk kupton?
    ku permenda une femi mer f.ucking islamic.

ps.babi jot i pjerdhur jevg di vetem arabisht
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e BesnikS
    Anėtarėsuar
    02-12-2008
    Vendndodhja
    Illyrida
    Postime
    22
    o kafshe, o felliqesira!

ju e te tjeret qe po e krahasoni islamin si fe, me ato mbeturinat e shpendara gjithkund neper bot!

feja islame asesi nuk toleron dhunen o "patriotet" tane!
    Ato fotot qe keni shperndare gjithkund neper forum, asesi nuk mund ta pershkruajn islamin, edhe pse gjoja disa nga ato kafshe "veprojn ne parim me islamin"..
    Jane ne gabim ata e ju ne gabim edhe me te madh per konfliktet qe gjoja keni nisur per t`vetdijsuar "nacionalizmin"

Ik ore shkoni .... me grek e me serb e me rus se i keni per qefi ato!
    Jeni 0!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    shikoni kte postimin poshte,te kuptosh qe pikerisht serbit i intereson islami radikal.
    http://forumishqiptar.com/showpost.p...&postcount=252

bej dhe nje xhiro ketu tek kjo tema,lexo kadarene....identiteti europian i Shqiptareve

http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=64263
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-12-2008 mė 18:46
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    e sjell foton duke pretenduar se kriminelet po zbatojne nje ajet kuranor , e pastaj thote se ku i permenda une femijet!!!!
    ec e merre vesh kete trapushin.

ps: babi nenkuptohet per tjeter gje , po si leshko qe je duhet me ta then troc ty.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    pabesimtaret si King_Snake , permenden ne Kuran.

8:36.
    Ata qė nuk besuan, shpenzojnė pasurinė e tyre pėr tė penguar nga rruga e All-llahut. Ata do tė shpenzojnė atė dhe ajo do tė bėhet dėshprim i tyre, e madje ata do tė mposhten. E ata qė mohuan, do tė pėrmblidhen vetėm nė xhehennem.

Kto persona poashtu permenden edhe tek krishteret dhe jahudit.

Ne luft kunder te pafeve ftohen edhe krishteret , luft per te cilen si kan fajet besimtaret asnjeher , sepse jan pabesimtaret qe provokojn dhe qe kan per synim shkatrrimin.

Bibla :

8 Zoti i tha Jozueut: "Mos ki frikė nga ata, sepse i kam lėnė nė duart e tua; asnjė prej tyre nuk do tė jetė nė gjendje tė tė rezistojė".

9 Kėshtu Jozueu u lėshua mbi ta papritmas, sepse kishte marshuar tėrė natėn nga Gilgali.

10 Kėshtu Zoti i theu para Izraelit, u shkaktoi njė disfatė tė madhe pranė Gabaonit, i ndoqi nėpėr rrugėn qė ngjitet nė Beth-Horon dhe i mundi deri nė Azekah dhe Makedah.

11 Ndėrsa iknin pėrpara Izraelit dhe ndodheshin nė tatėpjetėn e Beth-Horonit, Zoti hodhi kundėr tyre nga qielli gurė tė mėdhenj deri nė Azekah, dhe ata vdiqėn; ata qė vdiqėn nga breshėri i gurėve ishin mė shumė se ata qė bijtė e Izraelit vranė me shpatė.

12 Ditėn qė Zoti i dorėzoi Amorejtė nė duat e bijve tė Izraelit, Jozueu i foli Zotit dhe nė prani tė Izraelit tha: "O Diell, ndalu mbi Gabaonin, dhe ti, hėnė, nė luginėn e Ajalonit!".

13 Kėshtu dielli u ndal dhe hėna qėndroi nė vend deri sa mbaroi hakmarrja e popullit kundėr armiqve tė tij. A nuk ėshtė shkruar kjo nė librin e tė Drejtit? Kėshtu dielli u ndal nė mes tė qiellit dhe nuk u nxitua tė perėndojė pothuajse njė ditė tė tėrė.

______

Un nuk e di nese King_Snake e quan veten krishter , por me te vertet esht tragjedi kur nje i krishter paraqet shkrime kunder fjaleve te Zotit ? E si nuk friksohen prej denimit te Zotit ( qe eshte i njejti per te gjitha religjionet)
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

i/e regjistruar Maska e BesnikS
    Anėtarėsuar
    02-12-2008
    Vendndodhja
    Illyrida
    Postime
    22
    shikoni kte postimin poshte,te kuptosh qe pikerisht serbit i intereson islami radikal.
    http://forumishqiptar.com/showpost.p...&postcount=252
    po cka ketu te kundershtosh islamin si religjion se kuptoj???

ti e te tjeret po perqeshni karakteret e personave qe kane keqkuptuar religjionin islam...

shko perqafo sllavet, gjoja me te afert i paske ato se neve?!?!
    Ashtu po silleni, fakt i gjalle!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    e sjell foton duke pretenduar se kriminelet po zbatojne nje ajet kuranor , e pastaj thote se ku i permenda une femijet!!!!
    ec e merre vesh kete trapushin.

ps: babi nenkuptohet per tjeter gje , po si leshko qe je duhet me ta then troc ty.
    ajo vajza ne foto nuk ishte femije,ishte nje vajze kristjane 19 vjeēe.dhe ata qe e egzekutuan jane fondamentaliste islamike

qashtu...f.ucking islamik.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-12-2008 mė 18:55
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •