Nga Fe-ja qe ka me shume besimtar:P
La vita č bella...
Ok de e pranova une se gabimi im ishte ai dhe i askujt tjeter,po ti pergjigju se une te parashtrova pyetjen mos ik ashtu mos me ik se nuk te perzura thjesht dua pergjigje se je goxha patriot kohen e fundit bashk me ate kokderin tjeter e din vet ai.
Nuk ndegjoj as hoxh as pop e ndegjoj shpirtin tim dhe zemren time cka me tho dhe ate boj.
Po cberi Nen Tereza per ne shqiptaret,kete pyetje ta bej une ti dhe te tjereve se jemi shqiptare qe te mos koritemi kur te na pyet nje i huaj.
Sikur me te pyet ti nje i huaj se ,cka beri Nen Tereza per ju Shqiptaret? ti cfare pergjigje do ti jepshe.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Kombi Shqiptar nuk ėshtė i tė Ateistėve, e as i tė Krishterėve !
MOS HARRONI, un jam KUJTESA![]()
Mendoj se eshte e kunderta: Ne te vertete eshte shkenca kunder Fe-se perderisa mundohet te konfutoje (hedhe poshte me ane te antitezave e tezave te ndryshme qe shpesh here dalin edhe te drejta) theniet besimtare e keshtu duke u ndjere si e kercenuar Fe-ja tashme e ngritur mbi themele ndoshta jo shume te forta, mundohet te mbrohet me mundesite qe ka, vetem se sot nuk i shkojne me mbrapa besimtaret si kohe e kohe me pare, prandaj kjo fillon e formon armiqesine per mbajtjen e statusit![]()
La vita č bella...
Leje se i dhemb barku ketij te shkretit ska cte beje prej njerzimit e ka haha.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
qorr lexo ketu
http://www.albacenter.it/albart/shqip/nteresa.htm
Puna e saj e madhe dhe e palodhur bene qe ne Indi dhe ne shume vende te tjera te botes te ngrihen me qindra qendra ku te varferit dhe te semuret gjenin nje strehe te ngrohte.
Ne vitin 1979 asaj iu dha Cmimi Nobel i Paqes.
Me vone iu dhane dhe cmime te tjera.Por asnje nga cmimet nuk kishte vleren e cmimit qe i dhane te varferit ,Nene Tereza.
Ajo ishte nene e te gjitheve, qe luftoi urine, qe luftoi varferine, qe luftoi semundjet, qe luftoi vetmine dhe u perpoq per te miren e njerezimit.
Gjer ne fund te jetes se saj ajo mbeti ashtu e thjeshte , e sakrifices, gjithshka ua dhuroi te varferve dhe u perpoq per te varferit.
Ndonese dyert e tokes meme per te do te ishin te mbyllura per dekada te tera ajo kurre se mohoi te qenit shqiptare.
Gjate nje konference shtypi kur nje reporter e pyeti si ndjehej ajo kur ne Shqiperi feja ishte e ndaluar ajo u pergjegj "shqiptaret e mi gjithmone jane ne zemren time".
Dhe kur e pyeten cila ishte origjina e saj ajo tha "jam shqiptare".
"Ngandonjehere na duket se ajo qe bejme i ngjan nje pike uji ne oqean, por vertete,
oqeani eshte i manget m'u per ate pike uje"
ps.ka ndihmu mijra dhe mijera myslymon zorrethare,sepse ajo ishte e madhe.........................po te ishte per mua,i kisha bo t'gjith sapun,un nuk jam si ajo.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga crazy_diamond : 11-12-2008 mė 13:31
HAhah copy-paste e bere prej diku tjeter,dhe pyetja ishte tjeter.
Edhe une krenohem per te o njeri dhe e di se cka beri po pergjigju kesaj pyetjes se goxha pyetje i len anash,bash kisha qejf tme pergjigjesh.
Sikur me te pyet ti nje i huaj se ,cka beri Nen Tereza per ju Shqiptaret? ti cfare pergjigje do ti jepshe.
Krijoni Kontakt