Me emrin e All-llahut Meshiruesit dhe Meshirberesit gjithsesi muslimanet shqiptar do te bashkohen SE JAN DUKE NA LUFTU ME TE MADHE PO All-llahu na ka premtu qe so do qe mundohen me na luftu aq me shum forcohet islami, kete e mbeshtes ne faktin qe qdo dit e me teper forcohet kjo ideologji e sidomos nga te rinjet keshtu qe nje person mendon ndenja e kombetaris po forcohet gabim e ka natyrisht nuk jam kunder kombit tim shqiptar por ato tradita tona palidhje duhet ti harrojm se ato kan qen dishka kejt kundra fjales se All-llahut.
we alejkum selam.
po sikur te thoshja une ty sikur lek dukagjini ne kanunin e tij te kishte perfshir dhe zotin e te kishte then se zoti eshte gjithe perfshires dhe i barabart per te gjithe dhe duhet ti bindemi atij ketu nenkuptojme kanunin dhe se une jam mesia i tij ai me dha udhezimet per tjua then njerzve per tja mesuar fjalen e zotit dhe njerzit do ta besonin se ne ate koh ska patur shkollim njerzit qe kan ditur shkrim e kendim kan qen te numeruar ne gishta keshtu per ta ka qen shum e lehte te manipulojne n njerzit me mashtrime a nuk do ishte njesoj si ky rasti i muametit apo krishtit budes apo ku di gje une sa te tjere ka akoma ata thjesht kan qen njeres shume te zgjuar per kohen dhe i kan bere ose shkruar keto gjera per vete qellimet e tyre largpamese.dhe qellimet e tyre jan te qarta per mua secili me an te forces se fes te sundojne sa me shum pse jo boten po ca si puna ime nuk e ham sapunin per djath o zoteri .larg shqiperis keto gjera te vjetra .ti o shoku je viktim per mua ee them mendimin tim se bosi jot edi ti ku eshte ne jaht modern me nja tridhjete femra brenda dhe viktimave te tij i jep nje kuran dhe i ben ushtaret me besnik per te luftuar per te.uen them se duhet qe njerzit sot te jen me mendje hapur mendo nje her sikur bota sot mos te kishte feh te ndryshme edi ti se do ishim me ne paqe jo jo them se fete ne te vertet perfaqesojne ata ppopuj apo kultura te medha te lashtesis qe u munduan ta sundojne boten me lufte dhe kure e pan qe nuk ja arrite dot me lufte dolen fete qe ta sundojne me manipulime.ujku qimen e nderroi po zakonin se harroi dhe per mua kjo deshifrohet keshtu arab=myslim
kines =budist
sllav =ortodoks
indian=induist
evropinao latin=katolik
evropiano anglo sakson =protestant dhe lufta sot vazhdon akoama per te sunduar boten dhe ndryshim nuk ka aspak si kohe me pare se secila keto grupime e perdor fene per qellimet e ketyre grupimeve e jo per zotin se zoti per ta eshte sundimi i botes,do zoti kupton ndonje gje te mire nga keto qe thash me lart,por nje gje eshte e qarte nga keto grupime qe jan me lart ne nuk hym ne asnje se jemi unik ne jemi te lashtet evropa eshte e pjella jon dhe keta jan femit tan keshtu per interesat ton kombtare duhet te anojm nga me te fortit dhe forca jan amerika e evropa dhe mbeshtetjen e tyr e ekemi se po na ndimojn goxha si shqiperin po dhe kosoven ne te gjitha aspektet
Mė duket mjaft reale 2018-ta si vit i bashkimit.
Por njė gjė duhetditur secili nga ne, po qėndruam duke shikuar se cfarė po ndodh rreth nesh e me ne, do tė kaloi edhe 3018 e nuk do tė bashkohemi, pra dua tė them , secili duhet bėrė punen e vet.
Nė njė temė tjetėr kam dhėnė njė ide pėr krijimin e Federatės Shqiptare, e cila mund edhe tė realizohet deri kah 2018-ta, natyrish duke e pėrseritur edhe njė her , nėse secili e kryen punen e vet.
Cfarė janė punėt tona?!
Duke filluar nga mė e thjeshta:
- Le tė krijojmė shoqėri me njerėz qė jetojn nė trevat tė ndryshme tė Shqipėris Etnike.(forma e bisedimit e llojit tė kėtij dhe forumeve tė tjera ėshtė njėra nga mėnyrat, pamarė parasysh kontradiktat qė kemi nė mendime!)
- Le tė blejmė produkte tė prodhuara nė Shqipėrin Etnike.
- Le tė fillojmė tė kemi varrezat e pėrbashkėta pamarė parasysh pėrkatėsin fetare.
- Le tė krijojmė qarqe tė bashkėpunimitt tė shkollave nė tė gjitha nivelet (shkolla fillore e Gjakoves, Tetoves, Tuzit, Medvegjes dhe Hiamres tė jenė njė qark shkollash tė vllazėruara, ka aktivitete tė panumėrta pėr bashėpunim, pastaj shkollat e mesme, tė larta dhe universitetet)
- Le tė krijojmė klube familiare nga viset e ndryshme tė Shqipėris Etnike ( njerzit takohen pėr tė keq e tė mirė si psh ishte lufta nė Kosovė e viset e tjera, pastaj pushimet nė detė, bashkėpunimi i familjeve qė merren me biznese, artizanate...)
- Le tė...
Kėto ishin vetėm disa nga shumė aktivitete qė mund tė bėjė secili nga ne, pa marė parasysh cilės pjesė tė shoqėris i takojmė.
2018 vjen shumė shpejt , prandaj le tė fillojmė sa mė parė!
Kili
SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
NB!
Lerini le tė kullosi disa parazit qė po flasin pėr gjėra qė nuk i pėrkasin as temės e as Shqiptarisė. sa mė shumė qė i japim vėmendje , aq mė tepėr do t`i duket vetja i rėndėsishėm. ky , e tė tillė si puna e tij, ose do tė binden bashkimit kombėtrė ose do t`i hudhim nė humnerė po qė se nuk zhduken nga tokat arbėrore!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Krijoni Kontakt