Close
Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 241
    BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Na "mbyten" pasardhesit e CHE GUEVARA nder shqiptar!!!
    HAHAHAHAH
    Ne i kemi qit punet ne terezi sa tana po mundohemi ta drejtojme boten !
    ME MEND NUK KA
    TE lindesh injorant nuk eshte mekat ,por te mbetesh i tille.
    Nuk po adhuron ndonjeri ketu Che Guevaren,pasi ai ishte nje komunist i oreve te para.Duke qene se je kaq i informuar duhet ta keshe ditur qe komunizmi,nazizmi,ateizmi dhe ne fund darvinizmi u formuluan si ide nga njerezit qe krijuan Illuminati,grupi qe ben pjese dhe heroi yt "Bush".Ky grup ka tre parime qe zbaton per ata qe deshirojne te futen1)Zhdukje te kombit, (2)zhdukje te fese, (3)zhdukje te moralit.E cfare mund te presesh nga njerez te tille.Keshtu qe mik i dashur matu mire kur i leshon fjalet,dhe nese pranon do te jape nje keshille: LEXO ME SHUME!

Njeriu qe njeh te tjeret eshte i mencur,ndersa njeriu qe njeh vetveten eshte i ndricuar. (thenie budiste)

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    Nuk po adhuron ndonjeri ketu Che Guevaren,pasi ai ishte nje komunist i oreve te para.Duke qene se je kaq i informuar duhet ta keshe ditur qe komunizmi,nazizmi,ateizmi dhe ne fund darvinizmi u formuluan si ide nga njerezit qe krijuan Illuminati,grupi qe ben pjese dhe heroi yt "Bush".Ky grup ka tre parime qe zbaton per ata qe deshirojne te futen1)Zhdukje te kombit, (2)zhdukje te fese, (3)zhdukje te moralit.E cfare mund te presesh nga njerez te tille.Keshtu qe mik i dashur matu mire kur i leshon fjalet,dhe nese pranon do te jape nje keshille: LEXO ME SHUME!

Njeriu qe njeh te tjeret eshte i mencur,ndersa njeriu qe njeh vetveten eshte i ndricuar. (thenie budiste)

Un se kuptoj pse ju djeg juve aq shum per IRAKIN? .. Shqiptarve dhe popullit tend ai Bushi po ju ndihmon..?

Ne duhet te shohim interesin e popullit ton.. e ata muslimanet e cmendur te allahut .. e kan nje zot.. e ti ndihmoj zotii e ne duhet te lidhemi per Ameriken se per neve keta jan "ZOT" ne kete bot.

niemand
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644

Po aq shume jeni duke u merakosur per llumin njerezor sa kam te drejt te ju identifikoj si Che guevarita sepse ai per keto ideale ka luftuar.
    Nga je i sigurt ti aq shume per anetaresimin e GEORGE BUSH tek Illuminati ,mos rastesisht ti e ke regjistruar?
    Keto llafe per mason e illuminat jane thirrje te deshperuara te njerezve te dobet e te pavlere qe mos suksesin e tyre e arsyetojne disi.
    Sa i perket heroit tim ai se paku vjen nga nje shtet i fuqishem e demokratik ku keta te "pervuajturit 'e tu nuk ia din as kuptimin kesaj te fundit.

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    Un se kuptoj pse ju djeg juve aq shum per IRAKIN? .. Shqiptarve dhe popullit tend ai Bushi po ju ndihmon..?

Ne duhet te shohim interesin e popullit ton.. e ata muslimanet e cmendur te allahut .. e kan nje zot.. e ti ndihmoj zotii e ne duhet te lidhemi per Ameriken se per neve keta jan "ZOT" ne kete bot.

niemand
    Ne rradhe te pare hyrja jote ne bisede qe shume e shemtuar,pasi ne gjirin e popullit tone te dashur shumica(rreth 70% qe ti e ke neveri) jane myslyman dhe nje ofendim i tille nga ana jote i ketyre myslymaneve eshte nje ofendim i hapur ndaj tere shqiptareve.Kjo do vlente edhe sikur te flisje keshtu per fene e krishtere,pasi dhe ata shqiptare te Shqiperise jane.Me kete deklarate qe ben ti e vulose perfundimisht ndarjen e shqiptareve ne myslyman dhe te krishtere.Shqiptaret kane qene 1 edhe pare sa te lindje ti o i mencur.Mua nuk me djeg fare per irakun,as me plas per te por me djeg zbulimi i se vertetes,qe e tregon dhe profili im nese je i interesuar.Mesa duket dhe ti futesh tek perkrahesit e Zotit-Bush.Duket cfare dijesh ke qe ne momentin qe ben Zot te shqiptareve nje nga kombet e botes.Ate qe beri politeizmi ne Iliri po e perfundon ti sot me ate mencurin tende qe te karakterizon.Lexo me shume...!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga PELASG : 17-12-2008 më 08:25

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Po aq shume jeni duke u merakosur per llumin njerezor sa kam te drejt te ju identifikoj si Che guevarita sepse ai per keto ideale ka luftuar.
    Nga je i sigurt ti aq shume per anetaresimin e GEORGE BUSH tek Illuminati ,mos rastesisht ti e ke regjistruar?
    Keto llafe per mason e illuminat jane thirrje te deshperuara te njerezve te dobet e te pavlere qe mos suksesin e tyre e arsyetojne disi.
    Sa i perket heroit tim ai se paku vjen nga nje shtet i fuqishem e demokratik ku keta te "pervuajturit 'e tu nuk ia din as kuptimin kesaj te fundit.
    Ashtu sic pretendohej gjate luftes se dyte boterore qe Hitleri ato qe thoshte ishin nje bllof i madh.Ashtu sic mendohej qe masakrimi i cifuteve te thjeshte ishte vetem nje shpikje.Ashtu sic mendohej qe Sllobodani po i zgjidhte gjerat paqesisht me kosoven.
    Vazhdo te mendosh keshtu se je fiks fare ti.Bravo,njerez te tille i duhen Shqiperise!

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Ne rradhe te pare hyrja jote ne bisede qe shume e shemtuar,pasi ne gjirin e popullit tone te dashur shumica(rreth 70% qe ti e ke neveri) jane myslyman dhe nje ofendim i tille nga ana jote i ketyre myslymaneve eshte nje ofendim i hapur ndaj tere shqiptareve.Kjo do vlente edhe sikur te flisje keshtu per fene e krishtere,pasi dhe ata shqiptare te Shqiperise jane.Me kete deklarate qe ben ti e vulose perfundimisht ndarjen e shqiptareve ne myslyman dhe te krishtere.Shqiptaret kane qene 1 edhe pare sa te lindje ti o i mencur.Mua nuk me djeg fare per irakun,as me plas per te por me djeg zbulimi i se vertetes,qe e tregon dhe profili im nese je i interesuar.Mesa duket dhe ti futesh tek perkrahesit e Zotit-Bush.Duket cfare dijesh ke qe ne momentin qe ben Zot te shqiptareve nje nga kombet e botes.Ate qe beri politeizmi ne Iliri po e perfundon ti sot me ate mencurin tende qe te karakterizon.Lexo me shume...!!!
    Ato 70% myslo ik e gjeji ne ndonje vend tjeter , jo ne Shqiperi. 70% ne mos me shume e shqiptarve jane indiferente ndaj cdo lloj feje. Edhe 'lexo me teper' drejtoja vetes njehere pastaj te tjereve . Lexo me teper , por jo vetem kuranin.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga kleos Lexo Postimin
    Ato 70% myslo ik e gjeji ne ndonje vend tjeter , jo ne Shqiperi. 70% ne mos me shume e shqiptarve jane indiferente ndaj cdo lloj feje. Edhe 'lexo me teper' drejtoja vetes njehere pastaj te tjereve . Lexo me teper , por jo vetem kuranin.
    cfare do ti te thuash me kete!??
    mbase as une nuk jam 100%praktikant i rregullt ne islam,
    por kjo nuk do te thote se une nuk identifikohem si mysliman,perkundrazi mundohem qe te forcoj besimin per dite e me shum ndaj islamit!!
    pra doja te thoja se shqiptaret jane me shum se 80%pjese e komuniotetit mysliman,pamvarsisht se sa e praktikojne!!!por si kur te ju besh nje sondazh shqiptarve,80 % e tyre do identifikohen si mysliman!pjesa tjeter te krishtere !

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga kleos Lexo Postimin
    Nuk i shpika une ata 70% myslyman dhe as 20% ortodoks dhe as 10% katolik,i ke te statistikuara ne te gjitha institutet e botes.Persa i perket kuranit,ku ka ne ndonje faqe te kuranit qe flet per organizatat e Illuminatit qe une po iu perpiqen t'ju shpjegoj.Kjo te shpie ne perfundimin qe Kurani nuk ka qene libri i vetem qe kam lexuar.Madje dhe biblen e kam lexuar,qe te dy librat jo nga pikepamja fetare por dhe historiko-shkencore.Dhe ti mos fol ne emer te myslymaneve,madje mos fol ne emer te asnje feje sepse mesa e shoh une s'je anetar i asnje prej tyre,keshtu qe nuk te takon.Une nuk po ve fene mbi kombesine ketu sic po te duket ty,por po u tregoj shqiptareve me shume respekt per fete sepse dhe ata kane te drejten e tyre te shprehin lirshem besimin,dhe ju s'keni te drejte t'i ofendoni...
    Perpiqu dhe ti te lexosh me shume se leximi i tepert s'te ben asnjehere dem.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    O Miriam,nuk qendron ceshta se kush na shpetoi ne,pasi vete shpetimi yne,dhe i shume te tjereve eshte nje merite,ne rradhe te pare,e atij populli trim dhe liridashes te kosoves qe e nisi luftet pa ekzistuar ende U.S.A. si shtet,dhe kjo gje natyrisht nuk i jep gjithe meritat amerikes si shpetimtare e atdheut tone te dashur.Ceshtja eshte tek vete personi i Bushit qe s'ka te beje fare me ameriken dhe popullin amerikan,pasi ai,ashtu si babai i tij,nuk rreshten se shkaterruari paqen,fene,kulturen dhe kombin e gjithe botes ane e mbane.Ja nje shembull i paster fare i politikes amerikane ne kohen e G.W.Bushrezimi i kullave binjake ishte nje komplot fund e krye.Pse?Avioni i dyte qe qelloi kullat binjake ka plasur ne ajer 1 sekonde perpara se te godiste ndertesen.Tjeter,Ate dite ne keto ndertesa nuk u vra as edhe nje cifut,pasi ishin te mirinformuar nga sherbimet sekrete amerikane qe,vete keto te fundit,nuk bene as perpjekjen me te vogel per te shpetuar popullin e pafajshem amerikan.Tjeter.Kjo levizje e bere nga politika amerikane solli te ashtequajturen Luften kunder Terrorizmit,qe ne fakt ishte thjesht nje mbulese per vendosjen e Rendit te Ri Boteror.Kjo eshte nje nga gjerat qe kerkon te beje Illuminati,pjese e te cilit eshte dhe Bush me grupin e tij Skull&Bonnes.Shikoi vete faktet dhe gjyko!Dhe heres tjeter mos i merr kaq personalisht citimet pasi,ne fund te fundit,jemi te gjithe shqiptar,dhe asnje prej nesh nuk do e deshironte nje ndarje te Shqiperise dhe shqiptareve.
    Qysh more s'qenka ceshtje se kush e shpetoi popullin e Kosoves?! E cka qenka ceshtje sipas teje?

Une nuk e di pse duhet te merzitemi se cfare politike globale ka Amerika apo Bushi. Ne si shqiptare duhet ta shikojme interesin tone kombetar se pari. Bushi haptazi eshte mik i shqiptareve - sa per politiken qe ndjek me shtetet tjera, eshte ceshtje dytesore apo edhe fundore.

Nese mendoni se Bushi duhet te ndihet i fyer me kete gjest te ulet te nje pseudogazetari, atehere e keni gabim. Ne fakt i fyer duhet te ndihet ai pseudogazetari, qe keqperdor profesionin e tij, situaten, per ta treguar nje formim aspak profesional. Arma e gazetarit eshte penda - apo fjala, mirepo ne mungese te profesionalizmit, zakonisht fillojne te perdoren kanace, kepuce, gure - medemek, as me pak e as me shume se "kulture" e races se kuqe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 17-12-2008 më 09:09 Arsyeja: Nje shkronje e ndrrova

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Nuk i shpika une ata 70% myslyman dhe as 20% ortodoks dhe as 10% katolik,i ke te statistikuara ne te gjitha institutet e botes.Persa i perket kuranit,ku ka ne ndonje faqe te kuranit qe flet per organizatat e Illuminatit qe une po iu perpiqen t'ju shpjegoj.Kjo te shpie ne perfundimin qe Kurani nuk ka qene libri i vetem qe kam lexuar.Madje dhe biblen e kam lexuar,qe te dy librat jo nga pikepamja fetare por dhe historiko-shkencore.Dhe ti mos fol ne emer te myslymaneve,madje mos fol ne emer te asnje feje sepse mesa e shoh une s'je anetar i asnje prej tyre,keshtu qe nuk te takon.Une nuk po ve fene mbi kombesine ketu sic po te duket ty,por po u tregoj shqiptareve me shume respekt per fete sepse dhe ata kane te drejten e tyre te shprehin lirshem besimin,dhe ju s'keni te drejte t'i ofendoni...
    Perpiqu dhe ti te lexosh me shume se leximi i tepert s'te ben asnjehere dem.
    Une myslymane jam por nuk ofendohem hiç ,preferoj me teper nje te krishter apo katolik te mençur se sa nje mysliman idiot .Mendoj se kjo vlen dhe per te krishteret dhe katoliket e mençur qe do te preferonin nje myslimane te mençur se sa nje kotolike apo te krishtere idiote .Te mençurit merren vesh me njeri -tjetrin edhe me fe e raca te ndryshme ,po ajo koka juaj boshe as ka per ta kuptuar ndonjehere diferencen e koncepteve.
    GUNGAçIT VETEM VARI JA DREJTON KURIZIN.

Faqja 11 prej 25 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •