Close
Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 241
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Zoti na shpetoi ! Ati i takojn Lavdërimët !
    Jo be ,nuk e pasna dit ,f.l.m qe ma perkujtove.
    O Arpos ,Zoti ne qiell e te zgjedhurit e TIJ ne toke.
    ZOTI e bekofte USA
    AI veq e ka beku.

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Zoti ashtu si ka bekuar ameriken(popullin amerikan dhe jo politiken e saj shkaterruese)ashtu ka bekuar dhe gjithe popujt e tjere,pasi Zoti s'bane anen e popujve por te se drejtes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    O Miriam,nuk qendron ceshta se kush na shpetoi ne,pasi vete shpetimi yne,dhe i shume te tjereve eshte nje merite,ne rradhe te pare,e atij populli trim dhe liridashes te kosoves qe e nisi luftet pa ekzistuar ende U.S.A. si shtet,dhe kjo gje natyrisht nuk i jep gjithe meritat amerikes si shpetimtare e atdheut tone te dashur.Ceshtja eshte tek vete personi i Bushit qe s'ka te beje fare me ameriken dhe popullin amerikan,pasi ai,ashtu si babai i tij,nuk rreshten se shkaterruari paqen,fene,kulturen dhe kombin e gjithe botes ane e mbane.Ja nje shembull i paster fare i politikes amerikane ne kohen e G.W.Bushrezimi i kullave binjake ishte nje komplot fund e krye.Pse?Avioni i dyte qe qelloi kullat binjake ka plasur ne ajer 1 sekonde perpara se te godiste ndertesen.Tjeter,Ate dite ne keto ndertesa nuk u vra as edhe nje cifut,pasi ishin te mirinformuar nga sherbimet sekrete amerikane qe,vete keto te fundit,nuk bene as perpjekjen me te vogel per te shpetuar popullin e pafajshem amerikan.Tjeter.Kjo levizje e bere nga politika amerikane solli te ashtequajturen Luften kunder Terrorizmit,qe ne fakt ishte thjesht nje mbulese per vendosjen e Rendit te Ri Boteror.Kjo eshte nje nga gjerat qe kerkon te beje Illuminati,pjese e te cilit eshte dhe Bush me grupin e tij Skull&Bonnes.Shikoi vete faktet dhe gjyko!Dhe heres tjeter mos i merr kaq personalisht citimet pasi,ne fund te fundit,jemi te gjithe shqiptar,dhe asnje prej nesh nuk do e deshironte nje ndarje te Shqiperise dhe shqiptareve.
    Nuk me intereson mua se cka ndodhe me arabet ,pasi nuk jane pak (250 milion), me interson mireqenia e popullit tim dhe kete mireqenie qe e kemi eshte fale USA DHE SHUMICA E POPULLIT DO JETE PERJETESISHT FALENDERUES.

Ai e gjuan "gure"mbi USA nuk eshte gje tjeter pos injorant ,lerini arabet ti zgjedhin problemet vet ,sna ka mbetur neve ,nje popull i vogel ei rrethuar me armiq t ia zgjidhim problemet atyre gabeleve te pavlere.Zoti e bekofte USA dhe GEORGE BUSH

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Nuk me intereson mua se cka ndodhe me arabet ,pasi nuk jane pak (250 milion), me interson mireqenia e popullit tim dhe kete mireqenie qe e kemi eshte fale USA DHE SHUMICA E POPULLIT DO JETE PERJETESISHT FALENDERUES.

Ai e gjuan "gure"mbi USA nuk eshte gje tjeter pos injorant ,lerini arabet ti zgjedhin problemet vet ,sna ka mbetur neve ,nje popull i vogel ei rrethuar me armiq t ia zgjidhim problemet atyre gabeleve te pavlere.Zoti e bekofte USA dhe GEORGE BUSH
    Kambana bie per ate qe eshte i afte ta degjoi...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Kambana bie per ate qe eshte i afte ta degjoi...
    Ketu paske dashur te filozofosh ,por cti besh qe ne mes filozofise dhe mendjeve arabe eshte nje oqean i tere.

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Ketu paske dashur te filozofosh ,por cti besh qe ne mes filozofise dhe mendjeve arabe eshte nje oqean i tere.
    Une nuk filozofoj per mendjet arabe,pasi as qe dua t'ia di per ta,por filozofoj per qorrsokakun e paditurise qe ka hyre Shqiperia dhe shqiptaret kohet e fundit,duke i marre ngjarjet dhe ndodhite midis nesh dhe ne mbare boten si te mireqena,pa i studiuar dhe pa i hyre me thelle atyre...

Padituria eshte armiku me i madh i njerezimit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Zoti ashtu si ka bekuar ameriken(popullin amerikan dhe jo politiken e saj shkaterruese)ashtu ka bekuar dhe gjithe popujt e tjere,pasi Zoti s'bane anen e popujve por te se drejtes.

I zmadhova (per te verberit), se kam friken qe po kalon ndokush pa e lexuar kete !

Te lumt !

Postuar më parë nga Arpos
    Gazetari i cili e sulmoi Bushin eshte shembull ! Nëse të gjithe gazetaret do te vepronin ne kete menyr, do te kishte shum me pak diktator, shkaterrues e zullumqar !
    Kjo po qe eshte aresye...! Po do kisha deshire ta shihja ate gazetar-kamikacer, t'ia hidhte kepucet sadamit ( mqs. eshte iraken ) pa dashur ketu te permend sulltanet dhe mbreterit e arabeve te tjere...
    Ju po strumentalizoni kete ngjarje, por kur i bie puna qe te diskutohet per arabet, a po aty nuk vlen demokracia, aty vetem totalitarizmi ben pune....

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    I zmadhova (per te verberit), se kam friken qe po kalon ndokush pa e lexuar kete !

Te lumt !
    Shume faleminderit Arpos,me ne fund nje shqiptar qe me kupton,por u lodhe kot duke e zmadhuar se ne Shqiperine tone te dashur,fatkeqesisht,shumica jane te verber...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Na "mbyten" pasardhesit e CHE GUEVARA nder shqiptar!!!
    HAHAHAHAH
    Ne i kemi qit punet ne terezi sa tana po mundohemi ta drejtojme boten !
    ME MEND NUK KA
    TE lindesh injorant nuk eshte mekat ,por te mbetesh i tille.

Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •