Close
Faqja 648 prej 1135 FillimFillim ... 148548598638646647648649650658698748 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,471 deri 6,480 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga ebu_abdulaziz Lexo Postimin
    39:1. Shpallja e librit ėshtė prej All-llahut, tė gjithfuqishmit, tė urtit.
    39:2. Ne ta shpallėm ty librin pėr hir tė sė vėrtetės, andaj ti adhuroje All-llahun duke qenė i sinqertė nė adhurimin e Tij!
    39:3. Vini re! Adhurim i sinqertė ėshtė vetėm ai pėr All-llahun! Ndėrsa ata qė nė vend tė Tij adhurojnė miq tė tjerė (duke thėnė): Ne nuk i adhurojmė ata pėr tjetėr, vetėm qė tė na afrojnė sa mė afėr All-llahut, s’ka dyshim se All-llahu do tė gjykojė mes tyre pėr atė qė ata ishin nė kundėrshtim. E, ėshtė e vėrtetė se All-llahu nuk udhėzon nė rrugė tė drejtė atė qė ėshtė rrenės, jobesimtar.
    39:4. Sikur tė kishte dashur All-llahu tė ketė fėmijė, do tė zgjedhte atė qė dėshiron nga ēka Ai vetė krijon. I pastėr ėshtė Ai! Ai ėshtė All-llahu, i vetmi, i fuqishmi!
    39:5. Ai krijoi qiejt e tokėn me qėllim tė caktuar; Ai natėn ia mbėshtjell (vendit tė) ditės dhe ditėn ia mbėshtjell natės; Ai nėnshtroi diellin dhe hėnėn, qė secili lėviz deri nė njė afat tė caktuar, pra Ai ėshtė ngadhėnjyesi, mėkatfalėsi.
    39:6. Ai ju krijoi juve prej njė njeriu, mandej prej tij e krijoi palėn (ēiftin) e tij dhe Ai krijoi pėr juve tetė nga ēiftet e kafshėve. Ai u krijon juve nė barqet e nėnave tuaja, krijim (etapė) pas krijimi nė tri errėsira. Ky ėshtė All-llahu, Zoti juaj, vetėm i Tij ėshtė pushteti, nuk ka zot tjetėr pos Tij. E si pra, i shmangeni (adhurimit tė Tij)?
    39:7. Nėse ju nuk besoni, All-llahu nuk ėshtė nevojtar pėr ju; megjithatė, Ai nuk ėshtė i kėnaqur me mosbesimin e robėrve tė Vet, e nėse jeni mirėnjohės ndaj Tij, Ai e pėlqen atė pėr ju. Ndėrkaq, nuk do ta bartė asnjė mėkatar barrėn e tjetrit. Pastaj, e ardhmja juaj ėshtė vetėm te Zoti juaj, e Ai do t’ju njoftojė me atė qė keni vepruar. Vėrtet, Ai e di shumė mirė se ēka mbajnė zemrat.
    me ofendime ta neqmojn islamin po qkeni more keshtu
    allahu gabel.

ps.je jasht teme.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ajeti thote toka shtrihet(spread out,spread out,spreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad oooooooooout,se pake probleme dhe me anglishten ti megjithse je ne usa)si nje qilim.

ke pa noi glob/sfere qe shtrihet ti?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Kauboi , edhe Scarfice ne midis jan me te qartit , hahaha !
    - Imagination is more important than knowledge.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    KING-SNAKE
    Besoj se ke bere mjaft Postime: 54

Hajde tash eshte koha per Qeli,Futu Brenda Landi se na bere namin ketu ne forum dhe je bere i njohur tashi me keto skandale te njepasnjeshme.

Ska nje jav qe u perjashtove me Nofken Bashkim Lecken,tash eshte koha qe ta ndjkesh perseri at rruge dhe te perjashtohesh .

Besom qe ky perjashtim do jete i 32ti dhe do ishte mire qe kesaj here perjashtimi juaj te behet ne menyre ceremoniale
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 25-12-2008 mė 17:26
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    o king snake , ti qeke nje legen cun qe sjell pa pike turpi foto ne tilla ne forum.
    ata qe i kane prere gocen asaj goce , nqs lajmi seshte i twistur, nuk jane vecse njerez barbare e asgje tjeter. skane te bejne fare me islamin. nuk ka vers kuranor e hadith ku qarte thuhet se femijet lejohen te vriten. femijet,grate e njerezit e moshuar ne menyre kategorike eshte haram qe te vriten qofte edhe ne gjendje lufte.

habitem si ske pak decency e sjell foto te tilla ne kete forum.
    kafshe njeri .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    o king snake , ti qeke nje legen cun qe sjell pa pike turpi foto ne tilla ne forum.
    ata qe i kane prere gocen asaj goce , nqs lajmi seshte i twistur, nuk jane vecse njerez barbare e asgje tjeter. skane te bejne fare me islamin. nuk ka vers kuranor e hadith ku qarte thuhet se femijet lejohen te vriten. femijet,grate e njerezit e moshuar ne menyre kategorike eshte haram qe te vriten qofte edhe ne gjendje lufte.

habitem si ske pak decency e sjell foto te tilla ne kete forum.
    kafshe njeri .
    kafshe je ti dhe bashkefetaret e tu fondamentaliste islamike qe i kane prere koken vajzes se pafajshme,jeni kanceri i njerezimit.....ti ju del ne mbrojtje atyre!!!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    The Qur'an:
    Sura (2:191-193) - "And slay them wherever ye find them, and drive them out of the places whence they drove you out, for persecution [of Muslims] is worse than slaughter [of non-believers]...and fight them until persecution is no more, and religion is for Allah."

ja ku e ke versen e kuranit te dhunshem,intolerant
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Citim Postuar mė parė nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    foto eshte shume brutale,por tmerresisht brutale jane fondamentalistet islamike qe duke zbatuar nje ajet kuranor i presin koken kesaj vajze kristijane.
    ky eshte islami i tmerrshem i vertete,intolerant,i dhunshem,i prapambetur.

ironia eshte se kta postuesit me siper po flasin per te drejtat e grave ne islam.
    Tragoja pak bekes ket atiJ besnikut dhe atij abudallit qe s po futet ne forum se me sa kam mar vesh i ka probleme pc.Qe te marin vesh se ca eshte islami i tyre i adhuruar.Keta duan te gjithe Kryqzata te dera shtepise po thuaj....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 25-12-2008 mė 17:36
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    C fare foto me te vertete e tmerrshme.Lloj barbaresh ka kjo bote.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nje sure tjeter e tmerrshme kuranore

The Qur'an:
    Sura (5:33) - "The punishment of those who wage war against Allah and His messenger and strive to make mischief in the land is only this, that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides or they should be imprisoned; this shall be as a disgrace for them in this world, and in the hereafter they shall have a grievous chastisement"
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •