Close
Faqja 599 prej 1135 FillimFillim ... 994995495895975985996006016096496991099 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,981 deri 5,990 prej 11341
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Jo nuk thash gje vetem te pyta ty,po me duket se sqenke prej atyre burave qe rrin ne majdan,ti je si ato grat e keqija qe leshojn nga nje fjale dhe ikin ne banjo prej tutes.

Pergjigju o diamond i pavler.
    hajt pra tash,na trego ca ke bo ti?qashtu

me keq se grat e kqia je ,qe thu pse nuk ndihmoj nan Tereza kalamojt e kosoves ne 99!!!
    apo nigjon hoxhen e katundit tat ti tr@p,lene ate se ren ai........e si te ndihmonte nan Tereza prej varrit

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nga Fe-ja qe ka me shume besimtar:P
    La vita č bella...

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    hajt pra tash,na trego ca ke bo ti?qashtu

me keq se grat e kqia je ,qe thu pse nuk ndihmoj nan Tereza kalamojt e kosoves ne 99!!!
    apo nigjon hoxhen e katundit tat ti tr@p,lene ate se ren ai........e si te ndihmonte nan Tereza prej varrit

Ok de e pranova une se gabimi im ishte ai dhe i askujt tjeter,po ti pergjigju se une te parashtrova pyetjen mos ik ashtu mos me ik se nuk te perzura thjesht dua pergjigje se je goxha patriot kohen e fundit bashk me ate kokderin tjeter e din vet ai.

Nuk ndegjoj as hoxh as pop e ndegjoj shpirtin tim dhe zemren time cka me tho dhe ate boj.

Po cberi Nen Tereza per ne shqiptaret,kete pyetje ta bej une ti dhe te tjereve se jemi shqiptare qe te mos koritemi kur te na pyet nje i huaj.

Sikur me te pyet ti nje i huaj se ,cka beri Nen Tereza per ju Shqiptaret? ti cfare pergjigje do ti jepshe.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Kombi Shqiptar nuk ėshtė i tė Ateistėve, e as i tė Krishterėve !

MOS HARRONI, un jam KUJTESA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po ti kur e paskne dit vet pergjigjen shka ***** e cele ket teme pra?
    he mor lal, si kalove sot ne shkoll ?

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mendoj se eshte e kunderta: Ne te vertete eshte shkenca kunder Fe-se perderisa mundohet te konfutoje (hedhe poshte me ane te antitezave e tezave te ndryshme qe shpesh here dalin edhe te drejta) theniet besimtare e keshtu duke u ndjere si e kercenuar Fe-ja tashme e ngritur mbi themele ndoshta jo shume te forta, mundohet te mbrohet me mundesite qe ka, vetem se sot nuk i shkojne me mbrapa besimtaret si kohe e kohe me pare, prandaj kjo fillon e formon armiqesine per mbajtjen e statusit
    La vita č bella...

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Leje se i dhemb barku ketij te shkretit ska cte beje prej njerzimit e ka haha.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ok de e pranova une se gabimi im ishte ai dhe i askujt tjeter,po ti pergjigju se une te parashtrova pyetjen mos ik ashtu mos me ik se nuk te perzura thjesht dua pergjigje se je goxha patriot kohen e fundit bashk me ate kokderin tjeter e din vet ai.

Nuk ndegjoj as hoxh as pop e ndegjoj shpirtin tim dhe zemren time cka me tho dhe ate boj.

Po cberi Nen Tereza per ne shqiptaret,kete pyetje ta bej une ti dhe te tjereve se jemi shqiptare qe te mos koritemi kur te na pyet nje i huaj.

Sikur me te pyet ti nje i huaj se ,cka beri Nen Tereza per ju Shqiptaret? ti cfare pergjigje do ti jepshe.
    qorr lexo ketu

http://www.albacenter.it/albart/shqip/nteresa.htm
    Puna e saj e madhe dhe e palodhur bene qe ne Indi dhe ne shume vende te tjera te botes te ngrihen me qindra qendra ku te varferit dhe te semuret gjenin nje strehe te ngrohte.

Ne vitin 1979 asaj iu dha Cmimi Nobel i Paqes.

Me vone iu dhane dhe cmime te tjera.Por asnje nga cmimet nuk kishte vleren e cmimit qe i dhane te varferit ,Nene Tereza.

Ajo ishte nene e te gjitheve, qe luftoi urine, qe luftoi varferine, qe luftoi semundjet, qe luftoi vetmine dhe u perpoq per te miren e njerezimit.
    Gjer ne fund te jetes se saj ajo mbeti ashtu e thjeshte , e sakrifices, gjithshka ua dhuroi te varferve dhe u perpoq per te varferit.
    Ndonese dyert e tokes meme per te do te ishin te mbyllura per dekada te tera ajo kurre se mohoi te qenit shqiptare.
    Gjate nje konference shtypi kur nje reporter e pyeti si ndjehej ajo kur ne Shqiperi feja ishte e ndaluar ajo u pergjegj "shqiptaret e mi gjithmone jane ne zemren time".
    Dhe kur e pyeten cila ishte origjina e saj ajo tha "jam shqiptare".
    "Ngandonjehere na duket se ajo qe bejme i ngjan nje pike uji ne oqean, por vertete,
    oqeani eshte i manget m'u per ate pike uje"

ps.ka ndihmu mijra dhe mijera myslymon zorrethare,sepse ajo ishte e madhe.........................po te ishte per mua,i kisha bo t'gjith sapun,un nuk jam si ajo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga crazy_diamond : 11-12-2008 mė 13:31

Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    HAhah copy-paste e bere prej diku tjeter,dhe pyetja ishte tjeter.

Edhe une krenohem per te o njeri dhe e di se cka beri po pergjigju kesaj pyetjes se goxha pyetje i len anash,bash kisha qejf tme pergjigjesh.

do i them qe nuk ka ndihmuar kalamojt e kosoves ne 99

ik ere taleban,se te erdhi ora per te ngrit b'ythen perpjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •